|
| Autor |
Správa |
jurino88 Medium Star

Pohlavie:  Stav:  Založený: 09.07.2006 Príspevky: 457 Bydlisko: stoka/cadca Karma: 
|
Zaslal: 01 Mar 2007, 16:41 Predmet: |
|
|
| jj verejna a staci ked pustim dedicate server to je vsetko a potom kamosom link |
|
| Návrat hore |
|
 |
*****HERO***** Medium Star

Pohlavie:  Stav:  Založený: 08.05.2006 Príspevky: 481
Zaslal: 01 Mar 2007, 16:58 Predmet: |
|
|
ak link znamena ip tak ano  |
|
| Návrat hore |
|
 |
jurino88 Medium Star

Pohlavie:  Stav:  Založený: 09.07.2006 Príspevky: 457 Bydlisko: stoka/cadca Karma: 
|
Zaslal: 01 Mar 2007, 17:45 Predmet: |
|
|
| je to kravina nic nejde fakt staci iba dedicate server pustiti vyplnit a pustit poslat ip a kalit nejde to tak |
|
| Návrat hore |
|
 |

Zaslal: 01 Mar 2007, 17:48 Predmet: |
|
|
| a jak to nejde ? popises mi to trochu alebo si mam domysliet ? nemam rad ked niekto napise ze nejde mi to ale ze ci ti to uz nieco pise alebo co to uz si mam asi s pipika vytiahnut ... |
|
| Návrat hore |
|
 |
jurino88 Medium Star

|
Zaslal: 01 Mar 2007, 18:59 Predmet: |
|
|
| no ved vsetko som spravil ako si kazal a ked poslem ip adresu kamosovi tak mu taky server nenajde ja som desi cital ze treba toho spravit viac |
|
| Návrat hore |
|
 |

Zaslal: 02 Mar 2007, 10:53 Predmet: |
|
|
| nech si vsetci stiahnu rovnaky patch teda ten 23b .. potom ked budes vytvarat cez dedicated nastav Game type alebo uz neviem ako sa to presne vola na internet a nie na LAN ... potom uz im iba das ip a cez konzolu prikazom connect IP sa na to pripoja . nic viac netreba ale ak chces mozes tam este dat botov amx ... tot vse .. ak to nepojde tak nemas verejnu ip |
|
| Návrat hore |
|
 |
jurino88 Medium Star

|
Zaslal: 02 Mar 2007, 15:13 Predmet: |
|
|
| lol vsetko som spravil pevnu ip mam a nic nejde |
|
| Návrat hore |
|
 |
-=wolf=- Professional

Pohlavie:  Stav:  Založený: 26.01.2006 Príspevky: 1344 Bydlisko: Nitra Karma: 
|
Zaslal: 02 Mar 2007, 16:38 Predmet: |
|
|
| jurino88 napísal: |
| lol vsetko som spravil pevnu ip mam a nic nejde |
ale to musim mat verejnu IP....pevna IP a verejna IP su uplne 2 odlisne vyzari a ani vo steve "IPciek" sa nezhoduju.....zisti si ci mas verejnu a potom napis |
|
| Návrat hore |
|
 |

Zaslal: 02 Mar 2007, 17:19 Predmet: |
|
|
| pisal ze ma aj verejnu |
|
| Návrat hore |
|
 |
jurino88 Medium Star

|
Zaslal: 02 Mar 2007, 18:22 Predmet: |
|
|
| jj verejnu |
|
| Návrat hore |
|
 |
Smoake Star

Pohlavie:  Stav:  Založený: 10.11.2006 Príspevky: 660 Bydlisko: PWD. by RED> Karma: 
|
Zaslal: 04 Mar 2007, 12:52 Predmet: CS 1,6 orig. STEAM HELP! |
|
|
mam velky problem: kupil som si original steam a hravam uz na nom aky-taky cas az do vcera ked mi pri spustani cska v mojom rozliseni 1024x768 nabehlo na ploche ktora je v rozliseni 1280x1024 ako male okienko tak ma to sralo ze som sa v csku pohral s grafikou a dal som dake software nastavenia(uz si nepamatam co presne) a odvtedy mi pri spusteni cska napise toto:"The specifed video mode is not supported.The game will now run in software mode." a neda sa mi vobec nic spravit pise mi stale presypacie hodiny. Co mam robit? pomoste mi pls  |
|
| Návrat hore |
|
 |
Mrk Light Professional

Pohlavie:  Stav:  Založený: 31.01.2006 Príspevky: 729 Bydlisko: BA-city Karma: 
|
Zaslal: 04 Mar 2007, 13:16 Predmet: |
|
|
mno podla toho co pises si si nastavil video mod ktory nepodporuje tvoja karta a hra bude bezat v software mode....ale preco to zatuhne to netusim...skus reinstall
BTW:tento topic by mal patrit do Dôležité: Couter-Strike - diskusia, rady, problemy...
//audiotrack: témy spojené |
|
| Návrat hore |
|
 |
miro146 Novice

Stav:  Založený: 08.03.2007 Príspevky: 8
Zaslal: 08 Mar 2007, 22:40 Predmet: |
|
|
zdravim chalani, mam taky mensi problemik ..moje csko nechce spolupracovat a sice samo odseba sa rozhodlo ze budem mat zbran vlavej ruke..teda musim strielat s lavou rukou( cez H to nejde zmenit, vobec nereaguje), aj som reinstaloval xp aj tak si robi po svojom, hraje sa mi takto dost neprijemne
..preto ak niekto pozna sposob ako tu zbran prehodit naspet do lavej ruky,(pomocou nejakeho prikazu v konzole,...) tak budem velmi rad ak mi tento problem pomozete vyriesit.
dikes |
|
| Návrat hore |
|
 |
R1k1nko Guru wannabe

Pohlavie:  Stav:  Založený: 31.12.2005 Príspevky: 2391 Bydlisko: Sladkovicovo-city- Karma: 
|
Zaslal: 08 Mar 2007, 23:03 Predmet: |
|
|
| miro146 napísal: |
zdravim chalani, mam taky mensi problemik ..moje csko nechce spolupracovat a sice samo odseba sa rozhodlo ze budem mat zbran vlavej ruke..teda musim strielat s lavou rukou( cez H to nejde zmenit, vobec nereaguje), aj som reinstaloval xp aj tak si robi po svojom, hraje sa mi takto dost neprijemne
..preto ak niekto pozna sposob ako tu zbran prehodit naspet do lavej ruky,(pomocou nejakeho prikazu v konzole,...) tak budem velmi rad ak mi tento problem pomozete vyriesit.
dikes |
LOL ten XP si reinstalovat nemusel ..
skus ceknut nastavenia tam to najdes urcite  |
|
| Návrat hore |
|
 |
awtt Light Star

Pohlavie:  Stav:  Založený: 01.11.2006 Príspevky: 276 Bydlisko: efrafa Karma: 
|
Zaslal: 09 Mar 2007, 15:24 Predmet: |
|
|
a neminimalizujes ho nahodou? lebo to zvykne cs ked ho minimalizujes toto robit
prikaz na pravu ruku je cl_righthand 1
ak ho casto minimalizujes a nechce sa ti to vzdy pisat tak len si nabinduj na H tento prikaz (bind "h" "cl_righthand 1")
a potom len stlacis h a mas ju v pravej ruke |
|
| Návrat hore |
|
 |
|
|
 |
|