Counter-Strike - diskusia, rady, problemy...

Singleplayer, multiplayer, novinky, návody...
Filipito
Darca
Darca

Príspevok od používateľa Filipito »

diky k+ mimochodom pekny avatar
LOLman159
Novice
Novice

problem

Príspevok od používateľa LOLman159 »

Pomozete mi niekdo please raz som si v cs 1.6 nastavil grafiku na visiu z 1 stupna na 2 a odvdeti ked zapnem hociake cs tak mi nic nejde len vsetko cierne zvuk ide normalne aj hudba hra pri cs ale mam vsetko cierne a malu modru tabulku v ktorej je - out of range

H.frequency:35.9 KHz

V.frequency:60.1 HZ

prosim odpovedzte mi co najskôr velmi to potrebujem. :cry:

DAAAAAAAAAKUUUUUUUUUJEEEEEEEEEEEEM :wink:

Prílohy
pic9733498.jpg
GIGABYTE
King
King
Používateľov profilový obrázok
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa GIGABYTE »

LOLman159 napísal:ale ja som sa pital co s tim je
Tie tvoje slová som pochopil na 2- krát, nepíš prosimťa ako Maďar, vieš kým si niekto premyslí čo ty vlastne chceš "nastavil som si na vIssiu" pozerám čo na akú "viziu" a pritom to je "vyššiu" keby dáš Y a I tam kde má byť, nik by ťa tu neupozorňoval. :wink:

----------------------------------------

Neviem či to sem síce patrí, ale predsa. Je to téma CS, tak by som sa chcel spýtať na jednu vec, ale ohľadom CS: Source, je niečo ako na 1.6 Dedicated Server ? Niečo som po googlil, ale len Source Steamu, mám NS. Btw hrám to asi deň :oops: . Len to potrebujem, či je niečo podobné. Aby som mohol vytvoriť server...

k+
rados915
Guru
Guru

Príspevok od používateľa rados915 »

GIGABYTE napísal: Neviem či to sem síce patrí, ale predsa. Je to téma CS, tak by som sa chcel spýtať na jednu vec, ale ohľadom CS: Source, je niečo ako na 1.6 Dedicated Server ? Niečo som po googlil, ale len Source Steamu, mám NS. Btw hrám to asi deň :oops: . Len to potrebujem, či je niečo podobné. Aby som mohol vytvoriť server...
k+
Existuje Source Dedicated Server (srcds)
Tu je nejaký návod: klik
GIGABYTE
King
King
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa GIGABYTE »

Riešim problém u známeho, nahodil som CS 1.6 + non-steam patch v23b, no ale ak sa chcem pripojiť na hociaký server, píše to ban, no ale nič ma nenapadá... Cheaty nič žiadne, žiadne modely, žiadne upravené mapy. Proste základ CS. Teraz ma napadla ešte jedna vec, zdá sa mi, že vyšiel nový patch NS, môže to byť tým ?
jukaza
Medium Expert
Medium Expert
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa jukaza »

GIGABYTE napísal:Riešim problém u známeho, nahodil som CS 1.6 + non-steam patch v23b, no ale ak sa chcem pripojiť na hociaký server, píše to ban, no ale nič ma nenapadá... Cheaty nič žiadne, žiadne modely, žiadne upravené mapy. Proste základ CS. Teraz ma napadla ešte jedna vec, zdá sa mi, že vyšiel nový patch NS, môže to byť tým ?
Moze ale aj nemusi ak ti pise ze mas ban (napis na aky server),tak to moze byt aj tym ze mas zdielanu IP a dali ban na IP pretoze tam bol nejaky trtko co robil problemy. Mne to tak spravili uz na viacerych a staci napisat adminovi a mal by ti to odstranit;),i ked na niektorym serveroch nedavaju uBan ale ti poradia aby si si stiahol taky program na hranie a potom uz je vsetko OK...
johnz
Amateur
Amateur

Príspevok od používateľa johnz »

caute mohol by mi niekto upnut alebo napisat link na default skiny do 1,6?moc by som potrebowal..
rados915
Guru
Guru

Príspevok od používateľa rados915 »

johnz napísal:caute mohol by mi niekto upnut alebo napisat link na default skiny do 1,6?moc by som potrebowal..
Default skiny na zbrane, modely hráčov,...??
Cez SS som ti poslal link kde sú default modely pre hráčov.
johnz
Amateur
Amateur

Príspevok od používateľa johnz »

iba skiny na zbrane
Dedomil
King
King

Príspevok od používateľa Dedomil »

Je weekend na CSko pani ;)

CS complete pack kde je CS, CS:CZ, CSS a stoji to len 299.5005,- Sk
17
Light Professional
Light Professional

Príspevok od používateľa 17 »

Asi to sem nepatri, ale len tak by som sa rad spytal, ci hojko.com nezamysla spustit vlastny CS server?

