filipito: nie, ked chces mat nove zbrane (nie poskynovane) tak jedine na nejakom serveri kde je nainstalovany fun mod....ak to chce z botmi tak normalne nech si nainstaluje na localhost amx, fun mod a tam si da potom zbrani kolko chce...
Zalezi od toho, akych botov mas nainstalovanych, pretoze CS 1.6 oficialnych botov nema. Ja som pouzival Podbot, tam stacilo nabindovat jedno tlacidlo na akesi podbotmenu a cez neho sa potom dali boti nastavovat.
no ja som to mal na cd ale poskrabalo tak som si to sosol. nainstaloval non steam a chcel som skusit si to zahrat s botmi, no ziadnych botov som neinstaloval. mozes mi dat link na botov?
som v cechach som na nb, nasiel som tu slabucky signal na net ani icq mi nenacita lebo som chcel s tebou king podebatovat, dnes tu cely den padalo jak drble som chcel daco zahrat, na pripojeni ktore taha 3 kb/s si toho vela nezahras a chcel som si nieco zahrat nainstalujem cs 1.6 davam prikaz nejde dozvedel som sa ze tam boti nesu som stahoval tych podbotov asi hodinu a tych Zbotov asi 2. ale ti Z-ti idu. tu mate vysvetlenie preco som chcel botov
Mam win Vista, mam CS 1.6 od DIgitalZone. Normalne si zapnem CS pripojim sa na nejaky server a ked potrebujem ist do winu resp. minimalizovat CS tak ked ho chcem znovu maximalizovat tak mi ho proste nemaximalizuje.
Spravi mi to tak ako je na obrazku v prilohe. Zvuk pocut ale obraz nejde.
Mam win Vista, mam CS 1.6 od DIgitalZone. Normalne si zapnem CS pripojim sa na nejaky server a ked potrebujem ist do winu resp. minimalizovat CS tak ked ho chcem znovu maximalizovat tak mi ho proste nemaximalizuje.
Spravi mi to tak ako je na obrazku v prilohe. Zvuk pocut ale obraz nejde.
Skusal si normál CSko s patchom v23b?
Lebo mne to slapalo normál ked som mal patch v23b.
btw. Taado,pocujem prvý krát,a CSko od Antiku podla mna nie je.