Counter-Strike - diskusia, rady, problemy...
-
lekoklatik
VIP
Re: Counter-Strike - diskusia, rady, problemy...
Tak si odkladaj peniažteky pekne do prasiatka a kúpiš si svoj serverík maličký a tam sa môžete hrajkať s kamarátmi a ty tam budeš ujo admin. hm? 
aky je najlepsi patch ktory fachci bez problemov ?
Naložil si mi ... dám na teba =Dlekoklatik napísal:Tak si odkladaj peniažteky pekne do prasiatka a kúpiš si svoj serverík maličký a tam sa môžete hrajkať s kamarátmi a ty tam budeš ujo admin. hm?
-
Tailor
Medium Star
- Kontaktovať používateľa:
24" MonitorShepDog napísal:hosi v akom rozliseni hrate cssko ?
1680x1050
//pre toho kdo mi dal - karmu : Vadí ti ? Ty možno hráš na 800x600
chrobak napísal:aky je najlepsi patch ktory fachci bez problemov ?
v23b
-
lekoklatik
VIP
ale prt semtex. s 23b sa napr. nepripojis na server s protokolom 48...
Zalezi teda od toho kde chces hrat. inak myslim 33 podporuje aj 47 aj 48
Zalezi teda od toho kde chces hrat. inak myslim 33 podporuje aj 47 aj 48
dá sa nejak zistiť aký mám patch?
resp. ktorý patch podporuje 47 a aj 48 protokol, bez toho aby vytvoril dve spúštacie ikony?
totiž ja mám patch, cez ktorý sa v pohode pripojím na každý server... ale keď som pre kamaráta hľadal takýto patch, vždy som našiel iba taký, ktorý vytvorí dve spúštacie ikony - jednu pre 47 a druhú pre 48 patch...
resp. ktorý patch podporuje 47 a aj 48 protokol, bez toho aby vytvoril dve spúštacie ikony?
totiž ja mám patch, cez ktorý sa v pohode pripojím na každý server... ale keď som pre kamaráta hľadal takýto patch, vždy som našiel iba taký, ktorý vytvorí dve spúštacie ikony - jednu pre 47 a druhú pre 48 patch...
-
Fredka171
In memory
Pls... hodte mi sem niekto mapku do CS-ka cs_minimilitiu obycajnu a cs_mini_militia_v2
aaaa este chcem, poznal som davno jednu dobru mapku, ale neviem ako sa vola... skusim opisat
No bolo v nazve nieco Castle alebo tak nejako a boli tam planty, dva sa mi zda T na spawne mali dve brani ktore vybuchli po vystrele do nich a take vezicky aaaano bol to taky mali hrad... pls dajte mi to sem strasne ju chcem!!
Dakujem
aaaa este chcem, poznal som davno jednu dobru mapku, ale neviem ako sa vola... skusim opisat
No bolo v nazve nieco Castle alebo tak nejako a boli tam planty, dva sa mi zda T na spawne mali dve brani ktore vybuchli po vystrele do nich a take vezicky aaaano bol to taky mali hrad... pls dajte mi to sem strasne ju chcem!!
Dakujem
-
HeadShot ^
Light Star
Dunlop napísal:dá sa nejak zistiť aký mám patch?
ja mám 33jku,podporuje 47 aj 48
Caute,
mam jednu otazku. Na urcitom nemenovanom servery som dostal BAN zato, že som nechtiac zabil 2x svojho hraca a dostal som PERNAMENT. Kedze mam dynamiku, dosiel som tam zas a spytal som sa ho preco za to hned pernament. On potom povedal : tes sa. A pouzil prikaz amx_slay cize ma to nebavilo a odisiel som.
Teraz mam ja svoj vlastny server s AMX prikazmy, a viem ze existuje amx_fuckoff a este jeden podobny prikaz cp robi fotky az pokial ti nezaplni HD.

