|
| Autor |
Správa |
zarobenie17 Medium Expert

Pohlavie:  Stav:  Založený: 18.04.2008 Príspevky: 91 Bydlisko: localhost :D Karma: 
|
Zaslal: 02 Máj 2008, 15:14 Predmet: |
|
|
autoexec.cfg? a kde to najdem? ja to fakt nikde nemozem najst  |
|
| Návrat hore |
|
 |
fruxo Professional

Pohlavie:  Stav:  Založený: 29.07.2006 Príspevky: 1514 Bydlisko: Košice [14] Karma: 
|
Zaslal: 02 Máj 2008, 15:54 Predmet: |
|
|
| /cstrike/autoexec.cfg |
|
| Návrat hore |
|
 |
Curuj Star

Pohlavie:  Stav:  Založený: 15.10.2005 Príspevky: 635 Bydlisko: Laugaricio Karma: 
|
Zaslal: 02 Máj 2008, 16:12 Predmet: |
|
|
o5 plati, ze ak tam nie je, treba vytvorit. standardne tam nie je
dodo.gold: nema nahodou CS "len na citanie"? prve co ma napadlo  |
|
| Návrat hore |
|
 |
dodo.gold Star

Pohlavie:  Stav:  Založený: 16.05.2007 Príspevky: 573 Bydlisko: doma Karma: 
|
Zaslal: 02 Máj 2008, 17:32 Predmet: |
|
|
celu zlozku ako ?
ak tam nieje tak chod do ten zlozky kde mas nainstalovane cs\cstrike\cfg tu vytvor textovy dokument.nic donho nepis a daj ulozit ako a do nazvu daj "autoexec.cfg" a uloz.potom sa ti v zlozke cfg ukaze subor autoexec.cfg otvoris ho (mozno bude treba vybrat z programov notepad/poznamkovy blok) a potom sa ti otvori prazdny dokument.Do neho zapises to co si pisal do konzoly. Ono vlastne vzdy to co je zapisane v autoexec automaticky zapise do konzoly.
Upozornenie:
.(Ked budes toto robit musi byt vypnute CS
.(Kazdy novy prikaz v autoexec davaj do noveho riadku
Dufam ze to bolo dost podrobne. |
|
| Návrat hore |
|
 |
Curuj Star

Pohlavie:  Stav:  Založený: 15.10.2005 Príspevky: 635 Bydlisko: Laugaricio Karma: 
|
Zaslal: 02 Máj 2008, 17:56 Predmet: |
|
|
| dodo.gold napísal: |
celu zlozku ako ? |
jop. skusit mozes, ci pomoze, je otazne  |
|
| Návrat hore |
|
 |
Hellboy248 Light Star

Pohlavie:  Stav:  Založený: 29.12.2006 Príspevky: 270
Zaslal: 03 Máj 2008, 16:30 Predmet: |
|
|
Ahoj,chcem sa opytat ako si mozem spravit tmavy radar...teraz ho mam taky priesvitny ale chcel by som ho tmavsi...keby ste nato vedeli niaky prikaz alebo nieco co mi to spravi  |
|
| Návrat hore |
|
 |
zarobenie17 Medium Expert

Pohlavie:  Stav:  Založený: 18.04.2008 Príspevky: 91 Bydlisko: localhost :D Karma: 
|
Zaslal: 03 Máj 2008, 20:52 Predmet: |
|
|
| Hellboy248 napísal: |
Ahoj,chcem sa opytat ako si mozem spravit tmavy radar...teraz ho mam taky priesvitny ale chcel by som ho tmavsi...keby ste nato vedeli niaky prikaz alebo nieco co mi to spravi  |
tak niekde v nastaveniach je to..
das Options > Multiplayer > Advanvced a tam vyberies
"Radar type"
a vyberies:
"Transparent" - priesvitne
"Solid" - nepriesvitne cize tmave... das ok a je to  |
|
| Návrat hore |
|
 |
SSemteXX Medium Professional

