ja uz CS nijako velmi nehravam, iba brat minule stiahol source a celkom sa mi to zapacilo. je to o dosť krajšie a tak. zo začiatku mi trochu trvalo, kým som si zvykol, v 1.6 som bol myslim dosť dobrý ale source mi najprv moc nešiel, zbrane sa inak spravaju a tak. ale teraz mozem iba konstatovat, ze je to v mnohom a o mnoho lepsie než 1.6
tiez som skusil minuly tyzden CSS a celkom sa to da hrat. zatial sice len s botmi, ale kym si zvyknem na ine spravanie zbrani a celkovo... ale hra to je dobra a pekna. len mi vadi bordel po zemi a trochu neprehladne mapy
caute prosim vas neviete co je to A3D?
idem sa pripojit na server proserver.sk a vyhodi ma to hned
napise mi to do konzoli nieco not ruing A3D neviete co to moze byt za problem?
bibinko32 napísal:no ale tak napr iny server mi ide
len tie od nich mi nejdu a tam maju naj W3mod
no nvm ci naj W3mod,aj FFForce ma dobrý W3mod,tak neviem no,podla mna,skus si dat do konzoly cl_allowdownload 1,asi ti nestahuje amx,a preto ta to vyhadzuje.
Keď na serveri ide nová mapa a užívateľovi chýbajú nejake veci do nej tak napíše loading a veci si stiahne,ale bohuzial niekedy to trva dlho a niekomu to vytvori dojem ze to zmrzlo.Neviete ako nastavim ze namiesto loading zobrazi priamo download tabulka a informuje o priebehu downloadu?
SSemteXX napísal:no nvm ci naj W3mod,aj FFForce ma dobrý W3mod,tak neviem no,podla mna,skus si dat do konzoly cl_allowdownload 1,asi ti nestahuje amx,a preto ta to vyhadzuje.
no na ffforce sa mi W3mod nepaci na pro je RTD to je haluz ked to da niaku srandu
inak na ffforce hram stale na dust serveroch ale fforce urcite nema na W3mod proservera
uz mi to ide chyba bola u nich hh
CHoBoT napísal:no na ffforce sa mi W3mod nepaci na pro je RTD to je haluz ked to da niaku srandu
inak na ffforce hram stale na dust serveroch ale fforce urcite nema na W3mod proservera
uz mi to ide chyba bola u nich hh
Takze , ja som admin FFForce , skus napisat do forum , napady na zlepsie (Servery) , napis presne co by si tam chcel zmenit a radi to spravime