Counter-Strike - diskusia, rady, problemy...
Mám takýto problém ze contera si spustim tak ako inokedy samozrejme 1,6 + patch 22 ale nevidim ziadne public servre ani nonsteamove... a aj ked zadam add server ktory je nastopercent zivý tak mi to nepomože pretože mi ho neukaze... hru som preinštaloval do noveho adresara... dokonca som si stiahol novu inu verziu a robi to to isté...
P.S. : nepiste hlupe poznamky typu "skontroluj si pripojenie do internetu" !!!
Ostatným za rychlu radu vopred dakujem
skus inu hru, ako myslim ze pozicaj si napriklad od kamarata instalacku, v tom byva problem alebo mas blokovane portysebci napísal:Mám takýto problém ze contera si spustim tak ako inokedy samozrejme 1,6 + patch 22 ale nevidim ziadne public servre ani nonsteamove... a aj ked zadam add server ktory je nastopercent zivý tak mi to nepomože pretože mi ho neukaze... hru som preinštaloval do noveho adresara... dokonca som si stiahol novu inu verziu a robi to to isté...
-
Hellboy248
Guru wannabe
- Kontaktovať používateľa:
fuu mam SMART SECURITY.... a doteraz som hral normalne nic som nemusel štelovať mysliš že by to zrazu zblblo?Hellboy248 napísal:neblokuje ti to firewall?
TO : -=wolf=-
podobny pripad som videl na bside. riesenie:
Kód: Vybrať všetko
no chlapy uz mam riesenie !
Problem bol nie v Steame, ale tym ze pouzivam Eset Smart Security
Navod:
1. Lognem sa na Steam
2. Otvorim EsetSmartSecurity control center
3. Personálny firewall ->klik pravym na Steam.exe ->"povolit komunikaciu pre dany proces"Doooobre... všetko v poriadku dotyčny navod poznam... zabudol som spomenuť že použivam NON STEAM.... teda nespušaťm STEAM clienta.... ospravedlnujem sa za dokonalene nevysvetlenie problemu ... mame niekto iny navrh ako to riešiť? pretože ked pustim CS tak nevidim v smart security hl.exeCuruj napísal:podobny pripad som videl na bside. riesenie:Kód: Vybrať všetko
no chlapy uz mam riesenie ! Problem bol nie v Steame, ale tym ze pouzivam Eset Smart Security Navod: 1. Lognem sa na Steam 2. Otvorim EsetSmartSecurity control center 3. Personálny firewall ->klik pravym na Steam.exe ->"povolit komunikaciu pre dany proces"
vyskusaj iny patch,skus v23b...sebci napísal:Mám takýto problém ze contera si spustim tak ako inokedy samozrejme 1,6 + patch 22 ale nevidim ziadne public servre ani nonsteamove... a aj ked zadam add server ktory je nastopercent zivý tak mi to nepomože pretože mi ho neukaze... hru som preinštaloval do noveho adresara... dokonca som si stiahol novu inu verziu a robi to to isté...
-
G0lDiER_
King
- Kontaktovať používateľa:
ale ano spusti cs stiahni na listu daj eset a pridaj do vynimiek ci ako sa to tam vola hl2.exe alebo hl.exe neviem ci mas 1.6 ci source...sebci napísal:Doooobre... všetko v poriadku dotyčny navod poznam... zabudol som spomenuť že použivam NON STEAM.... teda nespušaťm STEAM clienta.... ospravedlnujem sa za dokonalene nevysvetlenie problemu ... mame niekto iny navrh ako to riešiť? pretože ked pustim CS tak nevidim v smart security hl.exe
//
chcem sa spytat aky bind mam pouzit ked chcem nabindovat admin (mani admin plugin) ponuku na "*" alebo na nejake ine pismeno napr. "P"...
Týmto príspevkom chcem upozorniť tých, ktorí rozmýšľajú kde by kúpili hosting pre svoj server.
V žiadnom prípade nekupujte hosting u hostingfm.eu.
Pracujú tam ľudia, ktorí sa prd do toho rozumejú.
