mna motivuje to ze raz sa zobudim a vedla mna bude lezat moja zena, ktoru milujem, v izbe vedla budu spat moje deti, v garazi bude nejake to pekne auticko a bude ma cakat cesta do robotky ktora ma bavi...tak pre toto zijem kazdy den a snazim sa aby sa mi to aj splnilo
K zivotu ma motivuje jednoznacne moja rodina, ktora ma podporuje vo vsetkom co robim. Dalej su to nenaplnene sny a tuzby ci uz hmotne alebo nehmotne a chut nieco dosiahnut a pravdaze aj laska . Chcel by som na tomto svete nieco urcite zanechat pre svoje buduce potomstvo, nieco co im snad ulahci zivot v tejto tazkej dobe. To su moje motivacie k zivotu.
Napr. Môže ma motivovať aj túžba po tom či po smrti je naozaj nejaký posmrtný život. A to je naozaj asi to najdôležitejšie po čom môžeme prahnúť a zároveň ta to može motivovať.
Rodina, ktora ma podpori, moje sny ktore ma zenu dopredu a osoba ktoru milujem lebo vdaka nej viem, ze nikdy nebudem sam a ked budem na dne vytiahne ma zneho
Rodina,priatelia...keby nebolo jej možno tu už nie som, alebo by som sa veľmi zmenil...lebo veľakrát som nemal prečo žiť, ale vždy tam jeden dôvod bol -> rodina a priatelia
Ak oto tu citam, dost ludi sa vyjadrilo, ze ich motivuju sny a tuzby.....ale co su tie sny? To by ma zaujimalo. Alebo co su take Vase zivotne ciele.
No moj je asi, zanechat tu potomstvo, mat proste deti a zenu s ktorymi budem stastny.
Motivuju ma tri veci ........
1. Chcem nieco dosiahnut, aby som sa raz mohol pozriet naspat a byt hrdy na svoju pracu.
2. Chcem si najst partnerku, s ktorou prezijem nadherny a naplnajuci vztah.
3. Osladim zivot vsetkym nepriatelom
Mňa motivuje hlavne to aby som okúsila aký vlastne život je jeho ako tak dobré ale aj tie zlé stránky.A hlavne by som sa nechcela nudiť a zažiť nejaký ten extrém