Holubar napísal:dozvedel som sa ze niektori moderatori jednoducho vymazu tie prispevky z gramatickeho okienka ktore sa tykaju ich...podla mna to je zneuzivanie pravomoci...ostatni uzivatelia taku moznost nemaju
chces povedat ze keby mas ty taku moznost, nevyuzil by si ju a nechal si sa zhovadit?
ale zas niektore su v pohode tak zrusit volnu diskusiu by bola hovadina...no ked niekto zalozi temu bolia vas oci z monitora a hned za nim ide tema boli vas hlava z monitora....to uz je na zamyslenie...zislo by sa rozdavat specialne ranky,aspon docasne kym by sa dotycny uzivatel uvedomil
Avalong napísal:v niektorych pripadoch by mohli byt aj tie basy prisnejsie
no a ty si tiez neomylny a ked sa do basy nahodov dostanes ty tak budes hovorit aby sa skratila zamysli sa
Holubar napísal:ale zas niektore su v pohode tak zrusit volnu diskusiu by bola hovadina...no ked niekto zalozi temu bolia vas oci z monitora a hned za nim ide tema boli vas hlava z monitora....to uz je na zamyslenie...zislo by sa rozdavat specialne ranky,aspon docasne kym by sa dotycny uzivatel uvedomil
alebo zalozit novu skupinu "deleteri" mazali by zamknute (nepotrebne) a opakujuce sa prispevky ---moj nazor
takze co mi vadi?mozno useri ako the elite ktori napisu napr.do temy co vam vadi na hojko,ze im nic nevadi,do temy vasa oblubena poloha ze este na to nemaju vek ale ked budu daju vediet a pod...nemusis mat v kazdej teme prispevok ,len mi chodia zbytocne maily
Holubar napísal:takze co mi vadi?mozno useri ako the elite ktori napisu napr.do temy co vam vadi na hojko,ze im nic nevadi,do temy vasa oblubena poloha ze este na to nemaju vek ale ked budu daju vediet a pod...nemusis mat v kazdej teme prispevok ,len mi chodia zbytocne maily
tak si vypni notifikaciu novych prispevkov . btw historia je super, tiez sa na tom niekedy dobre bavim...