cafko hosi mam taky problem mam windows 7 a dnes som si zakupil steam a nechce mi ukladat mapy stretol sa neikto uz stimto problemom ? najprv ju stiahne a potom ju nemoze najst netreba nastavit nejake prava ?
Couldn't find map maps/fy_matrix.bsp, server will download the map
Error: server failed to transmit file 'maps/default.txt'
Error: server failed to transmit file 'maps/fy_matrix.bsp
a btw zistil som ze to robi iba tu na hojku nieje nieco vypnute ? alebo som lama na druhu
Couldn't find map maps/fy_matrix.bsp, server will download the map
Error: server failed to transmit file 'maps/default.txt'
Error: server failed to transmit file 'maps/fy_matrix.bsp
[/code]
Presne to to mne pise tiez...na cs_mini_militia_v2 a fy_matrix zatial iba tam.
mne to píše na každu mapku ktoru nemám ak dobre viem takež ja rýchlo behnem na net a staiehnem si ju a už to ide
hmmm a to 4in1 je dobre z každej stých 4-och mapiek tam je plant sa mi zdalo :D:D naštastie ja som sa nelakol na spawne
Problem so stahovanim map a zvukov by mal byt uz definitivne vyrieseny. Boli pridane nasledovne mapy: de_4in1, cs_rio, cs_galleon-f, cs_india, cs_assaultxl, cs_mansion, cs_assault_shadow, cs_brokkoli, cs_kotel, cs_deathmatch-final, cs_bank3.
Fredka všetko sa urobí. Plánuje sa map pack kde budú všetky mapy ktoré na hojkovi sú /áno aj tie základné ktoré CS ponúka/.
Každopádne sa mapy ešte budú musieť preriediť. Mne sa napr. nepáčia tie mapy čo ste sem pridali pretože majú všetky v názve cs_. Čo ma serie, pretože tam nerobíte nić iné len čučíte na jedny dvere cez ktoré prichádzajú CT /obrazne povedané/
kedze nikto nereaguje, davam to sem este raz. Pani admini, mohli by ste sa k tomu vyjadrit pls
stormo5 napísal:Prosim o unban IP 94.229.32.130 na ktorej dostal hrac "Tony-O_o-Montana" permanent BAN za AimBot a ja sa teraz nemozem pripojit na server.
hojko napísal:Problem so stahovanim map a zvukov by mal byt uz definitivne vyrieseny. Boli pridane nasledovne mapy: de_4in1, cs_rio, cs_galleon-f, cs_india, cs_assaultxl, cs_mansion, cs_assault_shadow, cs_brokkoli, cs_kotel, cs_deathmatch-final, cs_bank3.
Skúšal som nominovať tie mapy ale nešli.. a.. tie zvuky mi to sťahahuje stále..
Ja som sa včera skúšal napájať zo steamu aj nonsteamu a nič mi neťahalo. Skúšal som to niekoľko krát, samozrejme som vypol a znovu zapol CS.
Tie mapy nominovať žiaľ ešte nepôjdu, musia sa ešte hodiť do galilea /votovací plugin/. Dnes sa to pokúsime dať dokopy. Takže treba nejakého admina poprosiť.
Neviem ako Vám, no mne vždy, keď sa napájam na hojka sťahuje niekoľko desiatok zvukov do sound/misc (pri každom pripojení a asi po každej druhej zmene mapy) celé pripojenie mi tak trvá 2-3 minúty, než sa dostanem na server. Má ešte niekto podobný problém, alebo chyba je na mojej strane?
Čo by s ním malo byť?
connect 86.110.225.249:27015
Mne neťahá už ani tie zvuky. Skúšal som sa prípajať aj s protokolom 47 /ns patch 23b/ aj s prokolom 48 /steam/
//nuž nevedel som čo myslí keďže to tak nenapísal. Ďakujem za vysvetlenie : D