|
| Autor |
Správa |
mastermind Moderátor

Pohlavie:  Stav:  Založený: 09.02.2005 Príspevky: 4748
Zaslal: 16 Jún 2005, 21:43 Predmet: |
|
|
OT: suhalsim ze to nepozna kazdy ale radsej tu treba urobit taky thread ako si tu dal. (navod na to emule) nech sa stym naucia robit. potom toto w*r*z forum straca to svoje caro  |
|
| Návrat hore |
|
 |
Holubar Guru

Pohlavie:  Stav:  Založený: 24.02.2005 Príspevky: 2908
Zaslal: 16 Jún 2005, 22:35 Predmet: |
|
|
napr. ja mam p2p zakazane,takze toto forum je moja jedina nadej na to ze vobec nieco stiahnem takze som za ftp a http  |
|
| Návrat hore |
|
 |
Spoty VIP

Pohlavie:  Stav:  Založený: 08.08.2004 Príspevky: 912 Bydlisko: London Karma: 
|
Zaslal: 16 Jún 2005, 22:57 Predmet: |
|
|
| heh nj.. uplink dal good navod.... a ked niekto nieco hlada je good pozriet sa najprv na p2p (ak je ta moznost).. a az potom postovat do hladam.... |
|
| Návrat hore |
|
 |
speedo Zablokovaný

Stav:  Založený: 01.06.2005 Príspevky: 113 Bydlisko: Pod mostom... Karma: 
|
Zaslal: 21 Jún 2005, 21:06 Predmet: |
|
|
No mne vadí jedná zásadná vec:Témy vo volnej diskusii by som asi 90% deletol lebo useri tam píšu aby mali rank a nič viac a po druhé to robí velkosť do db!!!A vadí mi že blbé témy ktoré sa zamknú po prvom príspevku alebo tak by som mazal a blbé témy tipu "Vylučenie lesa z fora"!Lebo načo je komu táto téma No toto som navrhol....a tým to asi končí  |
|
| Návrat hore |
|
 |
Les King

Pohlavie:  Stav:  Založený: 05.01.2005 Príspevky: 1675
Zaslal: 21 Jún 2005, 21:29 Predmet: |
|
|
| speedo napísal: |
No mne vadí jedná zásadná vec:Témy vo volnej diskusii by som asi 90% deletol lebo useri tam píšu aby mali rank a nič viac a po druhé to robí velkosť do db!!!A vadí mi že blbé témy ktoré sa zamknú po prvom príspevku alebo tak by som mazal a blbé témy tipu "Vylučenie lesa z fora"!Lebo načo je komu táto téma No toto som navrhol....a tým to asi končí  |
Asi preto to tam tak dlho zostalo (9stran) lebo sa na mne krasne zabavali. Ked uz skoncili, tak zatvorili temu. K nicomu to nebolo dobre, len mna pospinit. Otazka je, co mi vadi na hojko (forum). Tak toto. Aj uroven niektorych prispievatelov, ktorym ked dojdu argumenty tak osocuju a urazaju.  |
|
| Návrat hore |
|
 |
Aryan Angel Addict

Stav:  Založený: 04.08.2004 Príspevky: 3624 Bydlisko: Not Kosher Karma: 
|
Zaslal: 21 Jún 2005, 21:49 Predmet: |
|
|
sPOTyHEAD v poslednom case  |
|
| Návrat hore |
|
 |
t0m4s3 Admin

Pohlavie:  Stav:  Založený: 14.06.2004 Príspevky: 14573 Bydlisko: Martin SR, Brno CZE Karma: 
|
Zaslal: 22 Jún 2005, 5:20 Predmet: |
|
|
| Les napísal: |
Asi preto to tam tak dlho zostalo (9stran) lebo sa na mne krasne zabavali. Ked uz skoncili, tak zatvorili temu. K nicomu to nebolo dobre, len mna pospinit. Otazka je, co mi vadi na hojko (forum). Tak toto. Aj uroven niektorych prispievatelov, ktorym ked dojdu argumenty tak osocuju a urazaju.  |
stale mi nejde do hlavy ze ked ti tu tak vela veci a uzivatel vadi, preco sem chodis? For je strasne hafo a nas jeden "Les" nevytrhne z biedy. |
|
| Návrat hore |
|
 |
ROKI49 Light Professional

