momentalne nic, teda je tam urcite nieco, ale prejavuje sa to velmi slabo, takze nic...
vo vsetkom v com sa dalo motivovat som sa sklamal... teda mozno este nejaka kariera, ale to je to menej
mna motivuje motivacia. co bude zajtra,co pride zajtra,ako bude zajtra,koho stretnem,aky bude pruser...........mna motivuje zivot sam o sebe...a este priatelia a dievcata..
co ma motivuje? asi ako kazdeho laska. laska mojich blizkych ku mne, moja k nim, laska k tomu, co robim a co chcem robit. a tiez moji blizki v tom zmysle, ze sa k nim mozem hocikedy obratit s hocicim a viem, ze mi pomozu (ale to by som laskou nenazyval). a tiez ma motivuje, ze chcem byt vo vela veciach najlepsi, no viem, ze to bude este dlho trvat, preto musim vydrzat. ale ako aby ste si nemysleli, ked sa mi nieco nepodari, nebudem sa hned strielat
K zivotu ma motivuje sam zivot. Ved na svete je tolko skvelych veci. U mna osobne je to hudba a parties, aktivny sport a ludia s ktorymi sa da zabavit na milion sposobov.
Zmysel života je v jeho konci...... Pretože či už chceme alebo nie, ale od chvíle prvého nadýchnutia je človek odsúdený na smrť...... Tak to proste je..... Ale netreba to brať tragicky a ľutovať sa, ale naopak niečo rozumné robiť a tak ten čas, ktorý ešte ostáva, vyplniť čo najefektívnejšie......... a to je zároveň aj to, čo mňa osobne motivuje k ďalšiemu životu......
Pinhead napísal:Zmysel života je v jeho konci...... Pretože či už chceme alebo nie, ale od chvíle prvého nadýchnutia je človek odsúdený na smrť...... Tak to proste je..... Ale netreba to brať tragicky a ľutovať sa, ale naopak niečo rozumné robiť a tak ten čas, ktorý ešte ostáva, vyplniť čo najefektívnejšie......... a to je zároveň aj to, čo mňa osobne motivuje k ďalšiemu životu......
moja profka nam casto vravela nieco v sposobe ze "Narodit si sa vobec nemusel, jedine co musis je zomriet!"
Boli to jej reci na to ked dakto vravel "Ja som sa nemohol ucit lebo som musel to a to."
no jasne zivot je jedna velka pohlavna smrtelna choroba jasne tak to aj ma byt... a ze co ma motivuje? to su trochen blbe otazky no nie? zivot som dostal narodenim na to aby som ho zil naplno nie nato aby som umieral ne? akoze ano umieram podla hentej teorie ale nie hned... takze mna motivuje sam zivot.. a ten kdo nema motivaciu zije len koli tomu ze sa boji smrti... ja to chapem tak... alebo caka dokedy motivacia pride... asi...
u mna su to blizky aa baby bez nich by to tu bolo suche...
K zivotu ma motivuje hlavne sam zivot, jeho podstata a ako sa cez neho predierat.Zivot nie je len o sexe, zenach, kto ma ake faro v garazi,alebo o peniazoch ale aj o niecom upne inom. Ale nato kazdy raz v zivote pride, ale uz potom moze byt neskoro.
Motivuje ma vela veci.:
Ak vidim/citim hnev, nenavist, zavist na moju adresu.
Motivuju ma moje sny. Mat 3 nalepsie/najkrajsie auta na svete v garazii, zit s najkrajsou zenou na svete a mat najkrajsi house na najkrajsom kute sveta.
EDIT: jj Filipito viem o com rozpravas.
Shelby Mustang gt 500 tiez znama ako Eleanor.