|
|
|
| Autor |
Správa |
Lord PROXI King

Pohlavie:  Stav:  Založený: 08.09.2005 Príspevky: 1607 Bydlisko: [SWK]Lučenec Karma: 
|
Zaslal: 24 Okt 2006, 21:11 Predmet: |
|
|
schw33k: jj dako tak, ako mne je uplne jedno ci ma upozorni na daku blbost novy co ma 10prisp. alebo dakto co ma 1000, ale ked ma pravdu, tak ma pravdu, a hadat sa nebudem.
Ved napr. ma ucil robit auta do gta jeden chalan 13rocny, z coho som bol ako dost mimo, a obcas ma viac rozumu ako dakto co tu ma 1000postou, a v hlave dieru.
ved nejde tu iba o tie prispevky, alebo datum, ale hodne usserou to bere vazne, tak isto ako s karmou, a myslia si ze su daky " pani " ked maju vecsiu ako niekto iny, a zacnu buzerovat ostatnych ( sry za vyraz, ale ine som nevimyslel ).
tymto nemyslim vedenie fora, ale par ludi si myslia ze su bohvie aky kingovia s velkym K  |
|
| Návrat hore |
|
 |
zuzkazuzka Moderátorka

Pohlavie:  Stav:  Založený: 01.09.2006 Príspevky: 1264 Bydlisko: BA Karma: 
|
Zaslal: 18 Nov 2006, 15:53 Predmet: |
|
|
ja by som sa len chcela opytat, preco bol 1 moj prispevok vymazany, napriek tomu, ze bol k teme, nebol oplzly ani nijakym sposobom nikoho neurazal ani nic podobne????
aspon nejake zdovodnenie by som ocakavala, ked uz sa taketo nieco praktizuje....  |
|
| Návrat hore |
|
 |
audiotrack Moderátor

Pohlavie:  Stav:  Založený: 09.09.2005 Príspevky: 6713 Bydlisko: Prievidza Karma: 
|
Zaslal: 18 Nov 2006, 17:18 Predmet: |
|
|
| a to si máme ako pamätať ktorý tvoj príspevok sme vymazali? Možno som ho vymazal ja, možno niekto iný. Možno naň niekto reportoval, možno ho vymazal mod z vlastného uváženia.. to je jedno. Ak bol vymazaný, určite na ňom nebolo niečo v poriadku. Ale fakt neviem ktorý príspevok máš na mysli, nedá sa ustriehnuť všetko a pamätať si kto čo napísal. |
|
| Návrat hore |
|
 |
ob3l1x Moderátor

Pohlavie:  Stav:  Založený: 03.10.2004 Príspevky: 3745 Bydlisko: New Zeland Karma: 
|
Zaslal: 18 Nov 2006, 17:49 Predmet: |
|
|
ja mam dennicek kde si pisem komu som vymazal prispevok a preco tak ako povedal audiotrack to uz si asi nikto nepamata kto ho zmazal a preco ... |
|
| Návrat hore |
|
 |
Holubar Guru

Pohlavie:  Stav:  Založený: 24.02.2005 Príspevky: 2723
Zaslal: 18 Nov 2006, 18:13 Predmet: |
|
|
alebo to suvisi s obnovou fora zo zalohy a ide to aj bez nejakeho vsmechu, ze? |
|
| Návrat hore |
|
 |
hojko Site Admin

Pohlavie:  Stav:  Založený: 24.04.2004 Príspevky: 13636 Bydlisko: Európa Karma: 
|
Zaslal: 19 Nov 2006, 2:04 Predmet: |
|
|
| zuzkazuzka: Pocas tyzdna vznikli problemy, musela byt obnovena zaloha fora, ktora bola stara dva dni. Ak si tvoj prispevok pisala niekedy v obdobi utorok az stvrtok, tak bol nenavratne strateny, rovnako ako vsetky prispevky a temy na fore. |
|
| Návrat hore |
|
 |
zuzkazuzka Moderátorka

Pohlavie:  Stav:  Založený: 01.09.2006 Príspevky: 1264 Bydlisko: BA Karma: 
|
Zaslal: 19 Nov 2006, 12:39 Predmet: |
|
|
dik. tak asi tym to bolo.
nemam totiz absolutne ziadne tendencie zaplavovat to tu vulgarizmami alebo pisat otravne prispevky, tak som len bola zvedava, preco k tomu doslo. uz je to v poho. |
|
| Návrat hore |
|
 |
kinjeril Moderátor

Pohlavie:  Stav:  Založený: 05.10.2005 Príspevky: 4681
Zaslal: 20 Nov 2006, 8:33 Predmet: |
|
|
| zuzkazuzka napísal: |
dik. tak asi tym to bolo.
nemam totiz absolutne ziadne tendencie zaplavovat to tu vulgarizmami alebo pisat otravne prispevky, tak som len bola zvedava, preco k tomu doslo. uz je to v poho. |
Ak ta to potesi, nebola si sama, komu zmizlo par prispevkov.  |
|
| Návrat hore |
|
 |
erytrocyt Moderátor

