CS 1.6 Server hojko.com
-
Fredka171
In memory
- Kontaktovať používateľa:
Re: CS 1.6 Server hojko.com
Hojko, mohol by si aj z prvej strany tohto tema "CS 1.6 Server hojko.com" vymazat a popridavat mapky, aby sme vedeli ako mzeme pocas hry nominavat...
-
lekoklatik
VIP
Fredka všetko sa urobí. Plánuje sa map pack kde budú všetky mapy ktoré na hojkovi sú /áno aj tie základné ktoré CS ponúka/.
Každopádne sa mapy ešte budú musieť preriediť. Mne sa napr. nepáčia tie mapy čo ste sem pridali pretože majú všetky v názve cs_. Čo ma serie, pretože tam nerobíte nić iné len čučíte na jedny dvere cez ktoré prichádzajú CT /obrazne povedané/
Každopádne sa mapy ešte budú musieť preriediť. Mne sa napr. nepáčia tie mapy čo ste sem pridali pretože majú všetky v názve cs_. Čo ma serie, pretože tam nerobíte nić iné len čučíte na jedny dvere cez ktoré prichádzajú CT /obrazne povedané/
-
stormo5
Light Expert
kedze nikto nereaguje, davam to sem este raz. Pani admini, mohli by ste sa k tomu vyjadrit pls
stormo5 napísal:Prosim o unban IP 94.229.32.130 na ktorej dostal hrac "Tony-O_o-Montana" permanent BAN za AimBot a ja sa teraz nemozem pripojit na server.
-
lekoklatik
VIP
Stormo pockaj na hojka
-
HeadShot ^
Light Star
hojko napísal:Problem so stahovanim map a zvukov by mal byt uz definitivne vyrieseny. Boli pridane nasledovne mapy: de_4in1, cs_rio, cs_galleon-f, cs_india, cs_assaultxl, cs_mansion, cs_assault_shadow, cs_brokkoli, cs_kotel, cs_deathmatch-final, cs_bank3.
Skúšal som nominovať tie mapy ale nešli..
-
lekoklatik
VIP
Ja som sa včera skúšal napájať zo steamu aj nonsteamu a nič mi neťahalo. Skúšal som to niekoľko krát, samozrejme som vypol a znovu zapol CS.
Tie mapy nominovať žiaľ ešte nepôjdu, musia sa ešte hodiť do galilea /votovací plugin/. Dnes sa to pokúsime dať dokopy. Takže treba nejakého admina poprosiť.
Tie mapy nominovať žiaľ ešte nepôjdu, musia sa ešte hodiť do galilea /votovací plugin/. Dnes sa to pokúsime dať dokopy. Takže treba nejakého admina poprosiť.
Neviem ako Vám, no mne vždy, keď sa napájam na hojka sťahuje niekoľko desiatok zvukov do sound/misc (pri každom pripojení a asi po každej druhej zmene mapy) celé pripojenie mi tak trvá 2-3 minúty, než sa dostanem na server. Má ešte niekto podobný problém, alebo chyba je na mojej strane? 
-
hojko
Site Admin
Nominovanie novych map bolo opravene.
Nightmear: A precital si si co som pisal o par prispevkov vyssie???
Nightmear: A precital si si co som pisal o par prispevkov vyssie???
-
HeadShot ^
Light Star
server zase nejde ? 
Prečítal, mapy sťahuje v pohode, zvuky mi stále sťahuje dookola, preto som to asi sem napísalhojko napísal:Nightmear: A precital si si co som pisal o par prispevkov vyssie???
-
HeadShot ^
Light Star
veď daj iba Cancel a potom sa znova napoj
nemusíš to stále ťahať.. 
je nieco zo serverom ? vcera som este nechcel pisat
-
lekoklatik
VIP
Čo by s ním malo byť?
connect 86.110.225.249:27015
Mne neťahá už ani tie zvuky. Skúšal som sa prípajať aj s protokolom 47 /ns patch 23b/ aj s prokolom 48 /steam/
//nuž nevedel som čo myslí keďže to tak nenapísal. Ďakujem za vysvetlenie : D
connect 86.110.225.249:27015
Mne neťahá už ani tie zvuky. Skúšal som sa prípajať aj s protokolom 47 /ns patch 23b/ aj s prokolom 48 /steam/
//nuž nevedel som čo myslí keďže to tak nenapísal. Ďakujem za vysvetlenie : D
-
KaptMichal
King
vcera k veceru server nefungoval takisto ako forum asi to mal na mysli..
od 9.3 som sa nemohol vecer napojit az po dalsi vecer.. skusal aj z domu aj z prace az 10vecer sa to rozbehlo ale to je zu jedno... vecer pridem :p
-
hojko
Site Admin
Nightmear: Neexistuje, aby zvuky tahalo dookola, kedze tam uz ziadne nie su.
ShepDog: Asi preto, ze sa restartoval server po update Kernelu a este to nie je nastavene, aby sa to pustalo automaticky. Pustil som to az vcera poobede, avsak potom prisli vypadky fora a tak som to vypol, pretoze sme hladali problem.
ShepDog: Asi preto, ze sa restartoval server po update Kernelu a este to nie je nastavene, aby sa to pustalo automaticky. Pustil som to az vcera poobede, avsak potom prisli vypadky fora a tak som to vypol, pretoze sme hladali problem.
Už je to ok... len vtedy som na to poukázal, keďže bolo napísané a mne to neustále ťahalo... možno bola chyba na mojej strane, ako som hneď v 1. príspevku spomínalhojko napísal:Nightmear: Neexistuje, aby zvuky tahalo dookola, kedze tam uz ziadne nie su.
ahojte, neviete mi povedať prečo mi už dlhší čas nevie nájsť server vo favorites???aj ked zadám IP adresu aj tak mi nenajde hojka, prečo čo mám robiť?pls
asi by si si mal nainstalovat novy patch ja neviem ktory to je
tusim v33
tusim v33
hosi mozem otazku ? za co dostal somik ban ?