Mozno sa tu o tom aj hovorilo, ale neviem. Tak ak to uz bolo preberane, tak pardon :?
G0lDiER_
King
King
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa G0lDiER_ »

Lol prave bol spusteny :smt009

Waaa hojko ma vlaastny CS Server.

:plus: CS 1.6 server hojko.com :plus:
pOw3r
Light Expert
Light Expert
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa pOw3r »

Chcem sa spytat co je to tzv "fenix script", lebo sme hrali v lige cw proti jednemu teamu a jeden hrac od nich napisal ze mam ten script, ktory ja vobec nemam ani neviem co je zac a dostali sme kontumu. Admin to potvrdil, ani neviem ci si to demo pozrel. Tak pls ked niekto vie co je to za script tak odpiste. DiqS.
G0lDiER_
King
King
Kontaktovať používateľa:

Chcem sa spytat aky bind pouzit, ak mam teraz nabindovane na tlacidlo mysi (mouse5) kupovanie zbrani:

bind "mouse5" "buy ak47;buy m4a1;buy deagle;buy hegrenade;buy flashbang;buy flashbang;buy smokegrenade

a chcem aby mi po kupeni zbrani napisalo do team_say to co kupilo.
Jednoemu chalanovi som to videl, ked stlacil to tlacidlo a kupilo mu zbrane tak do team_say napisalo napr. [AK47/M4A1;Deagle].
To by som v podstate vedel nabindovat no jemu napisalo iba to co v skutocnosti kupilo, takze nevypisalo cely obsah bindu ale iba to na co mal peniaze.

Dufam ze ma chapete dik.

P.S. On mi ten bind nechcel prezradit
Hellboy248
Guru wannabe
Guru wannabe
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Hellboy248 »

dodo.gold napísal:Chcem sa spytat aky bind pouzit, ak mam teraz nabindovane na tlacidlo mysi (mouse5) kupovanie zbrani:

bind "mouse5" "buy ak47;buy m4a1;buy deagle;buy hegrenade;buy flashbang;buy flashbang;buy smokegrenade

Jednoemu chalanovi som to videl, ked stlacil to tlacidlo a kupilo mu zbrane tak do team_say napisalo napr. [AK47/M4A1;Deagle].
To by som v podstate vedel nabindovat no jemu napisalo iba to co v skutocnosti kupilo, takze nevypisalo cely obsah bindu ale iba to na co mal peniaze.

Dufam ze ma chapete dik.

bind "mouse5" "buy ak47;buy m4a1;buy deagle;buy hegrenade;buy flashbang;buy flashbang;buy smokegrenade; say TEXT"
G0lDiER_
King
King
Kontaktovať používateľa:

omg dobre a co tam napisem ? ked tam napr napisem [AK47/M4A1;Deagle] a na deagle nebudem mat peniaze a kupi mi iba ak47 tak co ? jemu to automaticky napisalo.
Hellboy248
Guru wannabe
Guru wannabe
Kontaktovať používateľa:

dodo.gold napísal:omg dobre a co tam napisem ? ked tam napr napisem [AK47/M4A1;Deagle] a na deagle nebudem mat peniaze a kupi mi iba ak47 tak co ? jemu to automaticky napisalo.
zeby mal 2 bindy?
blazer
Professional
Professional
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa blazer »

dodo.gold napísal:Chcem sa spytat aky bind pouzit, ak mam teraz nabindovane na tlacidlo mysi (mouse5) kupovanie zbrani:

Dufam ze ma chapete dik.

Prosim ta nerob to, je to hrozne otravne kazde kolo videt co si kupujes. Myslis ze to niekoho v tvojom teame zaujima na publicu? Ak hras CW/TG tiez to nieje prijemne pre team vacsinou a ste na TS, dohodnete sa co sa kupuje.
G0lDiER_
King
King
Kontaktovať používateľa:

prosim ta, ak vies na to bind tak mi ho daj.

chcem to pouzivat iba na CWcka, aby kazdy wedel ze mam napr. awp a druhy ho nemusi kupovat a ma ma kryt.
Hellboy248
Guru wannabe
Guru wannabe
Kontaktovať používateľa:

dodo.gold napísal:prosim ta, ak vies na to bind tak mi ho daj.

chcem to pouzivat iba na CWcka, aby kazdy wedel ze mam napr. awp a druhy ho nemusi kupovat a ma ma kryt.
sak si sprav bind na kazdu zbran,a k nej rovno aj say_team text ...
Napísať odpoveď