Counter-Strike - diskusia, rady, problemy...

Singleplayer, multiplayer, novinky, návody...
SSemteXX
Guru
Guru
Používateľov profilový obrázok

Príspevok od používateľa SSemteXX »

Maki napísal:zombie je riadna kktina :D .... inak o com je vlastne superhero?
tu mas popis hrdinov...

agent zero - (no recoil) pri streľbe vám bude menej triasť so zbraňou
aliengrunt - pomocou bindovanej klávesy vytvorí na mapke príšerky ktoré zabíjajú nepriateľov
anubis - ukazuje damage, ktorú ste dali alebo dostali, ukazuje čo si píšu
nepriatelia a čo hovoria
batgirl - strieľa lano pomocou, ktorého sa možete veľmi rýchlo pohybovať
batman - všetky zbrane, všekty granáty
beast - znižuje gravitáciu dáva hp, ap, lepšia rýchlosť
captain america - na pár sekúnd sa dostanete do god módu pomocou, ktorého ste nezraniteľní
casper - môžete chodiť cez steny, neviditelnosť, počas chdenia cez steny vám klesne hp na 50
catwoman - dáva vám na malú chvíľku podobu nepriateľa a na začiatku hry vás niekedy hodí na nepriateľov spawn
cola lover - dáva vyššie hp
cyclops - stieľa silné lúče
daredevil - viete kde sú nepriatelia, vyrába okolo nich kruhy, Viete kde sa nachádzajú
darthmaul - veľmi silný meč, obnovuje hp
dracula - damage, ktorú dáte nepriateľovi premení na vaše hp
drstrange - veľmi silný lúč
exodus - uchopí nepriateľa a na pár sekúnd si s ním môžete robiť čo chcete
flash - veľmi rýchly hrdina
gambit - dáva silné granáty
general - celému týmu dáva silnejšie zbrane
gohan - vyššie hp, veľmi rýchly hrdina
goten - vyššie hp, silný svetelný lúč
grimreaper - bezhlučná chôdza, silný meč, neviditeľnosť
hobgoblin - každých pár sekúnd dáva silné granáty
hulk - pomocou bindovanej klávesy spraví zemetrasenie cez, ktoré sa nikto nemôže hýbať
magneto - berie nepriateľovi zbraň
morpheus- dual Mp5
mrfreeze - zmrazuje podlahu, všetkým sa šmýka
nightcrawler - na niekoľko sekúnd možete chodiť cez steny
penguin - na tučniakovom chrbte je pripevnený he granát, tučniak vyhľadá
nepriateľov veľkou rýchlosťou
phoenix - keď vás zabijú, tak phoenix vás niekedy oživí
poisonivy - infikuje nepriateľa, berie mu pomaly hp
punisher - nekonečno ammo
skeletor - antikemperská sila, vyhľadáva kemperov a potom na nich útočí
spiderman - strieľa lano pomocou, ktorého sa môžete pohybovať
superman - znižuje gravitáciu, dáva hp a ap
thor - vracia damage nepriateľovi
windwalker - žiadne kroky, budete chodiť ticho
wolverine - silný nôž, pridáva hp
xavier - viete kade išiel nepriateľ
yoda - odtláča nepriateľov, uberá im hp
zeus - oživuje nepriateľov
mi-chau
Darca
Darca

Príspevok od používateľa mi-chau »

kokoooooos ludia ten zombie mod je ppc dakujem
G0lDiER_
King
King
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa G0lDiER_ »

:lol: teba to bavi ? ..to hraju lami...SSemteXX dik :wink:
//skusal som sa trochu hrat z Mani Admin Plugin a podarilo sa mi ho nainstalovat a mam tam quake sounds+detox a chcel by som sa spytat ako mozem pisat "adminske spravy" :P ked som admin tak mozem napisat normalne ako hrac alebo ako admin a vtedy to bude farebne odlosene a budu to videt aj zivi hraci ked ja budem mrtvy...dufam ze viete o co mi ide :oops: ak na to ? ...sorry v tomto som sa doteraz nehrabal...
SSemteXX
Guru
Guru

dodo.gold napísal::lol: teba to bavi ? ..to hraju lami...SSemteXX dik :wink:
//skusal som sa trochu hrat z Mani Admin Plugin a podarilo sa mi ho nainstalovat a mam tam quake sounds+detox a chcel by som sa spytat ako mozem pisat "adminske spravy" :P ked som admin tak mozem napisat normalne ako hrac alebo ako admin a vtedy to bude farebne odlosene a budu to videt aj zivi hraci ked ja budem mrtvy...dufam ze viete o co mi ide :oops: ak na to ? ...sorry v tomto som sa doteraz nehrabal...
hm podla toho,ked mas ako admin nastavene práva na meno a na heslo,tak sa napojis na server,das si "Y" ako normalne say,napises "@ zdravim" tak ti to hodi farebne pismo dole nalavo,ak chces ine,tak das do konzoly "amx_tsay green ahojte" a napiste ti to do stredu zelenym pismom,ak das "amx_csay blue dobry den prajem" tak ti hodi nalavo dole,modrym pismom vetu ktoru si zadal,je to take jednoduche,potom uz len normalne,amx_say,amx_chat,na zmenu nicku popripade amx_nick LAMPA LAMER,a zmeni to nazov hraca LAMPA na meno LAMER,alebo potom este pikoska :D ...amx_givemoney 16000 lama,odovzdas hracovi lama 16000 :D ..ale to je len take,keby si este nieco chcel tak pomozem :)
G0lDiER_
King
King
Kontaktovať používateľa:

