|
| Autor |
Správa |
Flash99 Novice

Stav:  Založený: 13.12.2006 Príspevky: 3
Zaslal: 26 Aug 2008, 13:58 Predmet: |
|
|
ale nejak sa to da a ja sa pytam ako
ked neviete tak mi radsej neradte kraviny..dakujem..
|
|
| Návrat hore |
|
 |
VaporV Expert

Pohlavie:  Stav:  Založený: 19.02.2007 Príspevky: 140 Bydlisko: Pri PC Karma: 
|
Zaslal: 26 Aug 2008, 18:14 Predmet: |
|
|
Neviete mi niekto poradit alebo dat navodako hrat CS 1,6 cez hamachi ? popripade aku verziu patchu atd atd???
|
|
| Návrat hore |
|
 |
impi VIP

Stav:  Založený: 12.06.2004 Príspevky: 65
|
| Návrat hore |
|
 |
SSemteXX Professional

Pohlavie:  Stav:  Založený: 24.10.2006 Príspevky: 1460 Bydlisko: CS GURU :D Karma: 
|
Zaslal: 26 Aug 2008, 22:28 Predmet: |
|
|
VaporV,a preco práve po hamachi ked pomocu patchu v23b mozes hrat normálne po nete ?
No Hamachi normálne,stiahnes,nainstalujes,spustis,vytvoris siet,zadás názov a heslo,tvoj kamarát da pripojit k sieti,zadá názov a heslo k tvojej vytvorenej sieti,potom si spustíte cs,das new game,vytvoris mapu a tvoj kamarát dá find server a lan
|
|
| Návrat hore |
|
 |
VaporV Expert

Pohlavie:  Stav:  Založený: 19.02.2007 Príspevky: 140 Bydlisko: Pri PC Karma: 
|
Zaslal: 26 Aug 2008, 23:06 Predmet: |
|
|
| SSemteXX napísal: |
VaporV,a preco práve po hamachi ked pomocu patchu v23b mozes hrat normálne po nete ?
No Hamachi normálne,stiahnes,nainstalujes,spustis,vytvoris siet,zadás názov a heslo,tvoj kamarát da pripojit k sieti,zadá názov a heslo k tvojej vytvorenej sieti,potom si spustíte cs,das new game,vytvoris mapu a tvoj kamarát dá find server a lan  |
Keby to bolo take jednoduche a bezalo to tak
|
|
| Návrat hore |
|
 |
GothaR Moderátor

Pohlavie:  Stav:  Založený: 21.02.2005 Príspevky: 6810 Bydlisko: Vault 13 Karma: 
|
Zaslal: 26 Aug 2008, 23:15 Predmet: Re: Problemzo steamom |
|
|
| impi napísal: |
Zdravim. Ludia mam seriozny problem s CS-kom. Jendeho pekneho dna sa mi pokazil cely steam. Nevidim ziadne pismena skusal som reinstalovat steam a aj ovladace od grafickej no zial nepomohlo. Netusim kde moze byt este problem. Prosim pomoc Prikladam aj obrazok ze ako to vyzera. |
Pravdepodobne ti chybaju fonty, postupuj podla tohto navodu: https://support.steampowered.com/kb_article.php?ref=1974-YFKL-4947
//dakuejm a nemas za co
|
|
| Návrat hore |
|
 |
impi VIP

Stav:  Založený: 12.06.2004 Príspevky: 65
Zaslal: 26 Aug 2008, 23:23 Predmet: Re: Problemzo steamom |
|
|
Nadhera Funguje to. Uz konecne vidim pismena
Diky moc ! k+
|
|
| Návrat hore |
|
 |
dodo.gold Light Professional

Pohlavie:  Stav:  Založený: 16.05.2007 Príspevky: 881 Bydlisko: doma Karma: 
|
Zaslal: 27 Aug 2008, 10:20 Predmet: |
|
|
| To je zaujimave ved su to vsetko defaultne fonty ci nie ?
|
|
| Návrat hore |
|
 |
GiGaByT Expert

Pohlavie:  Stav:  Založený: 13.08.2008 Príspevky: 183 Bydlisko: www.hojko.com.cs.server Karma: 
|
Zaslal: 31 Aug 2008, 9:35 Predmet: |
|
|
mam dost velky problem zacne sa kolo kupim 4.3 zabiju ma a ked v dalsom kole dam predosli nakup,no proste to tlacitko co vam kupi to co ste mali v minulom kole tak sa nic nestane nefunguje mi to.oco vcera hral cs a ani nevie co postlacal a uz mi to nefunguje. jasne ze ma napadlo nastavit to v nastaveniach dal som tam klavesu j napriklad a vyskusal som v dalsom kole,zase nic ja som na tu klavesu uz zviknuty.ako to mam zrobit aby ked kliknerm v hre na klavesu predosli nakup ze mi ten predosli nakup kupi,ako to mam nastavit aby to zas bolo ako vcera.
|
|
| Návrat hore |
|
 |
SSemteXX Professional

