bibinko32 napísal:no ale tak napr iny server mi ide
len tie od nich mi nejdu a tam maju naj W3mod
no nvm ci naj W3mod,aj FFForce ma dobrý W3mod,tak neviem no,podla mna,skus si dat do konzoly cl_allowdownload 1,asi ti nestahuje amx,a preto ta to vyhadzuje.
Keď na serveri ide nová mapa a užívateľovi chýbajú nejake veci do nej tak napíše loading a veci si stiahne,ale bohuzial niekedy to trva dlho a niekomu to vytvori dojem ze to zmrzlo.Neviete ako nastavim ze namiesto loading zobrazi priamo download tabulka a informuje o priebehu downloadu?
SSemteXX napísal:no nvm ci naj W3mod,aj FFForce ma dobrý W3mod,tak neviem no,podla mna,skus si dat do konzoly cl_allowdownload 1,asi ti nestahuje amx,a preto ta to vyhadzuje.
no na ffforce sa mi W3mod nepaci na pro je RTD to je haluz ked to da niaku srandu
inak na ffforce hram stale na dust serveroch ale fforce urcite nema na W3mod proservera
uz mi to ide chyba bola u nich hh
CHoBoT napísal:no na ffforce sa mi W3mod nepaci na pro je RTD to je haluz ked to da niaku srandu
inak na ffforce hram stale na dust serveroch ale fforce urcite nema na W3mod proservera
uz mi to ide chyba bola u nich hh
Takze , ja som admin FFForce , skus napisat do forum , napady na zlepsie (Servery) , napis presne co by si tam chcel zmenit a radi to spravime
pani co mam robit? na jeden server cs ma pripoji som tam 10 sekund a je* do winu.... uplne zrusi cs... a ine servery v pohode.. najhorsie ze ma vyhadzuje z toho najdolezitejsieho... co mam robit? moze to byt preto ze vyhadzuje chyby zvuku?
Masaker napísal:pani co mam robit? na jeden server cs ma pripoji som tam 10 sekund a je* do winu.... uplne zrusi cs... a ine servery v pohode.. najhorsie ze ma vyhadzuje z toho najdolezitejsieho... co mam robit? moze to byt preto ze vyhadzuje chyby zvuku?
hh poznam jeden plugin, cez ktory ti admin moze spravit co len chce,aj vypnut cs...ale ak ti vypise niaku chybu zvuku moze to byt aj tym...
Masaker napísal:pani co mam robit? na jeden server cs ma pripoji som tam 10 sekund a je* do winu.... uplne zrusi cs... a ine servery v pohode.. najhorsie ze ma vyhadzuje z toho najdolezitejsieho... co mam robit? moze to byt preto ze vyhadzuje chyby zvuku?
to sa stáva,mne to robi tiez niekedy,sekne cs,a hned do winu,to je mozno tym,ze maju zle nastaveny server,alebo neviem ...
mne to robi na vlastnom a som admin. .takze plugin som si nedaval:D
skratka ma vyhadzuje,,, a desne ma to serie. .pretoze tym sa stava ten server pre mna nepouzitelny... cs som reinstal uz dvakrat a nic..
Masaker napísal:mne to robi na vlastnom a som admin. .takze plugin som si nedaval:D
skratka ma vyhadzuje,,, a desne ma to serie. .pretoze tym sa stava ten server pre mna nepouzitelny... cs som reinstal uz dvakrat a nic..
ak mas u niekoho ten server prenajaty, napis im...