|
| Autor |
Správa |
Aryan Angel Addict

Stav:  Založený: 05.08.2004 Príspevky: 3594 Bydlisko: Not Kosher Karma: 
|
Zaslal: 12 Jún 2005, 0:45 Predmet: |
|
|
| hojko napísal: |
| masterrr napísal: |
| Pravidlo: 6&7&10&16&17 nehovorim ze su cele zle ale az velmi prisne.. |
Ja si myslim, ze tieto pravidla co si napisal su dobre. To, ze si ty rasista, to je uz tvoj problem. |
jj musim sa s tym naucit zit
inak spoty mna si tam vyssie neotcitoval tak zaco to vezenie to co som napisal nebolo na vezenie..aha sorry..pravidlo 16..
no a whitek je uz v puci co uz  |
|
| Návrat hore |
|
 |
Spoty VIP

Pohlavie:  Stav:  Založený: 08.08.2004 Príspevky: 912 Bydlisko: London Karma: 
|
Zaslal: 12 Jún 2005, 9:51 Predmet: |
|
|
to masterrr :
| masterrr napísal: |
Ked sa ti v dome velke cierne muchy rozmnozili.
Co pachnu spinou smetiska, v ktorom sa narodili.
Tak pouzi tie stare osvedcene zbrane.
Ak citis tak ako my, urcite sa to raz stane.
Spravime s tym kratky proces,
nebudu sa nam viac pliest do ciest.
Tahaj, zmizni chod uz prec.
V belosti tvojich oci vidim zakernost a lest.
Spravime s tym kratky proces,
nebudu sa nam viac pliest do ciest.
Tahaj, zmizni, domov sa ber
z ciernoty tvojej duse chyta ma hnev.
 |
| Holubar napísal: |
| dozvedel som sa ze niektori moderatori jednoducho vymazu tie prispevky z gramatickeho okienka ktore sa tykaju ich...podla mna to je zneuzivanie pravomoci...ostatni uzivatelia taku moznost nemaju |
to holubar : ja som to este nespravil... aj ked za tie chyby som sa  |
|
| Návrat hore |
|
 |
mastermind Moderátor

Pohlavie:  Stav:  Založený: 09.02.2005 Príspevky: 4731
Zaslal: 12 Jún 2005, 10:06 Predmet: |
|
|
no ak si dobre pamatam tak z gramatickeho okienka mi vymazal prispevok lammer a joker. a spoty neviem preco tak sa mi zda ze aj ty si jeden vymazal  |
|
| Návrat hore |
|
 |
Spoty VIP

Pohlavie:  Stav:  Založený: 08.08.2004 Príspevky: 912 Bydlisko: London Karma: 
|
Zaslal: 12 Jún 2005, 10:16 Predmet: |
|
|
| mastermind napísal: |
no ak si dobre pamatam tak z gramatickeho okienka mi vymazal prispevok lammer a joker. a spoty neviem preco tak sa mi zda ze aj ty si jeden vymazal  |
niekomu inemu mozno, ale ja hovorim o svojom....ak niekto napisal, ze som mal chybu tam a tam tak to tam necham.... este som take nic nemazal... myslim, ze su tam dva posty na mna mierene.. nic viac.... |
|
| Návrat hore |
|
 |
Joker VIP

Pohlavie:  Stav:  Založený: 03.09.2004 Príspevky: 1359 Bydlisko: Christiania Karma: 
|
Zaslal: 12 Jún 2005, 10:25 Predmet: |
|
|
| mastermind napísal: |
JJ raz som mazal ked som opravil chybu  |
|
| Návrat hore |
|
 |
t0m4s3 Admin

Pohlavie:  Stav:  Založený: 14.06.2004 Príspevky: 14097 Bydlisko: Martin SR, Brno CZE Karma: 
|
Zaslal: 12 Jún 2005, 11:05 Predmet: |
|
|
ja som nic nemazal pretoze som este nemal dovod  |
|
| Návrat hore |
|
 |
ob3l1x Moderátor

Pohlavie:  Stav:  Založený: 03.10.2004 Príspevky: 3797 Bydlisko: New Zeland Karma: 
|
Zaslal: 12 Jún 2005, 12:00 Predmet: |
|
|
Mne je jedno piste si tam co chcete  |
|
| Návrat hore |
|
 |
drakeman Guru