Stav:  Založený: 03.01.2005 Príspevky: 947 Bydlisko: LM Karma: 
|
Zaslal: 22 Jún 2005, 6:21 Predmet: |
|
|
| t0m4s3 napísal: |
stale mi nejde do hlavy ze ked ti tu tak vela veci a uzivatel vadi, preco sem chodis? For je strasne hafo a nas jeden "Les" nevytrhne z biedy. |
Vsak nie sme v biede ci hej? Podla mna to tu fici celkom dobre.
//t0m4s3 - jasne ze nie sme, to sa tak hovori.. |
|
| Návrat hore |
|
 |
speedo Zablokovaný

Stav:  Založený: 01.06.2005 Príspevky: 113 Bydlisko: Pod mostom... Karma: 
|
Zaslal: 22 Jún 2005, 11:53 Predmet: |
|
|
| ROKI49 napísal: |
| t0m4s3 napísal: |
Vsak nie sme v biede ci hej? Podla mna to tu fici celkom dobre.
//t0m4s3 - jasne ze nie sme, to sa tak hovori.. |
No teraz to už klesá príspevky a tak a je tu vela starých tém vo volnej diskusii a tak Je to len nahovno Ale mna to netreba ked chce tu mať hojko bordel tak nech ho má!!!Podla mna by sa mala volná diskusia mazať a nikto mi to nevitrhne  |
|
| Návrat hore |
|
 |
sulo34 Medium Star

Pohlavie:  Stav:  Založený: 27.06.2005 Príspevky: 338 Bydlisko: 404 Not found !! Karma: 
|
Zaslal: 29 Jún 2005, 6:45 Predmet: .. |
|
|
mne vadi ze cele forum je graficky velke uz ma boli ruka od kolieska  |
|
| Návrat hore |
|
 |
hojko Site Admin

Pohlavie:  Stav:  Založený: 24.04.2004 Príspevky: 15359 Bydlisko: Európa Karma: 
|
Zaslal: 29 Jún 2005, 14:44 Predmet: Re: .. |
|
|
| sulo34 napísal: |
Nejak som to nepochopil. Mohol by si to upresnit??? |
|
| Návrat hore |
|
 |
slide Star

Pohlavie:  Stav:  Založený: 09.10.2004 Príspevky: 672 Bydlisko: Martin-Sever Karma: 
|
Zaslal: 29 Jún 2005, 17:27 Predmet: Re: .. |
|
|
| hojko napísal: |
Nejak som to nepochopil. Mohol by si to upresnit??? |
ze je tam vela boardov a musi sa namahat aby sa dostal az uplne dole alebo hore chudacik  |
|
| Návrat hore |
|
 |
sulo34 Medium Star

Pohlavie:  Stav:  Založený: 27.06.2005 Príspevky: 338 Bydlisko: 404 Not found !! Karma: 
|
Zaslal: 29 Jún 2005, 19:52 Predmet: |
|
|
vystihol si to slide
a este cosi keby sa dalo akosi natavit kolko prispevkov to zobrazi na jenu stranu .......preklikavat sa tlacitkom dalsi...........  |
|
| Návrat hore |
|
 |
slide Star

Pohlavie:  Stav:  Založený: 09.10.2004 Príspevky: 672 Bydlisko: Martin-Sever Karma: 
|
Zaslal: 30 Jún 2005, 14:58 Predmet: |
|
|
vystihol si to slide
a este cosi keby sa dalo akosi natavit kolko prispevkov to zobrazi na jenu stranu .......preklikavat sa tlacitkom dalsi...........  |
nj prelikavat na dalsiu stranu to je tiez namahave citim s tebou  |
|
| Návrat hore |
|
 |
ponkal Expert

Stav:  Založený: 12.11.2004 Príspevky: 157
Zaslal: 01 Júl 2005, 20:14 Predmet: |
|
|
mne vadi pravidlo 22.
neviem kedy bolo doplenene, ci toho 29.6 alebo skor.... no nepaci sa mi to velmi.
uvital by som upravu pravidla s tym,ze tie linky je mozne pisat len do sekcie hladam (pripadne pomoc). Ak niekto nieco hlada a ked uz sa ziaden ftp alebo http link nenajde, ten uzivatel bude aspon rad,ze mu niekto nieco dal.
a mal by som otazku ze vlastne preco su zakazane pisat tieto linky. ak je to vysvetlene v inom threade,tak sorry,necitam cele forum a vsetky thready |
|
| Návrat hore |
|
 |
|
|
 |
|