Co si vsimate na cloveku, ked sa ho snazite odhadnut?

O živote, snoch, životnom štýle, cestovaní...
Maki
Darca
Darca
Používateľov profilový obrázok

Príspevok od používateľa Maki »

SSemteXX napísal:Vlasy,Prsia,Správanie :roll:
ludi semtex.... nielen zeny..... :D
in your world
Light Star
Light Star

Príspevok od používateľa in your world »

je najlepšie si všímať všetko.každá maličkosť ti vie povedať niečo o tom druhom. samozrejme niekedy musíš brať do úvahy situáciu, v ktorej momentálne je. myslím si, že práve v stresujúcej situácií sa ukáže, čo je vlastne zač. mala som jedného "kamaráta", ktorému som zo srandy trochu capla po rameni a on hneď na mňa vyletel a dal mi päsťovku do hlavy.tak myslím, že je to dobrý :censored: . od začiatku mi pripadal divný.to niekedy vlastne aj človek vycíti, čo je ten druhý zač.ale uvedomí si to až keď sa niečo stane.
ades
Guru
Guru

Príspevok od používateľa ades »

ja osobne si vsimam ruky- upravenost nechtov (extremne dlhe nechty mi evokuju verejnu damu alebo humusaka,ktory si ich nevie ostrihat) , ci je pokozka jemna alebo drsna z tazkej roboty,... potom oblecenie (ale to je strasne klamlive) a nakoniec celkovy vyzor, vo vlaku napriklad kto co cita, atd
in your world
Light Star
Light Star

Príspevok od používateľa in your world »

ades napísal:ja osobne si vsimam ruky- upravenost nechtov (extremne dlhe nechty mi evokuju verejnu damu alebo humusaka,ktory si ich nevie ostrihat) , ci je pokozka jemna alebo drsna z tazkej roboty,... potom oblecenie (ale to je strasne klamlive) a nakoniec celkovy vyzor, vo vlaku napriklad kto co cita, atd
zaujímalo by ma , čo si pomyslíš o človeku, ktorý má drsnejšiu pokožku na rukách od práce.
den333
Professional
Professional
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa den333 »

in your world napísal:zaujímalo by ma , čo si pomyslíš o človeku, ktorý má drsnejšiu pokožku na rukách od práce.
asi to ze to nieje nejaky manaer ktory v zivote nedrzal lopatu v ruke a len pise na pocitaci ale je to clovek ktory dokazo robit manualnu pracu :wink:
DeFeAt
Medium Professional
Medium Professional
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa DeFeAt »

audiotrack napísal:nechce sa mi to všetko čítať, ale ako som to rýchlo prebehol, každý píše veci čo si prvé všimne (vzhlad, správanie..). Myslím že otázka bola čo si všímam keď ho chcem odhadnúť. Ja sa skôr zameriam na jeho záujmi. Z toho sa dá človek dobre odhadnúť, čo ho baví, k čomu má vzťah.. Zo správania človeka moc neodhadnete. V strese, tréme a iných extrémnych situáciach sa totiž častokráť správa inač.
velmi dobry postreh, no je zaujimave aj to, co si ludia vsimaju prvy prvom pohlade na cloveka
tie zakl. informacie pre cloveka, ktore poskytne prvy pohlad, myslim ze stacia na utvorenie akej takej mienky (dalej to je rozhovor...)
den333 napísal:asi to ze to nieje nejaky manaer ktory v zivote nedrzal lopatu v ruke a len pise na pocitaci ale je to clovek ktory dokazo robit manualnu pracu :wink:
myslis, ze nejaky manazer sa nenamakal?
kym niekto nerobi rukami, znamena ze nemaka v praci?
ades
Guru
Guru

DeFeAt napísal:myslis, ze nejaky manazer sa nenamakal?
kym niekto nerobi rukami, znamena ze nemaka v praci?
pockaj, zjavne si to nepochopil celkom, netvrdim ze ked nemam velke ruky od blata, ze robim hovno, to bol volakedy pristup komunistov: ked vidis chlapa, ktory ma ruky "pestovane", asi neprisiel zo stavby a nekopal jamu krompacom. ale ked vidis chlapa, ktory ma ruky drsne, hruba koza, nechty nie pekne jemne ale hrube, asi nepodpisuje kontrakty ale pravdepodobne robi nieco namahave manualne. pripadne si vsimni jednu vec: ak budes mat moznost vidiet ruky chirurga alebo vseobecne operatera, vsimni si hoci sposob akym si zavazuje snurky- dokonaly pohyb, bez zbytocnych tahov. a to nie len pri snurkach, ale pri lubovolnych cinnostiach.
DeFeAt
Medium Professional
Medium Professional
Kontaktovať používateľa:

to mi je jasne..
ale k comu to vedie?
ten co pracuje rukami je lepsi?

neviem co tym chcelo byt povedane
clupka
Amateur
Amateur

Príspevok od používateľa clupka »

:) vyjadrovanie sa a spravanie , toto ja sledujem mne nezalezi ako je kto obleceny ale ako sa sprava , ako komunikuje akym dojmom na mna zaposobi........... :cokolvek:
den333
Professional
Professional
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa den333 »

DeFeAt napísal:to mi je jasne..
ale k comu to vedie?

ze chirurg dokaze byt jemnejsi, presnejsi, preciznejsi :wink:
ades
Guru
Guru

DeFeAt napísal:to mi je jasne..
ale k comu to vedie?

