Counter-Strike - diskusia, rady, problemy...
Re: Counter-Strike - diskusia, rady, problemy...
Caute ako si stiahnem zombie mod ale chcem len proti botom hrat da sa?
-
Hellboy248
Guru wannabe
- Kontaktovať používateľa:
zaloz si local server, nahod amxx + zombie plugin + pbot a mas
zdravim, ja mam tiez problem s CS
dal som si tam nove mapy a viete ako ked zapnete novu mapu prvykrat tak sa spravi analyza, ale mne sa ta analyza robi stale dookola, nacita hru, dam pridat bota spravi sa analyza hra sa po analyze zase nacita a zase sa robi analyza a toto stale dookola. robia to dokonca aj mapy ktore som tam mal uz po instalacii. Ale pred par rokmi ked som to hral tak mi to nerobilo iba vynimocne ale teraz kazda mapa toto robi, neviete kde by mohol byt problem ?
CS 1.6 non-steam patch v36
dal som si tam nove mapy a viete ako ked zapnete novu mapu prvykrat tak sa spravi analyza, ale mne sa ta analyza robi stale dookola, nacita hru, dam pridat bota spravi sa analyza hra sa po analyze zase nacita a zase sa robi analyza a toto stale dookola. robia to dokonca aj mapy ktore som tam mal uz po instalacii. Ale pred par rokmi ked som to hral tak mi to nerobilo iba vynimocne ale teraz kazda mapa toto robi, neviete kde by mohol byt problem ?
CS 1.6 non-steam patch v36
hosi v akom rozliseni hrate cssko ?
(neviem ci to bolo aj mne)ShepDog napísal:hosi v akom rozliseni hrate cssko ?
1024x748
skusal som dat aj 800x600 aj 600x480 a nic akurat sa analyza robi rychlejsie ale stale dookola
-
Hellboy248
Guru wannabe
800x600 mas iba ligy v hernach apod ..nevidim zmysel to v takom malom hrat na 19" LCD ked mieritko mam cez cely monitor
ja mam 22 monitor ale nebavime sa o tom v akom rozliseni je to lepsie hratHellboy248 napísal:800x600 mas iba ligy v hernach apod ..nevidim zmysel to v takom malom hrat na 19" LCD ked mieritko mam cez cely monitor
nie nie .. sorac hosi zle formulovane .. tak celkovo ja mam 22jku si mozem nastavit rozliska od nevidim po nevidim a to nehovorim o sirokouhlom ani nehovorim
-
Hellboy248
Guru wannabe
chrobak: ja viem, ale hovorim nech si chalan nedava 800x600 ked ma 22" monitor
ShepDog: ja mam 1024 na 19" sirokouhle, skusal som mensie vacsie rozlisenie ale vzdy sa mi na ko*ot hralo ..
ShepDog: ja mam 1024 na 19" sirokouhle, skusal som mensie vacsie rozlisenie ale vzdy sa mi na ko*ot hralo ..
Nieje tu niekto so začínajúcim serverom , ktorý má do budúcna aj nejaké ciele ? Mal by som záujem byť ADMINOM , dokonca ho aj zasponzorovať , každým mesiacom nejaké € ... len aby to malo nejakú budúcnosť , mohol by to byť najlepšie JAIL SERVER , alebo SMALL MAPS , PUBLIC , alebo ak nejaký máte , alebo nejako poradiť kto hľadá admina ? Na serveroch som bol admin 4x , ale nejak sa to rozpadlo , tak teraz by som aj sponzoroval .. Nič nemáte ? Kontakt , vy , priatelia ? Potom mám ICQ 630-296-514 .
-
lekoklatik
VIP
Tak si odkladaj peniažteky pekne do prasiatka a kúpiš si svoj serverík maličký a tam sa môžete hrajkať s kamarátmi a ty tam budeš ujo admin. hm? 
aky je najlepsi patch ktory fachci bez problemov ?
Naložil si mi ... dám na teba =Dlekoklatik napísal:Tak si odkladaj peniažteky pekne do prasiatka a kúpiš si svoj serverík maličký a tam sa môžete hrajkať s kamarátmi a ty tam budeš ujo admin. hm?
