Čo si myslíte?

Diskusia o tom, čo Vás trápi v súkromí...
milanlucic
Novice
Novice

Čo si myslíte?

Príspevok od používateľa milanlucic »

Ahojte som tu nový a chcem sa Vás spýtať na Váš názor na jednu vec.

Približne pred mesiacom som sa po 10 mesiacoch rozišiel s priateľkou. Možno prvá veta vyznieva tak, že iniciátorom toho rozchodu som bol ja, ale na rozchode sme sa dohodli vzájomne. Jej strašne prekážalo, že sa vidíme menej ako na začiatku. Ja som mal však tušenie, že je za tým aj niečo iné. Avšak rozchod som akceptoval aj napriek veľkej láske, ktorú k nej cítim a bral som to ako vyriešenú vec.

Za ten mesiac čo nie sme spolu mi voláva, píše sms-ky ako sa mám a podobne. V utorok sme sa stretli. Povedala mi, že si myslí, že aj tak skončíme nakoniec spolu a, že si ju dokonca života užijem ešte dosť. V práci (brigáduje) mala s kolegyňou rozhovor. Tá sa jej sťažovala, že nemôže nájsť normálneho chlapa na celý život. Bývalá priateľka jej odvetila, že ona takého už našla (tým myslela mňa), ale že momentálne nemôžme byť spolu. Ešte dodala, že si musí niektoré veci uvedomiť. Neviem čo pod tým myslela? Ľúbim ju a v kútike duše ma to potešilo.

Ona však v práci rieši nejakého chalana. Neviem či chce s ním vzťah, alebo je za tým niečo iné. Preto to čo som napísal v odstavci hore beriem dosť rezervovane a úprimne sa priznám veľmi tým slovám neverím. Preto sa snažím nerobiť si žiadne nádeje. Neviem čo tým ona sleduje a nechápem jej správanie. Možno to pochopia skôr ženy, ale pre mňa ako chlapa je to nezmyselné a nepochopiteľné. Nakoniec som jej povedal, že nech si nemyslí, že budem na ňu čakať a keď sa rozhodne vrátiť príijmem ju s otvorenou náručou. Takto to nefunguje.

Chcel som vedieť len váš názor. Čo si o tom myslíte. Ešte dodám vek obaja 24 rokov :)
Muffi
Addict
Addict
Používateľov profilový obrázok

Re: Čo si myslíte?

Príspevok od používateľa Muffi »

Podľa mňa si spravil veľmi dobre, že si jej to povedal. Zrejme má záujem o iného a tie reči o tom, že aj tak pravdepodobne skončíte spolu - tým si ťa chce poistiť, keby jej to s tým iným nevyšlo. Mal by si jej ešte povedať, že nemieniš hrať na druhé husle (teda pokiaĺ naozaj nemieniš) a donútiť ju, nech sa rozhodne, čo jej je prednejšie. Toť môj názor :)
javatar
Hardcore addict
Hardcore addict

Príspevok od používateľa javatar »

no mala by ti povedat co presne by si si mal uvedomit a ak nechape ze s chlapom sa treba rozpravat priamo a nie cez naznaky a kolegyne tak nech sa to nauci (usetri si kopu sklamani, problemov a zlepsi komunikaciu)
no mam taky tusak ze chce aby si jej venoval viac casu (ak to teda bol vazne dovod rozchodu), co sa nie vzdy da a nie vzdy je to vhodne, proste si o tom pokecajte
myslim si ze s tym druhym vazne neriesi, skor chce aby si sa viac snazil ty (moj tip, nedavam zan ruku do ohna nakolko nemam dost informacii), ale rozhodne si urobil dobre ked si jej povedal ze na nu nebudes len tak cakat, zena totiz nemoze len tak zametat muzom, rovnocennost musi byt...
nordkapp_pb
Hardcore addict
Hardcore addict
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa nordkapp_pb »

asi az tak ste sa na tom nedohodli, ked ta to sere ;-) ... vyprdni sa na nu ... v 24 rokoch uz by mohla chapat, ze chutnu hrat nepotrebuje pred nikym :-)
S.T.E.A.L.T.H
Light Professional
Light Professional