Pohlavie:  Stav:  Založený: 10.08.2006 Príspevky: 2901 Bydlisko: Tam dze še muchy obracaju Karma: 
|
Zaslal: 23 Nov 2006, 19:49 Predmet: |
|
|
| Kód: |
Pravidlo 16:
Výhrady na prácu administrátorov alebo moderátorov budú ignorované. Ak sa Vám nepáči, nájdite si iné fórum. |
Absolútne prihamané pravidlo, neviem kto na toto prišiel, ale na fóre ako je toto by takéto niečo nemalo byť. Minimálne sa to dalo inak formulovať...
Ja osobne výhrady voči práci adminov a módov nemám, ale toto pravidlo  |
|
| Návrat hore |
|
 |
kinjeril Moderátor

Pohlavie:  Stav:  Založený: 05.10.2005 Príspevky: 4681
Zaslal: 23 Nov 2006, 19:58 Predmet: |
|
|
eritrocit: Nic v zlom, ale myslim, ze "mod team" na tomto fore je este velmi, veeeelmi benevolentny a chapavy k istym veciam. Na inych forach by si za hoc-aku sprostost dostal ban a ani by si nestacil podakovat. Nechcem teraz vykreslivat ani mna, ani kolegov modov ako neakych svatcov, ale myslim ze je to tak, ako ma byt. Imho, ani ja a ani ostatni modi by asi nemali nervy "obhajovat" svoj krok kazdemu urazenemu, nespokojnemu a neviem este akemu uzivatelovi. Proste, ak sa tu nieco niekomu nepaci, nech kontaktuje admina (sorry hojko, t0m4s3 : P), alebo nech postupuje podla postupu uvedenom v tomto pravidle
 |
|
| Návrat hore |
|
 |
r4wMUnt34q Star

Pohlavie:  Stav:  Založený: 29.09.2006 Príspevky: 560 Bydlisko: Čo je bydlisko? Karma: 
|
Zaslal: 23 Nov 2006, 22:31 Predmet: |
|
|
Neviem, ci sa to da opravit, ale vadi mi trochu, ked niekoho citujem, tak necitujem cely jeho prispevok, iba cely text, co napisal on+obrazky(ak nie su v prilohe).. Cize k veci=ked niekoho citujem a on vo svojom prispevku niekoho cituje, tak to nezobrazi ten povodny citat, iba to co napisal ten, koho citujem.. Dakujem za porozumenie a vycerpavajucu odpoved  |
|
| Návrat hore |
|
 |
hojko Site Admin

Pohlavie:  Stav:  Založený: 24.04.2004 Príspevky: 13636 Bydlisko: Európa Karma: 
|
Zaslal: 24 Nov 2006, 2:34 Predmet: |
|
|
| r4wMUnt34q: Ano, je to spravene tak umyselne, aby ostava len posledna citacia. Dovod je jednoduchy a to, aby neboli na fore dlhe a zbytocne citacie ako to bolo v minulosti. Vela for preslo na tento sposob citovania a ver mi, ze je to daleko prehladnejsie. |
|
| Návrat hore |
|
 |
t0m4s3 Admin

Pohlavie:  Stav:  Založený: 14.06.2004 Príspevky: 13826 Bydlisko: Martin SR, Brno CZE Karma: 
|
Zaslal: 24 Nov 2006, 17:24 Predmet: |
|
|
| eritrocit napísal: |
| Kód: |
Pravidlo 16:
Výhrady na prácu administrátorov alebo moderátorov budú ignorované. Ak sa Vám nepáči, nájdite si iné fórum. |
Absolútne prihamané pravidlo, neviem kto na toto prišiel, ale na fóre ako je toto by takéto niečo nemalo byť. Minimálne sa to dalo inak formulovať...
Ja osobne výhrady voči práci adminov a módov nemám, ale toto pravidlo  |
Toto pravidlo su tzv. univerzalne alibi a ak sa ti nepaci, tak si precitaj pravidlo c.16  |
|
| Návrat hore |
|
 |
Prioritas Light Star

Stav:  Založený: 31.08.2006 Príspevky: 223 Bydlisko: You Dont Know™ Karma: 
|
Zaslal: 25 Nov 2006, 23:22 Predmet: |
|
|
nic, všetko je vo výbornom stave a je to veľmi dobre forum a aj prehľadné, to väčšina for nemá. Klobuk dolu!  |
|
| Návrat hore |
|
 |
Explo!D Medium Professional

Pohlavie:  Stav:  Založený: 08.05.2006 Príspevky: 1105 Bydlisko: vsade kde je utulne Karma: 
|
Zaslal: 25 Nov 2006, 23:36 Predmet: |
|
|
jj, myslim ze momentalne nie su na Hojkovi ziadne chybi  |
|
| Návrat hore |
|
 |
|
|  |
|
|
Nemôžete odosielať nové témy do tohto fóra Nemôžete odpovedať na témy v tomto fóre Nemôžete upravovať svoje príspevky v tomto fóre Nemôžete mazať svoje príspevky v tomto fóre Nemôžete hlasovať v tomto fóre Nemôžete pripájať súbory do tohto fóra Môžete sťahovať súbory v tomto fóre
|