Pomozete mi niekdo please raz som si v cs 1.6 nastavil grafiku na visiu z 1 stupna na 2 a odvdeti ked zapnem hociake cs tak mi nic nejde len vsetko cierne zvuk ide normalne aj hudba hra pri cs ale mam vsetko cierne a malu modru tabulku v ktorej je - out of range
H.frequency:35.9 KHz
V.frequency:60.1 HZ
prosim odpovedzte mi co najskôr velmi to potrebujem.
Tie tvoje slová som pochopil na 2- krát, nepíš prosimťa ako Maďar, vieš kým si niekto premyslí čo ty vlastne chceš "nastavil som si na vIssiu" pozerám čo na akú "viziu" a pritom to je "vyššiu" keby dáš Y a I tam kde má byť, nik by ťa tu neupozorňoval.
----------------------------------------
Neviem či to sem síce patrí, ale predsa. Je to téma CS, tak by som sa chcel spýtať na jednu vec, ale ohľadom CS: Source, je niečo ako na 1.6 Dedicated Server ? Niečo som po googlil, ale len Source Steamu, mám NS. Btw hrám to asi deň . Len to potrebujem, či je niečo podobné. Aby som mohol vytvoriť server...
Neviem či to sem síce patrí, ale predsa. Je to téma CS, tak by som sa chcel spýtať na jednu vec, ale ohľadom CS: Source, je niečo ako na 1.6 Dedicated Server ? Niečo som po googlil, ale len Source Steamu, mám NS. Btw hrám to asi deň . Len to potrebujem, či je niečo podobné. Aby som mohol vytvoriť server...
k+
Existuje Source Dedicated Server (srcds)
Tu je nejaký návod: klik
Riešim problém u známeho, nahodil som CS 1.6 + non-steam patch v23b, no ale ak sa chcem pripojiť na hociaký server, píše to ban, no ale nič ma nenapadá... Cheaty nič žiadne, žiadne modely, žiadne upravené mapy. Proste základ CS. Teraz ma napadla ešte jedna vec, zdá sa mi, že vyšiel nový patch NS, môže to byť tým ?
Pohlavie: Stav: Založený: 25.07.2008 Príspevky: 94 Bydlisko: Martin SR Karma:
Zaslal: 06 Aug 2008, 8:57 Predmet:
GIGABYTE napísal:
Riešim problém u známeho, nahodil som CS 1.6 + non-steam patch v23b, no ale ak sa chcem pripojiť na hociaký server, píše to ban, no ale nič ma nenapadá... Cheaty nič žiadne, žiadne modely, žiadne upravené mapy. Proste základ CS. Teraz ma napadla ešte jedna vec, zdá sa mi, že vyšiel nový patch NS, môže to byť tým ?
Moze ale aj nemusi ak ti pise ze mas ban (napis na aky server),tak to moze byt aj tym ze mas zdielanu IP a dali ban na IP pretoze tam bol nejaky trtko co robil problemy. Mne to tak spravili uz na viacerych a staci napisat adminovi a mal by ti to odstranit;),i ked na niektorym serveroch nedavaju uBan ale ti poradia aby si si stiahol taky program na hranie a potom uz je vsetko OK...
Pohlavie: Stav: Založený: 02.06.2008 Príspevky: 48 Bydlisko: KK Karma:
Zaslal: 09 Aug 2008, 17:50 Predmet:
Chcem sa spytat co je to tzv "fenix script", lebo sme hrali v lige cw proti jednemu teamu a jeden hrac od nich napisal ze mam ten script, ktory ja vobec nemam ani neviem co je zac a dostali sme kontumu. Admin to potvrdil, ani neviem ci si to demo pozrel. Tak pls ked niekto vie co je to za script tak odpiste. DiqS.
a chcem aby mi po kupeni zbrani napisalo do team_say to co kupilo.
Jednoemu chalanovi som to videl, ked stlacil to tlacidlo a kupilo mu zbrane tak do team_say napisalo napr. [AK47/M4A1;Deagle].
To by som v podstate vedel nabindovat no jemu napisalo iba to co v skutocnosti kupilo, takze nevypisalo cely obsah bindu ale iba to na co mal peniaze.
a chcem aby mi po kupeni zbrani napisalo do team_say to co kupilo.
Jednoemu chalanovi som to videl, ked stlacil to tlacidlo a kupilo mu zbrane tak do team_say napisalo napr. [AK47/M4A1;Deagle].
To by som v podstate vedel nabindovat no jemu napisalo iba to co v skutocnosti kupilo, takze nevypisalo cely obsah bindu ale iba to na co mal peniaze.
Nemôžete odosielať nové témy do tohto fóra Nemôžete odpovedať na témy v tomto fóre Nemôžete upravovať svoje príspevky v tomto fóre Nemôžete mazať svoje príspevky v tomto fóre Nemôžete hlasovať v tomto fóre Nemôžete pripájať súbory do tohto fóra Môžete sťahovať súbory v tomto fóre