Príspevok od používateľa S.T.E.A.L.T.H »

Ja si myslim, ze si z teba robi akurat tak len backdoore, keby to nahodou nevyslo...respektive, ked sa s tebou dievca rozide, tak stale chce aby si tu pre nu bol, ale je to zase ako backdoore, tak ze...bud si nenajde lepsieho ako si ty a vrati sa k tebe (backdoore) alebo si najde ineho (tym teraz nechcem povedat, ze lepsieho, ale lepsieho pre nu, ktory jej bude viac vyhovovat, tazko vysvetlit, snad sa chapeme) a ty ostanes na sucho...je to 50:50 ale s tym, ze ak budes hrat jej hru, tak mozes prehrat, ona relativne nemoze...

tod moj skromny nazor
milanlucic
Novice
Novice

Thanks za nazory chalani :) Chcel som len vediet aj pohlad nezainteresovanych osob.

Ja si tiez myslim presne to co napisal STEALTH. Mam nejaku hrdost a nebudem hrat "uboziaka" co caka v zalohe... Keby sa vratila a ja by som ju prijal tak ten vztah uz podla mna nikdy nebude taky ako bol, budem si vzdy pripadat ako ten druhy. A co mi zaruci, ze to nespravi znova...???
ithory
Zablokovaný
Zablokovaný

Príspevok od používateľa ithory »

S.T.E.A.L.T.H napísal:Ja si myslim, ze si z teba robi akurat tak len backdoore, keby to nahodou nevyslo...respektive, ked sa s tebou dievca rozide, tak stale chce aby si tu pre nu bol, ale je to zase ako backdoore, tak ze...bud si nenajde lepsieho ako si ty a vrati sa k tebe (backdoore) alebo si najde ineho (tym teraz nechcem povedat, ze lepsieho, ale lepsieho pre nu, ktory jej bude viac vyhovovat, tazko vysvetlit, snad sa chapeme) a ty ostanes na sucho...je to 50:50 ale s tym, ze ak budes hrat jej hru, tak mozes prehrat, ona relativne nemoze...

tod moj skromny nazor
Az nato ze baby si "vecsinou" narazia druheho len preto aby im pomohol zabudnut" na toho prveho-klin sa klinom vybija:)..teda ak nebol ten dotycny naozaj pricinou rozpadu" vztahu..
A Milanko,hrdost kvitujem,plus tiez mi pripada dost pofiderne rozist sa ak casovo nestihas,ved o to by ste si mali byt vzacnejsi..Napriek tomu,ja neviem presne co ti vyviedla plus ze garancia neexistuje ..no niekedy sa clovek zo svojich chyb pouci a da si pozor aby ich uz v buducnosti viac nezopakoval..
btw,to nemozme byt spolu..ani tucha ci nahodou nema nejake problemy,do ktorych ta nexce zatahovat..jedna z moznosti ..
plusminus
King
King

Príspevok od používateľa plusminus »

alebo: hladaj inu, ale pokial nieco najdes, zacni ju opat prasit/ziadne city. Ty mas istotu ze zasuvas, ona ma istotu backdooru. Obaja ste spokojny...
milanlucic
Novice
Novice

ithory napísal:
Az nato ze baby si "vecsinou" narazia druheho len preto aby im pomohol zabudnut" na toho prveho-klin sa klinom vybija:)..teda ak nebol ten dotycny naozaj pricinou rozpadu" vztahu..
A Milanko,hrdost kvitujem,plus tiez mi pripada dost pofiderne rozist sa ak casovo nestihas,ved o to by ste si mali byt vzacnejsi..Napriek tomu,ja neviem presne co ti vyviedla plus ze garancia neexistuje ..no niekedy sa clovek zo svojich chyb pouci a da si pozor aby ich uz v buducnosti viac nezopakoval..
btw,to nemozme byt spolu..ani tucha ci nahodou nema nejake problemy,do ktorych ta nexce zatahovat..jedna z moznosti ..
Plne suhlasim s tym, ze rozist sa kvoli praci je blbost :) Vyssie som napisal, ze rozchod bol vecou vzajomnej dohody, ktoru navrhla moja byval priatelka... Ja som sa rozist nechcel, ale nezostavalo mi nic ine len to respektovat. Preto hovorim, ze to bola dohoda. Posledny mesiac vztahu sa zacala spravat cudne, ja som sa s nou sanzil komunikovat, riesit to, ale z jej strany neprichadzal ziadny zaujem. Presne ako pises ked sme neboli spolu dlhsie kvoli pracovnej vytazenosti tak o to viac som sa na nu tesil. Z jej strany to vsak take nebolo...