Stav:  Založený: 29.11.2004 Príspevky: 2516 Bydlisko: Slovakia Karma: 
|
Zaslal: 12 Jún 2005, 13:40 Predmet: |
|
|
| dozvedel som sa ze niektori moderatori jednoducho vymazu tie prispevky z gramatickeho okienka ktore sa tykaju ich...podla mna to je zneuzivanie pravomoci...ostatni uzivatelia taku moznost nemaju |
chces povedat ze keby mas ty taku moznost, nevyuzil by si ju a nechal si sa zhovadit? |
|
| Návrat hore |
|
 |
Holubar Guru

Pohlavie:  Stav:  Založený: 24.02.2005 Príspevky: 2827 Bydlisko: antiSHEEP klub Karma: 
|
|
| Návrat hore |
|
 |
t0m4s3 Admin

Pohlavie:  Stav:  Založený: 14.06.2004 Príspevky: 14097 Bydlisko: Martin SR, Brno CZE Karma: 
|
Zaslal: 12 Jún 2005, 14:34 Predmet: |
|
|
| drakeman napísal: |
chces povedat ze keby mas ty taku moznost, nevyuzil by si ju a nechal si sa zhovadit? |
ano. To je pekne ubohe ked sem modi daju chyby inych ale co sa tyka ich tak to zmazu - nemyslis? |
|
| Návrat hore |
|
 |
ViRuS Medium Professional

Pohlavie:  Stav:  Založený: 10.01.2005 Príspevky: 1269 Bydlisko: Downtown, BB Zoo Karma: 
|
Zaslal: 12 Jún 2005, 15:49 Predmet: |
|
|
co mi vadi?
Voľná diskusia  |
|
| Návrat hore |
|
 |
ROKI49 Light Professional

Stav:  Založený: 03.01.2005 Príspevky: 946 Bydlisko: LM Karma: 
|
Zaslal: 12 Jún 2005, 17:40 Predmet: |
|
|
| Toje pravda. Tem vo volnej diskusii je po milu rit a dost ich je zbytocnych a blbych. |
|
| Návrat hore |
|
 |
Holubar Guru

Pohlavie:  Stav:  Založený: 24.02.2005 Príspevky: 2827 Bydlisko: antiSHEEP klub Karma: 
|
Zaslal: 12 Jún 2005, 17:43 Predmet: |
|
|
| ale zas niektore su v pohode tak zrusit volnu diskusiu by bola hovadina...no ked niekto zalozi temu bolia vas oci z monitora a hned za nim ide tema boli vas hlava z monitora....to uz je na zamyslenie...zislo by sa rozdavat specialne ranky,aspon docasne kym by sa dotycny uzivatel uvedomil |
|
| Návrat hore |
|
 |
Avalong Light Star

Stav:  Založený: 27.02.2005 Príspevky: 204
Zaslal: 12 Jún 2005, 18:07 Predmet: |
|
|
| No nahodou ja mam volnu diskusiu najradsej aj ked je pravda ze niektore temy by tam fakt nemuseli byt a niektore su zas fakt super take filozoficke |
|
| Návrat hore |
|
 |
soviet666 Star

Stav:  Založený: 16.02.2005 Príspevky: 614 Bydlisko: čečensko Karma: 
|
Zaslal: 14 Jún 2005, 20:12 Predmet: |
|
|
| Avalong napísal: |
| v niektorych pripadoch by mohli byt aj tie basy prisnejsie |
no a ty si tiez neomylny a ked sa do basy nahodov dostanes ty tak budes hovorit aby sa skratila zamysli sa
| ale zas niektore su v pohode tak zrusit volnu diskusiu by bola hovadina...no ked niekto zalozi temu bolia vas oci z monitora a hned za nim ide tema boli vas hlava z monitora....to uz je na zamyslenie...zislo by sa rozdavat specialne ranky,aspon docasne kym by sa dotycny uzivatel uvedomil |
alebo zalozit novu skupinu "deleteri" mazali by zamknute (nepotrebne) a opakujuce sa prispevky ---moj nazor  |
|
| Návrat hore |
|
 |
|
|
 |
|