diky moc :) tomu ver ze sa ti este ozvem co sa tyka tohto :P
Curuj napísal:kto si spraye nevyraba sam, tak nepochopi. a nemohol som si spomenut, ako sa ten subor vola, tak som to napisal hentak.

dodo.gold: nemas mp_decals 0 ?
ano dakujem cs som uz dlhsie nehral tak som na to pozabudol ale ako sa mi to podarilo vypnut to neviem..rucne som to tam urcite nenapisal :)
rochedo
Hardcore addict
Hardcore addict

Príspevok od používateľa rochedo »

teraz mam zas dalsi problem... doteraz som mal nornalny monitor 19 lcd 4:3... v pc som mal kartu x1550 a zapojil novy monitor acer p193W widescreen 19-ka... v options som si v CS SOURCE kludne mohol menit nastavenia, ako napr pomer 4:3, 16:9 alebo 16:10... monitor ma pomer 16:10 takze som mal v hre nastavene 1280x800... dnes som zapojil do pc 8800GT a uz mi v options necha nastavit len 1440x900... to je na hranie MP podla mna prilis vela, potreboval by som tych 1280... ako to mam nastavit, lebo v hre mi moznost nastavit na to rozlisenie nedava - predtym vsak to tam bolo... da sa to nejak spravit ?

btw: k tym prikazom: ja potrebujem vediet len tie konkretne prikazy na zvuk a nie vsetky... to som si nasiel aj ja v googli... lenze z tych ja neviem ze ktorym nastavit zvuk
Sorta15
Light Star
Light Star
Kontaktovať používateľa:

Mani Admin Plugin

Príspevok od používateľa Sorta15 »

Nazdar mam jeden problem stiahol som si pack mani admin plugin vsetko som spravil ako pisali v navode ale zapnem hru a dam do konzoly "admin" a napise ze neznamy prikaz neviete kde som spravil alebo kde je chyba ? thx
Hellboy248
Guru wannabe
Guru wannabe
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Hellboy248 »

Cus hladam NonSteam update v28 + VAC na linux...zatial som nasiel iba na win,tak ak by niekto mal na linux mozte sem hodit...vopred dakujem
SSemteXX
Guru
Guru

Hellboy248 napísal:Cus hladam NonSteam update v28 + VAC na linux...zatial som nasiel iba na win,tak ak by niekto mal na linux mozte sem hodit...vopred dakujem
jedno ti odporucam,update v28 nestahuj,je zbytocny,najlepsi je v23b patch...

a tomu VAC na linux nechapem :shock:
Hellboy248
Guru wannabe
Guru wannabe
Kontaktovať používateľa:

SSemteXX napísal:jedno ti odporucam,update v28 nestahuj,je zbytocny,najlepsi je v23b patch...

a tomu VAC na linux nechapem :shock:
no normalne nahodis na server ten patch v28 a mas na servery VAC ... hraci staci aby mali patch V23b a bude ti to ficat

edit:no na win uz je ten patch v28 ze nahodis na server a mas VAC..ale to je zatial len na win,ale ja potrebujem na linux
sebci
Star
Star

Príspevok od používateľa sebci »

Mám takýto problém ze contera si spustim tak ako inokedy samozrejme 1,6 + patch 22 ale nevidim ziadne public servre ani nonsteamove... a aj ked zadam add server ktory je nastopercent zivý tak mi to nepomože pretože mi ho neukaze... hru som preinštaloval do noveho adresara... dokonca som si stiahol novu inu verziu a robi to to isté...

P.S. : nepiste hlupe poznamky typu "skontroluj si pripojenie do internetu" !!!

Ostatným za rychlu radu vopred dakujem
metthal
Guru wannabe
Guru wannabe

Príspevok od používateľa metthal »

sebci napísal:Mám takýto problém ze contera si spustim tak ako inokedy samozrejme 1,6 + patch 22 ale nevidim ziadne public servre ani nonsteamove... a aj ked zadam add server ktory je nastopercent zivý tak mi to nepomože pretože mi ho neukaze... hru som preinštaloval do noveho adresara... dokonca som si stiahol novu inu verziu a robi to to isté...

skus inu hru, ako myslim ze pozicaj si napriklad od kamarata instalacku, v tom byva problem alebo mas blokovane porty
Hellboy248
Guru wannabe
Guru wannabe
Kontaktovať používateľa:

neblokuje ti to firewall?
sebci
Star
Star

Hellboy248 napísal:neblokuje ti to firewall?
fuu mam SMART SECURITY.... a doteraz som hral normalne nic som nemusel štelovať mysliš že by to zrazu zblblo?

