|
|
|
| Autor |
Správa |
Sheep Addict

Pohlavie:  Stav:  Založený: 18.02.2005 Príspevky: 4548
Zaslal: 15 Jún 2008, 1:52 Predmet: |
|
|
| GothaR napísal: |
No v prvom rade asi celkovy vzhlad, ale nie vsak z hladiska krasy, ale z hladiska toho, ci sa o seba aspon trocha stara. Cize upravenost a cistota. Potom je to aj slovny prejav, ale tam tolerujem dost vela  |
tak ked takto cistas ludi tak je potom asi kazdy rovnaky |
|
| Návrat hore |
|
 |
Pinhead Medium Expert

Pohlavie:  Stav:  Založený: 28.03.2008 Príspevky: 126
Zaslal: 15 Jún 2008, 3:35 Predmet: |
|
|
| Vraví sa, že oči sú oknom do duše........ Takže na človeku si v prvom rade všímam oči.... Ale veľa mi povie aj slovný prejav. Nejde ani tak o to, čo ten človek hovorí, skôr ide o výber slov, intonáciu, stavbu viet a podobne.... |
|
| Návrat hore |
|
 |
jackb Guru

Pohlavie:  Stav:  Založený: 09.09.2005 Príspevky: 2624 Bydlisko: okres BR - bohuzial Karma: 
|
Zaslal: 15 Jún 2008, 9:28 Predmet: |
|
|
| ZitePunkom napísal: |
ale keby ste počuli tipovať moju priateľku.. častokrát má pravdu a ani toho človeka poriadne nepozná..  |
to poznam, mam dokonca taky pocit ze dokazem odhadnut aj to ako sa osoba neskor zachova a zvykne to byt pravda
na to aby som cloveka odhadol sa s nim musim porozpravat a potom ten odhad stoji na nazoroch, sposobe komunikacie a podobne |
|
| Návrat hore |
|
 |
SSemteXX Professional

Pohlavie:  Stav:  Založený: 24.10.2006 Príspevky: 1403 Bydlisko: CS GURU :D Karma: 
|
Zaslal: 15 Jún 2008, 9:41 Predmet: |
|
|
Vlasy,Prsia,Správanie  |
|
| Návrat hore |
|
 |
audiotrack Moderátor

Pohlavie:  Stav:  Založený: 09.09.2005 Príspevky: 6932 Bydlisko: Prievidza Karma: 
|
Zaslal: 15 Jún 2008, 9:55 Predmet: |
|
|
| nechce sa mi to všetko čítať, ale ako som to rýchlo prebehol, každý píše veci čo si prvé všimne (vzhlad, správanie..). Myslím že otázka bola čo si všímam keď ho chcem odhadnúť. Ja sa skôr zameriam na jeho záujmi. Z toho sa dá človek dobre odhadnúť, čo ho baví, k čomu má vzťah.. Zo správania človeka moc neodhadnete. V strese, tréme a iných extrémnych situáciach sa totiž častokráť správa inač. |
|
| Návrat hore |
|
 |
GothaR Hardcore addict

Pohlavie:  Stav:  Založený: 21.02.2005 Príspevky: 5910 Bydlisko: watch?v=lk4zKXS_mIs Karma: 
|
Zaslal: 15 Jún 2008, 10:20 Predmet: |
|
|
| Sheep napísal: |
| tak ked takto cistas ludi tak je potom asi kazdy rovnaky |
No cudoval by si sa...u nas na skole je vela takych, co sa rano asi ani nepozru do zrkadla a pridu totalne strapati A vsimol som si, ze ked sa s takym clovekom bavim, tak vacsinou je aj iny ako ostatni. Neodsudzujem ich, ale nerozumiem si s nimi. |
|
| Návrat hore |
|
 |
Maki Guru wannabe

Pohlavie:  Stav:  Založený: 14.11.2005 Príspevky: 2267
Zaslal: 15 Jún 2008, 10:24 Predmet: |
|
|
| SSemteXX napísal: |
Vlasy,Prsia,Správanie  |
ludi semtex.... nielen zeny.....  |
|
| Návrat hore |
|
 |
in your world Light Star

Pohlavie:  Stav:  Založený: 25.04.2008 Príspevky: 296 Bydlisko: E=mcE+2 Karma: 
|
Zaslal: 15 Jún 2008, 11:47 Predmet: |
|
|
je najlepšie si všímať všetko.každá maličkosť ti vie povedať niečo o tom druhom. samozrejme niekedy musíš brať do úvahy situáciu, v ktorej momentálne je. myslím si, že práve v stresujúcej situácií sa ukáže, čo je vlastne zač. mala som jedného "kamaráta", ktorému som zo srandy trochu capla po rameni a on hneď na mňa vyletel a dal mi päsťovku do hlavy.tak myslím, že je to dobrý . od začiatku mi pripadal divný.to niekedy vlastne aj človek vycíti, čo je ten druhý zač.ale uvedomí si to až keď sa niečo stane. |
|
| Návrat hore |
|
 |
ades King

Pohlavie:  Stav:  Založený: 14.07.2006 Príspevky: 1691 Bydlisko: Galanta vs. LF MU Brno Karma: 
|
Zaslal: 15 Jún 2008, 12:04 Predmet: |
|
|
| ja osobne si vsimam ruky- upravenost nechtov (extremne dlhe nechty mi evokuju verejnu damu alebo humusaka,ktory si ich nevie ostrihat) , ci je pokozka jemna alebo drsna z tazkej roboty,... potom oblecenie (ale to je strasne klamlive) a nakoniec celkovy vyzor, vo vlaku napriklad kto co cita, atd |
|
| Návrat hore |
|
 |
in your world Light Star