Takze preto mam pocit, ze ona si toho druheho narazila uz pocas nasho vzrtahu a nie preto, ze by nieco chcela vybijat. Len nevedela ako mi to ma povedat. Preto v tomto suhlasim so STEALOM.
ithory
Zablokovaný
Zablokovaný

Ty musis vediet:)
S.T.E.A.L.T.H
Light Professional
Light Professional

ithory napísal:
Az nato ze baby si "vecsinou" narazia druheho len preto aby im pomohol zabudnut" na toho prveho-klin sa klinom vybija:)..
Mno, ked sa mozem este skromne vyjadrit...
OK...tak dajme tomu, zeby si niekoho narazila preto, ze by chcela zabudnut na milanlucic-a, no mne sa natiska otazka, preco sa rozisli? A ako mi doslo, tak OK, vzajomna dohoda, ale vysla od nej, tak ze pre mna len taka otazka, ktora mi vrta v hlave.
A este mimochodom, hlavne z toho co "skumam" u ludi a co bolo napsiane uz tu v "n" temach na hojku je jasne, ze to co vo vacsine dievcata povedia aby "odbili" chlapca su lzi...
milanlucic
Novice
Novice

Ja len dodam mozno nieco co mozno troska potvrdi STEALOVU myslienku...

My sme spolu chodili asi rok aj pol dozadu. Bolo to kratke, trvalo to mesiac. Na konci mi z nicoho nic povedala, ze ma ma sice strasne rada, ale nelubi. Potom tie "dristy", ze si zasluzim lepsiu a podobne. Otvorene som sa jej spytal, ci za tym nie je niekto iny. Odvetila, ze nie, ze preboha co si to vymyslam. Nakoniec som od kamarata zistil, ze zacala riesit niekoho ineho. Ja som sa s nou vobec nestretaval. Po 4 mesiacoch od rozchodu sme sa stretli. Sem tam sme si vysli von ako kamarati. Bral som to tak, ze je zadana. Po case to zacalo nejako iskrit az mi napisala, ze ma lubi. Pre mna opustila svojho vtedajsieho priatela. Viackrat sa jej stalo, ze bola vo vztahu a niekto novy ju ocaril. To pre nu znamenalo automaticky koniec stareho vztahu. Hned vhupla do vztahu noveho. To medzi nami by som nenazval ocarenim, ale vzniklo to postupne casom. Z toho dovodu som si myslel, ze trosku dospela a veril som, ze snad vydrzime spolu dlhsie ako sme vydrzali a tieto jej stavy kedy na zaklade ocarenia ukonci vztah presli... Mylil som sa a pravdepodobne sa jej to stalo znova. Neviem to na 100 percent, ale vsetko tomu nasvedcuje. Otvorene som jej povedal, ze pre mna bude lepsie ked bude uprimna a povie mi ako sa veci maju. Avsak neustale zahmlieva a casto z nej vypadnu myslienky, ktore som spominal vyssie...

