KOMU???dodo.gold napísal:myslis providerovi ?
Counter-Strike - diskusia, rady, problemy...
problem s counter strike
potrebujem poradit... ked hram s botmi mam fps 120 ked pridem na server mam do 30 fps a ked ma zabijuu to začne lagovat a aj ked skonči kolo to laguje strašne neviete čo to može byt ?
-
M.a.R.o.s.H
Medium Professional
- Kontaktovať používateľa:
-
cORP.
Addict
Re: problem s counter strike
urcite mas 120fps ? mam taky pocit ze csko ma obmedzenie na 60 a po uprave configu sa da z toho spravit 100 +- 2fpsFarlo napísal:potrebujem poradit... ked hram s botmi mam fps 120 ked pridem na server mam do 30 fps a ked ma zabijuu to začne lagovat a aj ked skonči kolo to laguje strašne neviete čo to može byt ?
podla tohto si to nastav :Farlo napísal:100 fps mi da v poho ale pingy do 40... v pripojeny to myslim že nebude pretože robilo mi to davno niekedy nerobilo teraz som formatoval pc a zase ....rate mam nastavene na 30 .. ake mam dat ?
http://cs.herniweb.cz/readarticle.php?article_id=16
-
G0lDiER_
King
kedze 1.6 nehram tak neviem ktory je aky ale skus si najst tu
Kód: Vybrať všetko
http://www.game-monitor.com/search.php?server=*surf*&vars=sv_password=0,dedicated=yes&game=cstrike-
G0lDiER_
King
zarobenie17: alebo to skus napisat do autoexec.cfg 
curuj: v pohode rado sa stalo
//plz neviete co s tym ak nejdu vobec pridam servery do favourites ? nerobi to mne ale kamaratovi...jkednoducho da add server napise/okopiruje IP potvrdi ale server sa neprida...neviete co s tym ?
robi to v cs:source no myslim ze ta chyba bola aj v 1.6.
curuj: v pohode rado sa stalo
//plz neviete co s tym ak nejdu vobec pridam servery do favourites ? nerobi to mne ale kamaratovi...jkednoducho da add server napise/okopiruje IP potvrdi ale server sa neprida...neviete co s tym ?
-
vivaSlovakia
Guru wannabe
-
G0lDiER_
King
celu zlozku ako ?
ak tam nieje tak chod do ten zlozky kde mas nainstalovane cs\cstrike\cfg tu vytvor textovy dokument.nic donho nepis a daj ulozit ako a do nazvu daj "autoexec.cfg" a uloz.potom sa ti v zlozke cfg ukaze subor autoexec.cfg otvoris ho (mozno bude treba vybrat z programov notepad/poznamkovy blok) a potom sa ti otvori prazdny dokument.Do neho zapises to co si pisal do konzoly. Ono vlastne vzdy to co je zapisane v autoexec automaticky zapise do konzoly.
Upozornenie:
.(Ked budes toto robit musi byt vypnute CS
.(Kazdy novy prikaz v autoexec davaj do noveho riadku
Dufam ze to bolo dost podrobne.
ak tam nieje tak chod do ten zlozky kde mas nainstalovane cs\cstrike\cfg tu vytvor textovy dokument.nic donho nepis a daj ulozit ako a do nazvu daj "autoexec.cfg" a uloz.potom sa ti v zlozke cfg ukaze subor autoexec.cfg otvoris ho (mozno bude treba vybrat z programov notepad/poznamkovy blok) a potom sa ti otvori prazdny dokument.Do neho zapises to co si pisal do konzoly. Ono vlastne vzdy to co je zapisane v autoexec automaticky zapise do konzoly.
Upozornenie:
.(Ked budes toto robit musi byt vypnute CS
.(Kazdy novy prikaz v autoexec davaj do noveho riadku
Dufam ze to bolo dost podrobne.