Chcem sa spytat ako tento prikaz sa da obist, a ak existuju nejake taketo skodlive prikazy , ako sa daju obist... vďaka
mam jednu otazku. Na urcitom nemenovanom servery som dostal BAN zato, že som nechtiac zabil 2x svojho hraca a dostal som PERNAMENT. Kedze mam dynamiku, dosiel som tam zas a spytal som sa ho preco za to hned pernament. On potom povedal : tes sa. A pouzil prikaz amx_slay cize ma to nebavilo a odisiel som.
Teraz mam ja svoj vlastny server s AMX prikazmy, a viem ze existuje amx_fuckoff a este jeden podobny prikaz cp robi fotky az pokial ti nezaplni HD.
Chcem sa spytat ako tento prikaz sa da obist, a ak existuju nejake taketo skodlive prikazy , ako sa daju obist... vďaka
-
lekoklatik
VIP
Výborne. Len mu raď. To je fakt šupa : )
Proste nechatáruj a nikto ti nič plniť nebude : )
Proste nechatáruj a nikto ti nič plniť nebude : )
-
hojko
Site Admin
Prosim, aby ste tu nevzerejnovali navody na obchadzanie banov, cheaty a podobne...
Kto dostane niekde ban, tak nech si to riesi s adminom daneho servera.
Kto dostane niekde ban, tak nech si to riesi s adminom daneho servera.
Nevie niekto o dobrom CSS serveri ?
Moje požiadavky by boli: nonsteam,search and destroy mód,min. 18 slotov.
A kebyže je only DUST2 nenamietal by som
Beriem všetko okrem TWSE
Moje požiadavky by boli: nonsteam,search and destroy mód,min. 18 slotov.
A kebyže je only DUST2 nenamietal by som
Beriem všetko okrem TWSE
-
lekoklatik
VIP
Žiaden search and destroy mód mi nenašlo. skús sa popozerať http://www.game-monitor.com/search.php? ... e=cstrike2
Ahojte chcem sa spytat ohladom cska konkretne configu. Bol som na jednom ruskom serveri a odvtedy ako sa prihlasim na nejaky server stale ma to kickuje. Hram co ja viem minutu a kick. Nekika ma to stale, ale priblizne za 5 min aj 2 krat. Zeby to bola nejaka chu**** a mam to nadstavene v configu? chcem upozornit ze mne sa config upravit neda proste otvorim to v pozn.bloku, a ked dam ze ulozit zmeny tak sa to neulozi. AKo to? Ja som admin toho PC a neni to kvoli tomu ze mam tu Vistu?
-
lekoklatik
VIP
A co take si robil na tom ruskom servery? Len tak z nicoho nic nemozes dostavat kick. Mozno tam nechcu ludi zo slovenska. Preco by to hned muselo byt nieco s configom? Takze popis situaciu preco a co sa stalo.
hm... Aj tak sa nedokážem nikde pripojiť, dostanem sa po PARSING GAME INFO, hra je nanovo installnutá, firewall vypnutý, ohľadom portov nič neblokované.. neviem
-
lekoklatik
VIP
Veď tak ten steam zas nestojí tak veľa : )
no ja neviem preco ma kickli a okrem toho tam aj mam nabindovanu reklamu ze roze server vi hinam kanes a selijake sprostosti su tam popisane. Ako to dam teda prec? to mam reinstalnut csko??lekoklatik napísal:A co take si robil na tom ruskom servery? Len tak z nicoho nic nemozes dostavat kick. Mozno tam nechcu ludi zo slovenska. Preco by to hned muselo byt nieco s configom? Takze popis situaciu preco a co sa stalo.
-
lekoklatik
VIP
tak zapni cs a v nastaveniach si daj Keyboard a použi Use default.
Tiež myslím že príkaz do konzoly "unbind all" /bez uvodzoviek/ by mal pomôcť.
To je na tie reklamy.
Prečo ťa kickuju neviem. Tak sa tam nepripajaj
Tiež myslím že príkaz do konzoly "unbind all" /bez uvodzoviek/ by mal pomôcť.
To je na tie reklamy.
Prečo ťa kickuju neviem. Tak sa tam nepripajaj