Pytal som sa na Vas nazor len tak zo zvedavosti. Nechcem sa pokusat dat ten vztah dokopy, chem zabudnut na to co citim. Tymi recami mi to vsak neulahcuje. Myslim, ze nezostava nic ine len ju ignorovat :)
Janio
Zablokovaný
Zablokovaný
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Janio »

No tak môj názor je že: Má ťa ako zálohu, alebo nevie čo chce. Už druhý krát prišiel niekto nový a teba odstrčila, s ním jej to nevyšlo tak zase prišla ktebe. Vôbec by ma neprekvapilo keby prišla za tebou aj 3x krát...
Nemusíš ju ignorovať no najdi si nejakú inú ;)

Mimochodom ako vieš že to čo vravela kolegyni že si našla chlapa na celý život myslela teba ?
milanlucic
Novice
Novice

Janio napísal:No tak môj názor je že: Má ťa ako zálohu, alebo nevie čo chce. Už druhý krát prišiel niekto nový a teba odstrčila, s ním jej to nevyšlo tak zase prišla ktebe. Vôbec by ma neprekvapilo keby prišla za tebou aj 3x krát...
Nemusíš ju ignorovať no najdi si nejakú inú ;)

Mimochodom ako vieš že to čo vravela kolegyni že si našla chlapa na celý život myslela teba ?
Sama mi to povedala. Ani som sa jej nemusel pýtať koho tým myslela. Myslím, že v tomto neklamala... ževraj je to teraz takto medzi nami lepšie a, že si musí niektoré veci uvedomiť... Ťažko sa niečo rieši keď ten druhý človek hovorí v náznakoch a zahmlieva :(
zelovoc
Darca
Darca
Bydlisko: Nikto nikomu nie je taký zaviazaný, ako opice Darvinovi.
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa zelovoc »

zenam never
ithory
Zablokovaný
Zablokovaný

zelovoc napísal:zenam never
Ani co dychaju :lol: ..ach radsej nic ..

//autoeditácia príspevku (21 Aug 2010, 3:16)
S.T.E.A.L.T.H napísal:
Mno, ked sa mozem este skromne vyjadrit...
OK...tak dajme tomu, zeby si niekoho narazila preto, ze by chcela zabudnut na milanlucic-a, no mne sa natiska otazka, preco sa rozisli? A ako mi doslo, tak OK, vzajomna dohoda, ale vysla od nej, tak ze pre mna len taka otazka, ktora mi vrta v hlave.
A este mimochodom, hlavne z toho co "skumam" u ludi a co bolo napsiane uz tu v "n" temach na hojku je jasne, ze to co vo vacsine dievcata povedia aby "odbili" chlapca su lzi...
Preco lzi,vydedukoval z par tem taku blbost lol..Inak vies treba brat na zretel,pretoze zalezi,ci klames kvoly sebe/zakryt nejaku spinavost/alebo zaklames/zatajis kvoly tomu druhemu,nechces ublizit resp hrozi ze by ten druhy neuznal tvoje dovody na rozchod,vtedy je lepsie vybavit to cisto" a rychlo :)
Zakladatelovi temy,si mal hned napisat,ze pod piruety robi ako na beziacom pase..nevie co chce
S.T.E.A.L.T.H
Light Professional
Light Professional

ithory napísal:
Preco lzi,vydedukoval z par tem taku blbost lol..Inak vies treba brat na zretel,pretoze zalezi,ci klames kvoly sebe/zakryt nejaku spinavost/alebo zaklames/zatajis kvoly tomu druhemu,nechces ublizit resp hrozi ze by ten druhy neuznal tvoje dovody na rozchod,vtedy je lepsie vybavit to cisto" a rychlo :)
Zakladatelovi temy,si mal hned napisat,ze pod piruety robi ako na beziacom pase..nevie co chce
1. ja som to nevydedukoval z par tem, ale tie temy mi boli len dalsim potvrdenim teorie a tieto veci mam povodne priamo od dievcat s ktorymi, ked som sa zhovaral, toto vraveli
2. ano, s tym ako a preco klames to mas pravdu a je lepsie povedat na rovinu "get to fck"...ano, ublizi ti, ale...ublizuje ti aj ked ta natahuje a ty dufas a stale sa snazis daco robit, myslis, nespis...to je myslim si este horsie akoked ta niekto rovno odpalkuje. preboli a idem dalej a viem aspon na com som...tak ze veci rozchody...ano...cisto a rychlo...
3. ano...tu mas tiez pravdu...nevie co chce...a co s takym?...ruky prec...lebo si ublizis s takym clovekom viac ako bez neho, no za tym, ze si z neho robi zadne vratka...tak na tom daco aj tak bude
haha11
Zablokovaný
Zablokovaný

Príspevok od používateľa haha11 »

milanlucic napísal:Thanks za nazory chalani :) Chcel som len vediet aj pohlad nezainteresovanych osob.

