Čo vám vadí na fore?
-
mastermind
VIP
-
mastermind
VIP
treba sa na to pozerat s nadhladom. aj moderatori su len ludia. mame svoje problemy, svoje povinosti a teda sa moze velmi lahko stat ze prideme na forum nabruseni.
Ak sa ti nieco nezda a tyka sa to moderatorovania napis do temy co ti poslal tomasito. ak sa ti nezda nejaky prispevok moderatora tak mu posli karmu. aj na to je tu ten system.
Ak sa ti nieco nezda a tyka sa to moderatorovania napis do temy co ti poslal tomasito. ak sa ti nezda nejaky prispevok moderatora tak mu posli karmu. aj na to je tu ten system.
-
Lord PROXI
King
- Kontaktovať používateľa:
Marko5211: sa im ani len necudujem, ze su taky ako su, ved keby mal kazdy mod, odpisovat kazdemu na daky ich blby topic alebo ss, a pod. by im z toho preplo.
Ved je tu zatial 11990ludi, ved si domysli kolko to je, ako hodne sem nechodi casto, ale aj tak je to masa ludi, a obcas salene male deti, co nevedia ako si maju spustit skicar a pod.
A to keby mali sa vzrusovat nad kazdou temou v style " aha mam na nose pupak, co s nim teraz ? " tak sa im ani necudujem.
Alebo ked usseri sustavne porusuju pravidla, a aj na ich napomenutia ich porusuju aj tak, tak no neviem, tebe by z toho nepreplo ?
tymto pozdravujem filipa_rk
Ved je tu zatial 11990ludi, ved si domysli kolko to je, ako hodne sem nechodi casto, ale aj tak je to masa ludi, a obcas salene male deti, co nevedia ako si maju spustit skicar a pod.
A to keby mali sa vzrusovat nad kazdou temou v style " aha mam na nose pupak, co s nim teraz ? " tak sa im ani necudujem.
Alebo ked usseri sustavne porusuju pravidla, a aj na ich napomenutia ich porusuju aj tak, tak no neviem, tebe by z toho nepreplo ?
tymto pozdravujem filipa_rk
Marko5211 suhlasim s tebou z casti , a z casti s master.
Je pravda , ze na stale porusovanie pravidiel nema nik nervy ,ze su to len ludia, pravdou vsak zostava , ze ked sa niekto na to da, tak to uz musi trpiet , a v poslednom case , s problemami so zacinajucimi prip. spammerovymi usermi dost pomahaju aj "obycajny" useri - teda vysvetluju , oznacuju chybne topici a pod.. No ale o to mi neslo ..
Mne vadi jedna vec : Zda sa to iba mne , ze na tomto fore je inteligencia merana podla poctu prispevkov ? To je moj nazor , proste ked ma clovek uz nejaky ten pocet prispevkov a je tu uz nejaky ten cas regnuty , sam sa povazuje za mudrejsieho , inteligentnejsieho ako nejaky zacinaju user ( a na to nadvazuje aj nasledne povysenectvo )... Nemyslim v prehlade stranky, pravidlach , ale v nazoroch ...
Cest vynimkam , ale niektori sa fakt chovaju ako keby sa riadili heslom : cim viac mas prispevkov a starsi datum , tym si viac inteligent , a to je proste LOL - a s touto vecou nadvazujem na tvoju pravdu Marko
Je pravda , ze na stale porusovanie pravidiel nema nik nervy ,ze su to len ludia, pravdou vsak zostava , ze ked sa niekto na to da, tak to uz musi trpiet , a v poslednom case , s problemami so zacinajucimi prip. spammerovymi usermi dost pomahaju aj "obycajny" useri - teda vysvetluju , oznacuju chybne topici a pod.. No ale o to mi neslo ..
Mne vadi jedna vec : Zda sa to iba mne , ze na tomto fore je inteligencia merana podla poctu prispevkov ? To je moj nazor , proste ked ma clovek uz nejaky ten pocet prispevkov a je tu uz nejaky ten cas regnuty , sam sa povazuje za mudrejsieho , inteligentnejsieho ako nejaky zacinaju user ( a na to nadvazuje aj nasledne povysenectvo )... Nemyslim v prehlade stranky, pravidlach , ale v nazoroch ...
