Čo vám vadí na fore?

Napíšte nám, či sa vám páči tento board, čo by ste chceli pridať, zmeniť...
lama2d
VIP
VIP

Príspevok od používateľa lama2d »

Ale presuvat by sa to zato mohlo :roll:
mastermind
VIP
VIP
Používateľov profilový obrázok

Príspevok od používateľa mastermind »

mne vadi v poslednom case, ze uplink tu pridava linky na emule alebo edonkey. ved predsa kazdy s prepacenim debil si tam vie natukat to co hlada a ma to. mali by sa tu davat imho len odkazy na http, ftp a len vynimocne na torrenty.
to uplink: nic v zlom ;)
kobalt
VIP
VIP

Príspevok od používateľa kobalt »

mastermind napísal:mne vadi v poslednom case, ze uplink tu pridava linky na emule alebo edonkey. ved predsa kazdy s prepacenim debil si tam vie natukat to co hlada a ma to. mali by sa tu davat imho len odkazy na http, ftp a len vynimocne na torrenty.
mna to tiez depta, presne ako hovori mastermind, kto xce si nainstaluje p2p a vyhladavat v nom uz vie, tu ideskor o http, ftp, pripadne torrent
uplink
VIP
VIP
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa uplink »

mastermind napísal:mne vadi v poslednom case, ze uplink tu pridava linky na emule alebo edonkey. ved predsa kazdy s prepacenim debil si tam vie natukat to co hlada a ma to. mali by sa tu davat imho len odkazy na http, ftp a len vynimocne na torrenty.
mno tak preco davaju hladam? :) Nestaci Ti ednokey a emule? Ako treba mat vsetko hr hr hr hned v ten den. A vela ludi nema sajn o tom co je emule/ednokey. Cim viac ich tam bude tym lepsie :P ale ok mozem na to kaslat, ked to Vam hviezdam az tak vadi. Myslim si ze niektori ludia su vdacni za kazdu moznost...[resp Ti co to nepoznaju].
mastermind
VIP
VIP

Príspevok od používateľa mastermind »

OT: suhalsim ze to nepozna kazdy ale radsej tu treba urobit taky thread ako si tu dal. (navod na to emule) nech sa stym naucia robit. potom toto w*r*z forum straca to svoje caro ;)
Holubar
Darca
Darca
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Holubar »

napr. ja mam p2p zakazane,takze toto forum je moja jedina nadej na to ze vobec nieco stiahnem :) takze som za ftp a http :wink:
Spoty
Light Professional
Light Professional

Príspevok od používateľa Spoty »

heh nj.. uplink dal good navod.... a ked niekto nieco hlada je good pozriet sa najprv na p2p (ak je ta moznost).. a az potom postovat do hladam....
speedo
Zablokovaný
Zablokovaný

Príspevok od používateľa speedo »

No mne vadí jedná zásadná vec:Témy vo volnej diskusii by som asi 90% deletol lebo useri tam píšu aby mali rank a nič viac a po druhé to robí velkosť do db!!!A vadí mi že blbé témy ktoré sa zamknú po prvom príspevku alebo tak by som mazal a blbé témy tipu "Vylučenie lesa z fora"!Lebo načo je komu táto téma :?: No toto som navrhol....a tým to asi končí :wink:
Les
King
King

Príspevok od používateľa Les »

speedo napísal:No mne vadí jedná zásadná vec:Témy vo volnej diskusii by som asi 90% deletol lebo useri tam píšu aby mali rank a nič viac a po druhé to robí velkosť do db!!!A vadí mi že blbé témy ktoré sa zamknú po prvom príspevku alebo tak by som mazal a blbé témy tipu "Vylučenie lesa z fora"!Lebo načo je komu táto téma :?: No toto som navrhol....a tým to asi končí :wink:
Asi preto to tam tak dlho zostalo (9stran) lebo sa na mne krasne zabavali. Ked uz skoncili, tak zatvorili temu. K nicomu to nebolo dobre, len mna pospinit. Otazka je, co mi vadi na hojko (forum). Tak toto. Aj uroven niektorych prispievatelov, ktorym ked dojdu argumenty tak osocuju a urazaju. :!:
-AA-
Hardcore addict
Hardcore addict