Ja si tiez myslim presne to co napisal STEALTH. Mam nejaku hrdost a nebudem hrat "uboziaka" co caka v zalohe... Keby sa vratila a ja by som ju prijal tak ten vztah uz podla mna nikdy nebude taky ako bol, budem si vzdy pripadat ako ten druhy. A co mi zaruci, ze to nespravi znova...???
Niekedy je lepšie neurobiť žiaden krok, vyčkávať na správnu chvíľu, tvoja ex možno hľadá niehoko lepšieho, ale v konečnom dôsledku sa môže popáliť a zistí, že urobila chybu. Nezanevri na nu, ak ste sa mali radi oplatí sa čakať. Hlavne nech Ti trpezlivosť nechýba :wink:.
ithory
Zablokovaný
Zablokovaný

haha ty musis byt strasne zlaty chalanisko a prajny:)Ale nebude lepsie,ked sa obzrie radsej po inej,ktora s nim bude pretoze ho ma rada,ako s terajsou,ktora sa nanho ulakomi,len preto,ze nie je prave nikto iny vyhovujucy po ruke?
Stealth,surovo fck u,jedna z moznosti,ok..ale ak to tak necitis,ale napriek tomu je lepsie sa rozist..loz velakrat ulahci-urychli resp sa clovek vyhne zbytocnemu vysvetlovaniu,ktore by aj tak nic neprinieslo,pretoze malokto sa dokaze vzit do koze toho druheho,co jednemu pripada ako vazny dovod na rozchod,ten druhy nemusi akceptovat a atd,aj ked to nie je najstastnejsie riesenie..ale co uz
S.T.E.A.L.T.H
Light Professional
Light Professional

ithory napísal:haha ty musis byt strasne zlaty chalanisko a prajny:)Ale nebude lepsie,ked sa obzrie radsej po inej,ktora s nim bude pretoze ho ma rada,ako s terajsou,ktora sa nanho ulakomi,len preto,ze nie je prave nikto iny vyhovujucy po ruke?
Stealth,surovo fck u,jedna z moznosti,ok..ale ak to tak necitis,ale napriek tomu je lepsie sa rozist..loz velakrat ulahci-urychli resp sa clovek vyhne zbytocnemu vysvetlovaniu,ktore by aj tak nic neprinieslo,pretoze malokto sa dokaze vzit do koze toho druheho,co jednemu pripada ako vazny dovod na rozchod,ten druhy nemusi akceptovat a atd,aj ked to nie je najstastnejsie riesenie..ale co uz
Mno...ja ti poviem par veci o sebe...
Ja som typ cloveka co veri v lasku, neverim v boha, ale verim v lasku...tak ze podla mna ked tam je laska obojstranna, a je tam dovod na rozchod nejaky iny, ktory sa "da prekonat", tak preco sarozist a este lzami (moj nazor, mozno velmi subjektivny).
Lzi ulahcia, urychlia atd,...mno...ja osobne by som chcel vediet co z toho, co mi byvala priatelka povedala ked sa so mnou rozchadzala bola pravda, co z toho co vravela potom je pravda (lebo to nedava logiku) a ja furt rozmyslam a dufam, cim dalej tym menej, lebo som si uz povedal, ze zivot ide dalej, ale 2 mesiace to bolo len o myslienkach, tak nwm ci tie lzi su lahsie.
Mozno,, ze mas pravdu, v niektorych a mozno aj vo vacsine pripadov su, ale...co ja viem...moc spekulujem.
Napísať odpoveď