Pohlavie:  Stav:  Založený: 25.04.2008 Príspevky: 296 Bydlisko: E=mcE+2 Karma: 
|
Zaslal: 15 Jún 2008, 12:27 Predmet: |
|
|
| ades napísal: |
| ja osobne si vsimam ruky- upravenost nechtov (extremne dlhe nechty mi evokuju verejnu damu alebo humusaka,ktory si ich nevie ostrihat) , ci je pokozka jemna alebo drsna z tazkej roboty,... potom oblecenie (ale to je strasne klamlive) a nakoniec celkovy vyzor, vo vlaku napriklad kto co cita, atd |
zaujímalo by ma , čo si pomyslíš o človeku, ktorý má drsnejšiu pokožku na rukách od práce. |
|
| Návrat hore |
|
 |
den333 Medium Professional

Pohlavie:  Stav:  Založený: 16.08.2006 Príspevky: 1229 Bydlisko: Košiceeee Karma: 
|
Zaslal: 15 Jún 2008, 12:51 Predmet: |
|
|
| in your world napísal: |
| zaujímalo by ma , čo si pomyslíš o človeku, ktorý má drsnejšiu pokožku na rukách od práce. |
asi to ze to nieje nejaky manaer ktory v zivote nedrzal lopatu v ruke a len pise na pocitaci ale je to clovek ktory dokazo robit manualnu pracu  |
|
| Návrat hore |
|
 |
DeFeAt Light Star

Pohlavie:  Stav:  Založený: 09.08.2006 Príspevky: 237
Zaslal: 15 Jún 2008, 12:57 Predmet: |
|
|
| audiotrack napísal: |
| nechce sa mi to všetko čítať, ale ako som to rýchlo prebehol, každý píše veci čo si prvé všimne (vzhlad, správanie..). Myslím že otázka bola čo si všímam keď ho chcem odhadnúť. Ja sa skôr zameriam na jeho záujmi. Z toho sa dá človek dobre odhadnúť, čo ho baví, k čomu má vzťah.. Zo správania človeka moc neodhadnete. V strese, tréme a iných extrémnych situáciach sa totiž častokráť správa inač. |
velmi dobry postreh, no je zaujimave aj to, co si ludia vsimaju prvy prvom pohlade na cloveka
tie zakl. informacie pre cloveka, ktore poskytne prvy pohlad, myslim ze stacia na utvorenie akej takej mienky (dalej to je rozhovor...)
| den333 napísal: |
asi to ze to nieje nejaky manaer ktory v zivote nedrzal lopatu v ruke a len pise na pocitaci ale je to clovek ktory dokazo robit manualnu pracu  |
myslis, ze nejaky manazer sa nenamakal?
kym niekto nerobi rukami, znamena ze nemaka v praci? |
|
| Návrat hore |
|
 |
ades King

Pohlavie:  Stav:  Založený: 14.07.2006 Príspevky: 1691 Bydlisko: Galanta vs. LF MU Brno Karma: 
|
Zaslal: 15 Jún 2008, 14:49 Predmet: |
|
|
| DeFeAt napísal: |
myslis, ze nejaky manazer sa nenamakal?
kym niekto nerobi rukami, znamena ze nemaka v praci? |
pockaj, zjavne si to nepochopil celkom, netvrdim ze ked nemam velke ruky od blata, ze robim hovno, to bol volakedy pristup komunistov: ked vidis chlapa, ktory ma ruky "pestovane", asi neprisiel zo stavby a nekopal jamu krompacom. ale ked vidis chlapa, ktory ma ruky drsne, hruba koza, nechty nie pekne jemne ale hrube, asi nepodpisuje kontrakty ale pravdepodobne robi nieco namahave manualne. pripadne si vsimni jednu vec: ak budes mat moznost vidiet ruky chirurga alebo vseobecne operatera, vsimni si hoci sposob akym si zavazuje snurky- dokonaly pohyb, bez zbytocnych tahov. a to nie len pri snurkach, ale pri lubovolnych cinnostiach. |
|
| Návrat hore |
|
 |
DeFeAt Light Star

Pohlavie:  Stav:  Založený: 09.08.2006 Príspevky: 237
Zaslal: 15 Jún 2008, 14:57 Predmet: |
|
|
to mi je jasne..
ale k comu to vedie?
ten co pracuje rukami je lepsi?
neviem co tym chcelo byt povedane |
|
| Návrat hore |
|
 |
clupka Amateur

Pohlavie:  Stav:  Založený: 15.06.2008 Príspevky: 21 Bydlisko: kosice Karma: 
|
Zaslal: 15 Jún 2008, 15:07 Predmet: |
|
|
vyjadrovanie sa a spravanie , toto ja sledujem mne nezalezi ako je kto obleceny ale ako sa sprava , ako komunikuje akym dojmom na mna zaposobi...........  |
|
| Návrat hore |
|
 |
|
|  |
|
|
Nemôžete odosielať nové témy do tohto fóra Nemôžete odpovedať na témy v tomto fóre Nemôžete upravovať svoje príspevky v tomto fóre Nemôžete mazať svoje príspevky v tomto fóre Nemôžete hlasovať v tomto fóre Nemôžete pripájať súbory do tohto fóra Môžete sťahovať súbory v tomto fóre
|