TO : -=wolf=- :arrow: : už som pisal stiahol som nakomplet uplne odlišnu verziu nepomohlo, takisto som skušal pustiť ako iný uživatel prihlaseny na mojom pc... a nič
Curuj
Addict
Addict

Príspevok od používateľa Curuj »

podobny pripad som videl na bside. riesenie:

Kód: Vybrať všetko

no chlapy uz mam riesenie ! 
Problem bol nie v Steame, ale tym ze pouzivam Eset Smart Security 
Navod: 
1. Lognem sa na Steam
2. Otvorim EsetSmartSecurity control center
3. Personálny firewall ->klik pravym na Steam.exe ->"povolit komunikaciu pre dany proces"
sebci
Star
Star

Curuj napísal:podobny pripad som videl na bside. riesenie:

Kód: Vybrať všetko

no chlapy uz mam riesenie ! 
Problem bol nie v Steame, ale tym ze pouzivam Eset Smart Security 
Navod: 
1. Lognem sa na Steam
2. Otvorim EsetSmartSecurity control center
3. Personálny firewall ->klik pravym na Steam.exe ->"povolit komunikaciu pre dany proces"
Doooobre... všetko v poriadku dotyčny navod poznam... zabudol som spomenuť že použivam NON STEAM.... teda nespušaťm STEAM clienta.... ospravedlnujem sa za dokonalene nevysvetlenie problemu ... mame niekto iny navrh ako to riešiť? pretože ked pustim CS tak nevidim v smart security hl.exe
sebci
Star
Star

:!: takže nainštaloval som si CS : Source... a robi mi to to isté... mam všetky dostupné najnovšie patche a stale nič... takže jediná pomoc je preinštalovať WIN.... vysledky oznámim zajtra...
SSemteXX
Guru
Guru

sebci napísal:Mám takýto problém ze contera si spustim tak ako inokedy samozrejme 1,6 + patch 22 ale nevidim ziadne public servre ani nonsteamove... a aj ked zadam add server ktory je nastopercent zivý tak mi to nepomože pretože mi ho neukaze... hru som preinštaloval do noveho adresara... dokonca som si stiahol novu inu verziu a robi to to isté...

vyskusaj iny patch,skus v23b...
G0lDiER_
King
King
Kontaktovať používateľa:

sebci napísal:Doooobre... všetko v poriadku dotyčny navod poznam... zabudol som spomenuť že použivam NON STEAM.... teda nespušaťm STEAM clienta.... ospravedlnujem sa za dokonalene nevysvetlenie problemu ... mame niekto iny navrh ako to riešiť? pretože ked pustim CS tak nevidim v smart security hl.exe
ale ano spusti cs stiahni na listu daj eset a pridaj do vynimiek ci ako sa to tam vola hl2.exe alebo hl.exe neviem ci mas 1.6 ci source...

//
chcem sa spytat aky bind mam pouzit ked chcem nabindovat admin (mani admin plugin) ponuku na "*" alebo na nejake ine pismeno napr. "P"...
rados915
Guru
Guru

Príspevok od používateľa rados915 »

Týmto príspevkom chcem upozorniť tých, ktorí rozmýšľajú kde by kúpili hosting pre svoj server.

V žiadnom prípade nekupujte hosting u hostingfm.eu.
Pracujú tam ľudia, ktorí sa prd do toho rozumejú.

1) Nevedia alebo teda nevedeli ako zvýšiť tickrate (servery spúšťali s tickrate 33) až kým som im nenapísal ako ho zvýšiť.
2) Nevedia scripty na Linux napr. na automatický reštart (keď vám spadne server a nenabehne, musíte čakať kým bude online technik).
3) Na webe majú ICQ na dvoch technikov. Druhý ešte nebol ani online, takže je iba jeden technik.
4) Tento jeden technik vám odpovie iba keď je online, keď mu napíšete keď je offline, neodpíše. Musíte mu napísať niekoľkokrát čo chcete, lebo na prvé správy neodpovedá. Často krát keď som mu napísal, aby mi reštartoval server, za pár minút sa odpojil a server nešiel aj tak.
5) Nemajú Control panel pre server. Väčšina poskytovateľov server hostingu ho však má. Plánuju ho do pol roka spraviť, pochybujem pri ich znalostiach.

Takže, niekto písal tu na webe o tomto hostingu. Po vlastných skúsenostiach vám doporučujem veľkým oblúkom vyhnúť sa týmto ľuďom. Vôbec sa nevyznajú v tom čo robia. Už si len počkám kým mi vyprší zmluva a ide sa inde. Toť vsio.

dodo.gold: Na P je to celkom dobré, ja to tak mám. Toto treba napísať do konzoly: bind "p" "admin"
Napísať odpoveď