Stiahni program Rzes helper... potom si kupenie zbrane nastavis normalne v options
je to lahsie ako cez config a nebudi ti to pisat hluposti ktore otravaju
Si asi NS tak to je C:/Program Files/Valve/cstrike/config.cfg to otvoríš napríklad v poznámkovom bloku a tam stačí len vložiť, alebo editovať bind na danú klávesu.
Neviem ako, ale nastavil som si prepinanie zbrani tak, ze nemusim stlacit napr. 1 a potom este raz kliknu, aby som vybral zbran. Staci mi iba stlacit 1 a mam zbran bez toho kliknutia. A nejakym sposobom som to vypol. A neviem ako to zapnut :O Viete mi pomoct?
Mam velky problem zo Steamom.
ked idem spustit cs:s cez steam tak normalne vyhodi tabulku ze spusta cs:source, a potom ked ju zavre a malo by spustit cs tak sa nic nedeje, ci uz cez steam alebo cez odkaz na ploche.
Mam dalsi problem. Po tom co mi na viste neslo csko som nainstaloval win xp. Vsetko fachalo, hral som asi 2 dni a dnes idem spustit steam a cs a ked zapnem CS a zapne sa steam a spusta sa CSko vypne sa cely steam a nic sa nedeje. Nacisto som to reinstaloval a nic... co s tym ? vie niekto ? uz ma ide je***..
k mojej otazke: Takze keby som vytvoril v kaviarni server druhy by sa namna popripajali cez lan tak by som tam bol ako admin? tj by som mohol slapovat a taketo veci?
k mojej otazke: Takze keby som vytvoril v kaviarni server druhy by sa namna popripajali cez lan tak by som tam bol ako admin? tj by som mohol slapovat a taketo veci?
jj, presne tak, vytvoril by si server nahodil tam amxx a slo by to
no bol by si admin pretoze automaticky mas vyplneni RCON ked to vytvoris cez New Game, tak by si bol prakticky ako admin no musel by si do koncoly pisat prikazy, ak by si chcel slapovat a beacon a vsetky tieto "moderne" veci tak by tam musel byt na serveri nainstalovany AMXX alebo nieco take co tam zrejme nebude.
//autoeditácia príspevku ( 08 Sep 2008, 17:06 )
fruxo: v kaviarni by asi nenahodil AMX.
dodo.gold napísal:no bol by si admin pretoze automaticky mas vyplneni RCON ked to vytvoris cez New Game, tak by si bol prakticky ako admin no musel by si do koncoly pisat prikazy, ak by si chcel slapovat a beacon a vsetky tieto "moderne" veci tak by tam musel byt na serveri nainstalovany AMXX alebo nieco take co tam zrejme nebude.
//autoeditácia príspevku ( 08 Sep 2008, 17:06 )
fruxo: v kaviarni by asi nenahodil AMX.
ked vytvori cez local LAN server moze tam ah nahodit amxx...
Ano ? a povedz mi ako ked v kaviarni nema pristup ani k suborom CSka ani nic...Filipito: slap a takteto veci nemozes, mozes dat tak akurat kick alebo ban alebo co
dodo.gold napísal:Ano ? a povedz mi ako ked v kaviarni nema pristup ani k suborom CSka ani nic...Filipito: slap a takteto veci nemozes, mozes dat tak akurat kick alebo ban alebo co
cez LAN vpohode moze vytvorit...to amxx uz je horsie,ale rcon mu staci...
Ze ked zapnem CS a pripojim sa na hociaký server -pripoji ma ,ale vtom okamihu ked ma pripoji mi cele cs zamrzne a uz sa stým neda nic robit-neviete co stým je ? uz som aj nahodil druhe cs ,ale stale to robi
Normalne spustim cs:s cez steam, pripojim sa na hgocijaky server hram asi tak minutu ani nie a zrazu mi to sekne a bud padne cs alebo to zamrzne a musim restart pc.