Cest vynimkam , ale niektori sa fakt chovaju ako keby sa riadili heslom : cim viac mas prispevkov a starsi datum , tym si viac inteligent , a to je proste LOL - a s touto vecou nadvazujem na tvoju pravdu Marko
-
Lord PROXI
King
schw33k: jj dako tak, ako mne je uplne jedno ci ma upozorni na daku blbost novy co ma 10prisp. alebo dakto co ma 1000, ale ked ma pravdu, tak ma pravdu, a hadat sa nebudem.
Ved napr. ma ucil robit auta do gta jeden chalan 13rocny, z coho som bol ako dost mimo, a obcas ma viac rozumu ako dakto co tu ma 1000postou, a v hlave dieru.
ved nejde tu iba o tie prispevky, alebo datum, ale hodne usserou to bere vazne, tak isto ako s karmou, a myslia si ze su daky " pani " ked maju vecsiu ako niekto iny, a zacnu buzerovat ostatnych ( sry za vyraz, ale ine som nevimyslel ).
tymto nemyslim vedenie fora, ale par ludi si myslia ze su bohvie aky kingovia s velkym K
Ved napr. ma ucil robit auta do gta jeden chalan 13rocny, z coho som bol ako dost mimo, a obcas ma viac rozumu ako dakto co tu ma 1000postou, a v hlave dieru.
ved nejde tu iba o tie prispevky, alebo datum, ale hodne usserou to bere vazne, tak isto ako s karmou, a myslia si ze su daky " pani " ked maju vecsiu ako niekto iny, a zacnu buzerovat ostatnych ( sry za vyraz, ale ine som nevimyslel ).
tymto nemyslim vedenie fora, ale par ludi si myslia ze su bohvie aky kingovia s velkym K
-
zuzkazuzka
VIP
-
audiotrack
VIP
a to si máme ako pamätať ktorý tvoj príspevok sme vymazali? Možno som ho vymazal ja, možno niekto iný. Možno naň niekto reportoval, možno ho vymazal mod z vlastného uváženia.. to je jedno. Ak bol vymazaný, určite na ňom nebolo niečo v poriadku. Ale fakt neviem ktorý príspevok máš na mysli, nedá sa ustriehnuť všetko a pamätať si kto čo napísal.
-
zuzkazuzka
VIP
-
erytrocyt
VIP
Kód: Vybrať všetko
Pravidlo 16:
Výhrady na prácu administrátorov alebo moderátorov budú ignorované. Ak sa Vám nepáči, nájdite si iné fórum. Ja osobne výhrady voči práci adminov a módov nemám, ale toto pravidlo
eritrocit: Nic v zlom, ale myslim, ze "mod team" na tomto fore je este velmi, veeeelmi benevolentny a chapavy k istym veciam. Na inych forach by si za hoc-aku sprostost dostal ban a ani by si nestacil podakovat. Nechcem teraz vykreslivat ani mna, ani kolegov modov ako neakych svatcov, ale myslim ze je to tak, ako ma byt. Imho, ani ja a ani ostatni modi by asi nemali nervy "obhajovat" svoj krok kazdemu urazenemu, nespokojnemu a neviem este akemu uzivatelovi. Proste, ak sa tu nieco niekomu nepaci, nech kontaktuje admina (sorry hojko, t0m4s3 : P), alebo nech postupuje podla postupu uvedenom v tomto pravidle 

-
r4wMUnt34q
Star
Neviem, ci sa to da opravit, ale vadi mi trochu, ked niekoho citujem, tak necitujem cely jeho prispevok, iba cely text, co napisal on+obrazky(ak nie su v prilohe).. Cize k veci=ked niekoho citujem a on vo svojom prispevku niekoho cituje, tak to nezobrazi ten povodny citat, iba to co napisal ten, koho citujem.. Dakujem za porozumenie a vycerpavajucu odpoved