Counter-Strike - diskusia, rady, problemy...
-
G0lDiER_
King
- Kontaktovať používateľa:
kedze 1.6 nehram tak neviem ktory je aky ale skus si najst tu
Kód: Vybrať všetko
http://www.game-monitor.com/search.php?server=*surf*&vars=sv_password=0,dedicated=yes&game=cstrike-
G0lDiER_
King
zarobenie17: alebo to skus napisat do autoexec.cfg 
curuj: v pohode rado sa stalo
//plz neviete co s tym ak nejdu vobec pridam servery do favourites ? nerobi to mne ale kamaratovi...jkednoducho da add server napise/okopiruje IP potvrdi ale server sa neprida...neviete co s tym ?
robi to v cs:source no myslim ze ta chyba bola aj v 1.6.
curuj: v pohode rado sa stalo
//plz neviete co s tym ak nejdu vobec pridam servery do favourites ? nerobi to mne ale kamaratovi...jkednoducho da add server napise/okopiruje IP potvrdi ale server sa neprida...neviete co s tym ?
-
vivaSlovakia
Guru wannabe
-
G0lDiER_
King
celu zlozku ako ?
ak tam nieje tak chod do ten zlozky kde mas nainstalovane cs\cstrike\cfg tu vytvor textovy dokument.nic donho nepis a daj ulozit ako a do nazvu daj "autoexec.cfg" a uloz.potom sa ti v zlozke cfg ukaze subor autoexec.cfg otvoris ho (mozno bude treba vybrat z programov notepad/poznamkovy blok) a potom sa ti otvori prazdny dokument.Do neho zapises to co si pisal do konzoly. Ono vlastne vzdy to co je zapisane v autoexec automaticky zapise do konzoly.
Upozornenie:
.(Ked budes toto robit musi byt vypnute CS
.(Kazdy novy prikaz v autoexec davaj do noveho riadku
Dufam ze to bolo dost podrobne.
ak tam nieje tak chod do ten zlozky kde mas nainstalovane cs\cstrike\cfg tu vytvor textovy dokument.nic donho nepis a daj ulozit ako a do nazvu daj "autoexec.cfg" a uloz.potom sa ti v zlozke cfg ukaze subor autoexec.cfg otvoris ho (mozno bude treba vybrat z programov notepad/poznamkovy blok) a potom sa ti otvori prazdny dokument.Do neho zapises to co si pisal do konzoly. Ono vlastne vzdy to co je zapisane v autoexec automaticky zapise do konzoly.
Upozornenie:
.(Ked budes toto robit musi byt vypnute CS
.(Kazdy novy prikaz v autoexec davaj do noveho riadku
Dufam ze to bolo dost podrobne.
-
Hellboy248
Guru wannabe
-
17
Light Professional
tak niekde v nastaveniach je to..Hellboy248 napísal:Ahoj,chcem sa opytat ako si mozem spravit tmavy radar...teraz ho mam taky priesvitny ale chcel by som ho tmavsi...keby ste nato vedeli niaky prikaz alebo nieco co mi to spravi
das Options > Multiplayer > Advanvced a tam vyberies
"Radar type"
a vyberies:
"Transparent" - priesvitne
"Solid" - nepriesvitne cize tmave... das ok a je to
tmavy radar si stiahnes z tejto stranky,je tam aj milion dalsich ...http://www.fpsbanana.comHellboy248 napísal:Ahoj,chcem sa opytat ako si mozem spravit tmavy radar...teraz ho mam taky priesvitny ale chcel by som ho tmavsi...keby ste nato vedeli niaky prikaz alebo nieco co mi to spravi
-
Hellboy248
Guru wannabe
-
D34Dlife
Star
ja poznam estedodo.gold napísal:Ahojte,
nepoznate este nejaky server hosting na cs:s ako ma napr. aj cssource.sk ? nemusi byt slovenksy...thX.
Kód: Vybrať všetko
www.fakaheda.eučawte chcem sa spytat že včom to može byt ked na jednom PC je fps 100 stalych a na druhom presne takom istom je fps len 30 a nastavenia su take iste na csku vie niekto poradit ?
... a ešte by som sa chcem spytat prečo mi to ale to už na mojom PC začne na konci kola lagovat proste sa zniži uplne fps a ping vyskoči na okolo 120
... a ešte by som sa chcem spytat prečo mi to ale to už na mojom PC začne na konci kola lagovat proste sa zniži uplne fps a ping vyskoči na okolo 120
popis pc,co mas za graficku a aky mas procesor...Farlo napísal:čawte chcem sa spytat že včom to može byt ked na jednom PC je fps 100 stalych a na druhom presne takom istom je fps len 30 a nastavenia su take iste na csku vie niekto poradit ?
moze to byt viacerimi chybami,napr. prehrievanie alebo nvm.