1) Nevedia alebo teda nevedeli ako zvýšiť tickrate (servery spúšťali s tickrate 33) až kým som im nenapísal ako ho zvýšiť.
2) Nevedia scripty na Linux napr. na automatický reštart (keď vám spadne server a nenabehne, musíte čakať kým bude online technik).
3) Na webe majú ICQ na dvoch technikov. Druhý ešte nebol ani online, takže je iba jeden technik.
4) Tento jeden technik vám odpovie iba keď je online, keď mu napíšete keď je offline, neodpíše. Musíte mu napísať niekoľkokrát čo chcete, lebo na prvé správy neodpovedá. Často krát keď som mu napísal, aby mi reštartoval server, za pár minút sa odpojil a server nešiel aj tak.
5) Nemajú Control panel pre server. Väčšina poskytovateľov server hostingu ho však má. Plánuju ho do pol roka spraviť, pochybujem pri ich znalostiach.
Takže, niekto písal tu na webe o tomto hostingu. Po vlastných skúsenostiach vám doporučujem veľkým oblúkom vyhnúť sa týmto ľuďom. Vôbec sa nevyznajú v tom čo robia. Už si len počkám kým mi vyprší zmluva a ide sa inde. Toť vsio.
dodo.gold: Na P je to celkom dobré, ja to tak mám. Toto treba napísať do konzoly: bind "p" "admin"
V žiadnom prípade nekupujte hosting u hostingfm.eu.
Pracujú tam ľudia, ktorí sa prd do toho rozumejú.
1) Nevedia alebo teda nevedeli ako zvýšiť tickrate (servery spúšťali s tickrate 33) až kým som im nenapísal ako ho zvýšiť.
2) Nevedia scripty na Linux napr. na automatický reštart (keď vám spadne server a nenabehne, musíte čakať kým bude online technik).
3) Na webe majú ICQ na dvoch technikov. Druhý ešte nebol ani online, takže je iba jeden technik.
4) Tento jeden technik vám odpovie iba keď je online, keď mu napíšete keď je offline, neodpíše. Musíte mu napísať niekoľkokrát čo chcete, lebo na prvé správy neodpovedá. Často krát keď som mu napísal, aby mi reštartoval server, za pár minút sa odpojil a server nešiel aj tak.
5) Nemajú Control panel pre server. Väčšina poskytovateľov server hostingu ho však má. Plánuju ho do pol roka spraviť, pochybujem pri ich znalostiach.
Takže, niekto písal tu na webe o tomto hostingu. Po vlastných skúsenostiach vám doporučujem veľkým oblúkom vyhnúť sa týmto ľuďom. Vôbec sa nevyznajú v tom čo robia. Už si len počkám kým mi vyprší zmluva a ide sa inde. Toť vsio.
dodo.gold: Na P je to celkom dobré, ja to tak mám. Toto treba napísať do konzoly: bind "p" "admin"
mas pravdu radek,mam aj ja podobne skusenosti,totiz,pred rokom sme si od nich kupili server,vtedy boli este pod nazvom foxradio.biz,takze,kupili sme si server,platili sme si ho,no my sme sa ho rozhodli zaplatit na dlhsiu,dali sme im 1000sk,co bolo 6mesiacov,spustili nam jeden server,poslali nam FTP,a dali nam aj VT,no chyba bola ta,ze ten server nehorazne lagoval,proste nedalo sa tam vobec hrat,no potom sme sa na to nejaky vys*ali,a sli sme dalej,no asi pred mesiacom ked sme si sli objednat server od tychto hostingfm.eu,tak oni nam napisali,ze nam daju len 1mesiac zadarmo,no my sme im hovorili,ze mi sme si predosly server zaplatili na pol roka,a ze mame aj dokaz o tom doklade o tych 1000sk ktore bolo podane na postu,oni sa tomuto vyhybali,a my sme na nich nadavali,ze preco len mesiac a take,no nejak zahadne nam tych 1000sk zmizlo a teraz uz sme verni gamehost.cz ...
takze takto
takze takto