radsej nekomentujem... prosim vas vysvetlite mu to niekto o com je tato tema
POCUVAJ: ked vidim niekomu ruky, tak viem odhadnut co robi (ci cely den kope jamy alebo je profesor na VS). uz rozumies???? co je na tom take tazke na pochopenie? tu v tejto teme a ani vo vseobecnosti nejde o to, kto je lepsi
DeFeAt
Medium Professional
Medium Professional
Kontaktovať používateľa:

to chaaapem!!!
len neviem preco by som mal robit rozdiely mezdi tymi, co robia rukami a tymi, ktori robia hlavou..
aj jeden aj druhy zarabaju peniaze na salamu a rozky, tak..
ked tym chcelo byt povedane to, ze ked ma niekto draplave a neupravene ruky tak pracuje.. "velmi hlboka myslienka.."
Vigor
King
King
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Vigor »

DeFeAt ja zas nechapem Teba. O com tocis?
DeFeAt napísal:len neviem preco by som mal robit rozdiely mezdi tymi, co robia rukami a tymi, ktori robia hlavou..
aj jeden aj druhy zarabaju peniaze na salamu a rozky, tak.."
ades nehovori nic o robeni rozdielov medzi ludmi podla toho, co robia. Otazka tejto temy je, Co si vsimate na ludoch, ked sa ich snazite odhadnut...ades si vsima ruky, lebo napr. on dokaze podla toho priblizne odhadnut aku robi dany clovek pracu. To, ze ma pocit, ze niekto robi manualnu pracu neznamena, ze ju odsudzuje. Ak konstatujem, ze Ty neviem, si student preto, lebo Ta vidim s ucebnicou, neznamena to, ze Ta odsudzujem.

Najdi mi tam vetu, odcituj mi cast, kde vravi, ze ten alebo ten je lepsi...

ades nevravi o ziadnom robeni rozdielov medzi ludmi podla toho, co robia, tak prosim Ta neprekrucaj, pretoze to co Ty v jeho prispevkoch vidis sa tam snad ani vidiet neda. Je fajn, ze zastavas rovnost ludi, to snad vacsina ludi, ale ukazuj to na situaciach tomu prisluchajucich.
DeFeAt
Medium Professional
Medium Professional
Kontaktovať používateľa:

Vigor napísal:DeFeAt ja zas nechapem Teba. O com tocis?

ades nehovori nic o robeni rozdielov medzi ludmi podla toho, co robia. Otazka tejto temy je, Co si vsimate na ludoch, ked sa ich snazite odhadnut...ades si vsima ruky, lebo napr. on dokaze podla toho priblizne odhadnut aku robi dany clovek pracu. To, ze ma pocit, ze niekto robi manualnu pracu neznamena, ze ju odsudzuje. Ak konstatujem, ze Ty neviem, si student preto, lebo Ta vidim s ucebnicou, neznamena to, ze Ta odsudzujem.

Najdi mi tam vetu, odcituj mi cast, kde vravi, ze ten alebo ten je lepsi...

ades nevravi o ziadnom robeni rozdielov medzi ludmi podla toho, co robia, tak prosim Ta neprekrucaj, pretoze to co Ty v jeho prispevkoch vidis sa tam snad ani vidiet neda. Je fajn, ze zastavas rovnost ludi, to snad vacsina ludi, ale ukazuj to na situaciach tomu prisluchajucich.
peace
dobre, pardon, len som spekuloval..

a viem co je podstatou temy, ked som ju vytvoril..
bolek
Guru
Guru
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa bolek »

Reč tela, celkové vyžarovanie, mimiku :)
qwerty-xyz

Re: Co si vsimate na cloveku, ked sa ho snazite odhadnut?

Príspevok od používateľa qwerty-xyz »

DeFeAt napísal:Pohyby?
Ustny prejav? Ci slovnu zasobu?
Co si najviac na cloveku vsimate?
vytvorim par situacii na ktorych budem pozorovat ako na nich reaguje. :wink: Podla toho ho budem sudit...
RomanB
Medium Professional
Medium Professional
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa RomanB »

Uf to aby som kazdeho noveho cloveka priviedol do krizovej situacie :)
Hovori sa , ze v nudzi poznas priatela , ale mam taky pocit , ze sa tu bavime o prvotnom skumani ..
To co ty hovoris robi s radostou neznejsie pohlavie. (osobna skusenost)
Flinstone
Light Professional
Light Professional
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Flinstone »

Tak je to individualne ...
U dievcat/zien si samozrejme najprv vsimnem postavu, vonu ... ako je namalovana .... no a samozrejme ustny prejav ... musi mat nieco v hlave ... no a celkove vystupovanie ....

U chlapcov/muzov ustny prejav, spravanie ... a mozno ma este nieco napadne popripadne editnem ...
Rastaman
Medium Star
Medium Star

Príspevok od používateľa Rastaman »

Pri prvom pohlade si vsimnem oblecenie a topanky, cim mozem hned posudit, aky styl sa paci danej osobe (ci mne blizky alebo nie), plati to samozrejme len pri kazdodennych situaciach, kedy sa clovek moze obliect ako chce, podla seba. Potom pozrem na vlasy, hlavne u dievcat, ktore maju viac moznosti uprav vlasov ako chlapci. Na zaciatku konverzacie uvidim z kadal dotycny visol :D Z charakterovych vlastnosti je pre mna najdolezitejsie, ci si clovek dokaze zo seba spravit srandu, rad navoduzjem taku situaciu a podla toho zistim ake bude dalsie smerovanie nasho rozhovoru. Ale musim napisat, ze vacsinou sa stretavam a spoznavam len prijemnych a rozumnych ludi, asi preto, ze sa pohybujem v takej spolocnosti a inu nevyhladavam. Sorry, ak som nepochopil tuto temu, je to divne. Ale jedno viem, ze uz nikdy nepoviem na cloveka nieco len podla prveho pohladu, lebo malokedy to sedi...
Napísať odpoveď