Pohlavie:  Stav:  Založený: 24.10.2006 Príspevky: 1200 Bydlisko: CS GURU :D Karma: 
|
Zaslal: 04 Máj 2008, 0:19 Predmet: |
|
|
tmavy radar si stiahnes z tejto stranky,je tam aj milion dalsich ...www.fpsbanana.com  |
|
| Návrat hore |
|
 |
Sk1llord Star

Pohlavie:  Stav:  Založený: 18.06.2007 Príspevky: 528
Zaslal: 04 Máj 2008, 10:13 Predmet: |
|
|
Skús to úplne jednoducho a to tak, že apíš do konzole cl_radartype 1 myslím, že by to malo fungovať. |
|
| Návrat hore |
|
 |
Hellboy248 Light Star

Pohlavie:  Stav:  Založený: 29.12.2006 Príspevky: 270
Zaslal: 04 Máj 2008, 11:13 Predmet: |
|
|
| Sk1llord napísal: |
| Skús to úplne jednoducho a to tak, že apíš do konzole cl_radartype 1 myslím, že by to malo fungovať. |
toto ide a je to asi najrychlejsie...ale ajtak vsetkym dakujem |
|
| Návrat hore |
|
 |
dodo.gold Star

Pohlavie:  Stav:  Založený: 16.05.2007 Príspevky: 573 Bydlisko: doma Karma: 
|
Zaslal: 05 Máj 2008, 16:02 Predmet: |
|
|
Ahojte,
nepoznate este nejaky server hosting na cs:s ako ma napr. aj cssource.sk ? nemusi byt slovenksy...thX. |
|
| Návrat hore |
|
 |
D34Dlife Light Expert

Pohlavie:  Stav:  Založený: 29.06.2007 Príspevky: 77 Bydlisko: Martin city Karma: 
|
Zaslal: 05 Máj 2008, 20:05 Predmet: |
|
|
| dodo.gold napísal: |
Ahojte,
nepoznate este nejaky server hosting na cs:s ako ma napr. aj cssource.sk ? nemusi byt slovenksy...thX. |
ja poznam este
|
|
| Návrat hore |
|
 |
Farlo Amateur

Stav:  Založený: 19.06.2007 Príspevky: 28
Zaslal: 15 Máj 2008, 15:32 Predmet: |
|
|
čawte chcem sa spytat že včom to može byt ked na jednom PC je fps 100 stalych a na druhom presne takom istom je fps len 30 a nastavenia su take iste na csku vie niekto poradit ?
... a ešte by som sa chcem spytat prečo mi to ale to už na mojom PC začne na konci kola lagovat proste sa zniži uplne fps a ping vyskoči na okolo 120  |
|
| Návrat hore |
|
 |
Retne King

Stav:  Založený: 01.08.2004 Príspevky: 1643 Bydlisko: Cassovia Karma: 
|
Zaslal: 15 Máj 2008, 15:36 Predmet: |
|
|
| Farlo napísal: |
| čawte chcem sa spytat že včom to može byt ked na jednom PC je fps 100 stalych a na druhom presne takom istom je fps len 30 a nastavenia su take iste na csku vie niekto poradit ? |
Zeby to bolo pripojenim  |
|
| Návrat hore |
|
 |
SSemteXX Medium Professional

Pohlavie:  Stav:  Založený: 24.10.2006 Príspevky: 1200 Bydlisko: CS GURU :D Karma: 
|
Zaslal: 15 Máj 2008, 16:07 Predmet: |
|
|
| Farlo napísal: |
čawte chcem sa spytat že včom to može byt ked na jednom PC je fps 100 stalych a na druhom presne takom istom je fps len 30 a nastavenia su take iste na csku vie niekto poradit ?
... a ešte by som sa chcem spytat prečo mi to ale to už na mojom PC začne na konci kola lagovat proste sa zniži uplne fps a ping vyskoči na okolo 120  |
popis pc,co mas za graficku a aky mas procesor...
moze to byt viacerimi chybami,napr. prehrievanie alebo nvm. |
|
| Návrat hore |
|
 |
|
|
 |
|