Príspevok od používateľa -AA- »

sPOTyHEAD v poslednom case :roll:
t0m4s3
Admin
Admin
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa t0m4s3 »

Les napísal: Asi preto to tam tak dlho zostalo (9stran) lebo sa na mne krasne zabavali. Ked uz skoncili, tak zatvorili temu. K nicomu to nebolo dobre, len mna pospinit. Otazka je, co mi vadi na hojko (forum). Tak toto. Aj uroven niektorych prispievatelov, ktorym ked dojdu argumenty tak osocuju a urazaju. :!:
stale mi nejde do hlavy ze ked ti tu tak vela veci a uzivatel vadi, preco sem chodis? For je strasne hafo a nas jeden "Les" nevytrhne z biedy.
ROKI49
Medium Professional
Medium Professional
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa ROKI49 »

t0m4s3 napísal: stale mi nejde do hlavy ze ked ti tu tak vela veci a uzivatel vadi, preco sem chodis? For je strasne hafo a nas jeden "Les" nevytrhne z biedy.
Vsak nie sme v biede ci hej? Podla mna to tu fici celkom dobre.

//t0m4s3 - jasne ze nie sme, to sa tak hovori..
speedo
Zablokovaný
Zablokovaný

Príspevok od používateľa speedo »

ROKI49 napísal:Vsak nie sme v biede ci hej? Podla mna to tu fici celkom dobre.

//t0m4s3 - jasne ze nie sme, to sa tak hovori..
No teraz to už klesá príspevky a tak a je tu vela starých tém vo volnej diskusii a tak Je to len nahovno :!: Ale mna to netreba ked chce tu mať hojko bordel tak nech ho má!!!Podla mna by sa mala volná diskusia mazať a nikto mi to nevitrhne :wink:
sulo34
Medium Star
Medium Star
Kontaktovať používateľa:

..

Príspevok od používateľa sulo34 »

mne vadi ze cele forum je graficky velke uz ma boli ruka od kolieska :!:
hojko
Site Admin
Site Admin
Kontaktovať používateľa:

Re: ..

Príspevok od používateľa hojko »

sulo34 napísal:mne vadi ze cele forum je graficky velke uz ma boli ruka od kolieska :!:
Nejak som to nepochopil. Mohol by si to upresnit???
slide
Star
Star
Kontaktovať používateľa:

Re: ..

Príspevok od používateľa slide »

hojko napísal:Nejak som to nepochopil. Mohol by si to upresnit???
ze je tam vela boardov a musi sa namahat aby sa dostal az uplne dole alebo hore chudacik :cry:
sulo34
Medium Star
Medium Star
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa sulo34 »

vystihol si to slide :smt023

a este cosi keby sa dalo akosi natavit kolko prispevkov to zobrazi na jenu stranu .......preklikavat sa tlacitkom dalsi........... :?
slide
Star
Star
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa slide »

sulo34 napísal:vystihol si to slide :smt023

a este cosi keby sa dalo akosi natavit kolko prispevkov to zobrazi na jenu stranu .......preklikavat sa tlacitkom dalsi........... :?
nj prelikavat na dalsiu stranu to je tiez namahave citim s tebou :cry:
ponkal
Expert
Expert

Príspevok od používateľa ponkal »

mne vadi pravidlo 22.
neviem kedy bolo doplenene, ci toho 29.6 alebo skor.... no nepaci sa mi to velmi.
uvital by som upravu pravidla s tym,ze tie linky je mozne pisat len do sekcie hladam (pripadne pomoc). Ak niekto nieco hlada a ked uz sa ziaden ftp alebo http link nenajde, ten uzivatel bude aspon rad,ze mu niekto nieco dal.

a mal by som otazku ze vlastne preco su zakazane pisat tieto linky. ak je to vysvetlene v inom threade,tak sorry,necitam cele forum a vsetky thready
hojko
Site Admin
Site Admin
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa hojko »

Yop, asi tak nejak, linky je povolene pisat do Hladam... doplnim to tam niekedy.
Napísať odpoveď