-
Tailor
Medium Star
24" MonitorShepDog napísal:hosi v akom rozliseni hrate cssko ?
1680x1050
//pre toho kdo mi dal - karmu : Vadí ti ? Ty možno hráš na 800x600
chrobak napísal:aky je najlepsi patch ktory fachci bez problemov ?
v23b
-
lekoklatik
VIP
ale prt semtex. s 23b sa napr. nepripojis na server s protokolom 48...
Zalezi teda od toho kde chces hrat. inak myslim 33 podporuje aj 47 aj 48
Zalezi teda od toho kde chces hrat. inak myslim 33 podporuje aj 47 aj 48
dá sa nejak zistiť aký mám patch?
resp. ktorý patch podporuje 47 a aj 48 protokol, bez toho aby vytvoril dve spúštacie ikony?
totiž ja mám patch, cez ktorý sa v pohode pripojím na každý server... ale keď som pre kamaráta hľadal takýto patch, vždy som našiel iba taký, ktorý vytvorí dve spúštacie ikony - jednu pre 47 a druhú pre 48 patch...
resp. ktorý patch podporuje 47 a aj 48 protokol, bez toho aby vytvoril dve spúštacie ikony?
totiž ja mám patch, cez ktorý sa v pohode pripojím na každý server... ale keď som pre kamaráta hľadal takýto patch, vždy som našiel iba taký, ktorý vytvorí dve spúštacie ikony - jednu pre 47 a druhú pre 48 patch...
-
Fredka171
In memory
Pls... hodte mi sem niekto mapku do CS-ka cs_minimilitiu obycajnu a cs_mini_militia_v2
aaaa este chcem, poznal som davno jednu dobru mapku, ale neviem ako sa vola... skusim opisat
No bolo v nazve nieco Castle alebo tak nejako a boli tam planty, dva sa mi zda T na spawne mali dve brani ktore vybuchli po vystrele do nich a take vezicky aaaano bol to taky mali hrad... pls dajte mi to sem strasne ju chcem!!
Dakujem
aaaa este chcem, poznal som davno jednu dobru mapku, ale neviem ako sa vola... skusim opisat
No bolo v nazve nieco Castle alebo tak nejako a boli tam planty, dva sa mi zda T na spawne mali dve brani ktore vybuchli po vystrele do nich a take vezicky aaaano bol to taky mali hrad... pls dajte mi to sem strasne ju chcem!!
Dakujem
-
HeadShot ^
Light Star
Dunlop napísal:dá sa nejak zistiť aký mám patch?
ja mám 33jku,podporuje 47 aj 48
Caute,
mam jednu otazku. Na urcitom nemenovanom servery som dostal BAN zato, že som nechtiac zabil 2x svojho hraca a dostal som PERNAMENT. Kedze mam dynamiku, dosiel som tam zas a spytal som sa ho preco za to hned pernament. On potom povedal : tes sa. A pouzil prikaz amx_slay cize ma to nebavilo a odisiel som.
Teraz mam ja svoj vlastny server s AMX prikazmy, a viem ze existuje amx_fuckoff a este jeden podobny prikaz cp robi fotky az pokial ti nezaplni HD.

Chcem sa spytat ako tento prikaz sa da obist, a ak existuju nejake taketo skodlive prikazy , ako sa daju obist... vďaka
mam jednu otazku. Na urcitom nemenovanom servery som dostal BAN zato, že som nechtiac zabil 2x svojho hraca a dostal som PERNAMENT. Kedze mam dynamiku, dosiel som tam zas a spytal som sa ho preco za to hned pernament. On potom povedal : tes sa. A pouzil prikaz amx_slay cize ma to nebavilo a odisiel som.
Teraz mam ja svoj vlastny server s AMX prikazmy, a viem ze existuje amx_fuckoff a este jeden podobny prikaz cp robi fotky az pokial ti nezaplni HD.
Chcem sa spytat ako tento prikaz sa da obist, a ak existuju nejake taketo skodlive prikazy , ako sa daju obist... vďaka