Pohlavie:  Stav:  Založený: 24.10.2006 Príspevky: 1460 Bydlisko: CS GURU :D Karma: 
|
Zaslal: 31 Aug 2008, 9:42 Predmet: |
|
|
| Gigabyt napísal: |
mam dost velky problem zacne sa kolo kupim 4.3 zabiju ma a ked v dalsom kole dam predosli nakup,no proste to tlacitko co vam kupi to co ste mali v minulom kole tak sa nic nestane nefunguje mi to.oco vcera hral cs a ani nevie co postlacal a uz mi to nefunguje. jasne ze ma napadlo nastavit to v nastaveniach dal som tam klavesu j napriklad a vyskusal som v dalsom kole,zase nic ja som na tu klavesu uz zviknuty.ako to mam zrobit aby ked kliknerm v hre na klavesu predosli nakup ze mi ten predosli nakup kupi,ako to mam nastavit aby to zas bolo ako vcera. |
Co keby si si jednoduchsie dal nejaké tie bindy,hm?
bind "KP_INS" "primammo;sgren;hegren;flash;flash;defuser;"
bind "KP_5" "mp5;primammo;defuser;vesthelm;"
bind "KP_RIGHTARROW" "deagle;secammo;defuser;vesthelm;"
bind "KP_END" "m4a1;primammo;ak47;primammo;defuser;vesthelm;"
bind "KP_DOWNARROW" "awp;primammo;defuser;vesthelm;"
EDIT/// tieto bindy si hod do config.cfg,nájdes to vo Valve/cstrike,hod ich do config.cfg,a potom na klavesnici s císlami,pri num locku nakupujes.
|
|
| Návrat hore |
|
 |
GIGABYTE Medium Professional

Pohlavie:  Stav:  Založený: 18.06.2007 Príspevky: 1103 Bydlisko: Nitra Karma: 
|
Zaslal: 31 Aug 2008, 13:40 Predmet: |
|
|
| SSemteXX napísal: |
Co keby si si jednoduchsie dal nejaké tie bindy,hm?
bind "KP_INS" "primammo;sgren;hegren;flash;flash;defuser;"
bind "KP_5" "mp5;primammo;defuser;vesthelm;"
bind "KP_RIGHTARROW" "deagle;secammo;defuser;vesthelm;"
bind "KP_END" "m4a1;primammo;ak47;primammo;defuser;vesthelm;"
bind "KP_DOWNARROW" "awp;primammo;defuser;vesthelm;"
EDIT/// tieto bindy si hod do config.cfg,nájdes to vo Valve/cstrike,hod ich do config.cfg,a potom na klavesnici s císlami,pri num locku nakupujes. |
on myslel asi autobuy na F1
bind "F1" "autobuy"
|
|
| Návrat hore |
|
 |
blazer Professional

Stav:  Založený: 19.12.2004 Príspevky: 1316 Bydlisko: BA Karma: 
|
Zaslal: 31 Aug 2008, 13:54 Predmet: |
|
|
| GIGABYTE napísal: |
on myslel asi autobuy na F1
bind "F1" "autobuy" |
Viac sa mi zda ze myslel Rebuy
bind "F2" "rebuy"
|
|
| Návrat hore |
|
 |
SSemteXX Professional

|
Zaslal: 31 Aug 2008, 14:34 Predmet: |
|
|
naco bude dávat rebuy,ked moze normálne nakupovat?
Ale sak on vie.
|
|
| Návrat hore |
|
 |
GiGaByT Expert

Pohlavie:  Stav:  Založený: 13.08.2008 Príspevky: 183 Bydlisko: www.hojko.com.cs.server Karma: 
|
Zaslal: 31 Aug 2008, 18:02 Predmet: |
|
|
| blazer napísal: |
Viac sa mi zda ze myslel Rebuy
bind "F2" "rebuy" |
ano toto som myslel rebuy,ale kde to mam napisat otvorim ten subor v textovom dokumente a uplne naspodok napisem toto bind "F2" "rebuy" a dom ulozit zmeny ?
|
|
| Návrat hore |
|
 |
blazer Professional

Stav:  Založený: 19.12.2004 Príspevky: 1316 Bydlisko: BA Karma: 
|
Zaslal: 31 Aug 2008, 18:06 Predmet: |
|
|
| Gigabyt napísal: |
| ano toto som myslel rebuy,ale kde to mam napisat otvorim ten subor v textovom dokumente a uplne naspodok napisem toto bind "F2" "rebuy" a dom ulozit zmeny ? |
Ano, hod to do autoexec.cfg napises tam ten riadok a ulozis. Ale to je klasicka chyba cs 1.6, obcas ten rebuy nejak vypadne aj s autobuy. Mozno ti to uz zase pojde, ani pisat to tam nemusis.
|
|
| Návrat hore |
|
 |
|
|
 |
|