Counter-Strike - diskusia, rady, problemy...
-
Smoake
Star
- Kontaktovať používateľa:
CS 1,6 orig. STEAM HELP!
mam velky problem: kupil som si original steam a hravam uz na nom aky-taky cas az do vcera ked mi pri spustani cska v mojom rozliseni 1024x768 nabehlo na ploche ktora je v rozliseni 1280x1024 ako male okienko tak ma to sralo ze som sa v csku pohral s grafikou a dal som dake software nastavenia(uz si nepamatam co presne) a odvtedy mi pri spusteni cska napise toto:"The specifed video mode is not supported.The game will now run in software mode." a neda sa mi vobec nic spravit pise mi stale presypacie hodiny. Co mam robit? pomoste mi pls

zdravim chalani, mam taky mensi problemik
..moje csko nechce spolupracovat a sice samo odseba sa rozhodlo ze budem mat zbran vlavej ruke..teda musim strielat s lavou rukou( cez H to nejde zmenit, vobec nereaguje), aj som reinstaloval xp aj tak si robi po svojom, hraje sa mi takto dost neprijemne
..preto ak niekto pozna sposob ako tu zbran prehodit naspet do lavej ruky,(pomocou nejakeho prikazu v konzole,...) tak budem velmi rad ak mi tento problem pomozete vyriesit.
dikes
..preto ak niekto pozna sposob ako tu zbran prehodit naspet do lavej ruky,(pomocou nejakeho prikazu v konzole,...) tak budem velmi rad ak mi tento problem pomozete vyriesit.
dikes
-
R1k1nko
Darca
- Kontaktovať používateľa:
LOL ten XP si reinstalovat nemusel ..miro146 napísal:zdravim chalani, mam taky mensi problemik..moje csko nechce spolupracovat a sice samo odseba sa rozhodlo ze budem mat zbran vlavej ruke..teda musim strielat s lavou rukou( cez H to nejde zmenit, vobec nereaguje), aj som reinstaloval xp aj tak si robi po svojom, hraje sa mi takto dost neprijemne
![]()
..preto ak niekto pozna sposob ako tu zbran prehodit naspet do lavej ruky,(pomocou nejakeho prikazu v konzole,...) tak budem velmi rad ak mi tento problem pomozete vyriesit.![]()
dikes
skus ceknut nastavenia tam to najdes urcite
nabindovat si mozes napr. daku vec napr nakupenie m4a1 + he + kevlary naraz...
Kód: Vybrať všetko
https://www.gympos.sk/gymposdata/predmety/informatika/data/projekty/judicak/cs/scripty.htmlaaa sakris skusal som to cez ten prikaz a ako zobralo mi ho- ten prikaz(nenapisalo neznamy prikaz) ale nic sa nezmenilo..stale to ide v lavej ruke...a inak minimalizovaval som to len tak z casu za cas ked mi niekto napisal na icq a tak...doteraz tomu nic nebolo hmm
...zacalo to ked som reinstaloval xpcko hdd C som komplet sformatoval a hd D som ponechal(mal som na nom aj csko instalnute) potom ako som pc znovu rozbehol mi us slo cs hrat len v lavej ruke, preto som sa rozhodol pre kompletne formatovanie..sformatoval som vsetko co sa dalo sformatovat a opet po instalacii cska mi ihned hodilo v hre zbran do lavej ruky... cez H neraguje (na use riht hand) ani cez prikaz cl_righthand 1...ja to nechapem
...zacalo to ked som reinstaloval xpcko hdd C som komplet sformatoval a hd D som ponechal(mal som na nom aj csko instalnute) potom ako som pc znovu rozbehol mi us slo cs hrat len v lavej ruke, preto som sa rozhodol pre kompletne formatovanie..sformatoval som vsetko co sa dalo sformatovat a opet po instalacii cska mi ihned hodilo v hre zbran do lavej ruky... cez H neraguje (na use riht hand) ani cez prikaz cl_righthand 1...ja to nechapem
-
*****HERO*****
Guru wannabe
-
*****HERO*****
Guru wannabe
prepacte ze som sa davno neozval ale mal som vypadok webu
...takze vymaza som registre konkretne priecinok valve
...preinstaloval cs..a zase to iste
..zbran je v lavej ruke
..tuna je screen aj tak to nefici
..pls HELP