Cvicenia vlastnym telom
-
cristiano ronaldo
Light Star
Cvicenia vlastnym telom
newete stranku,na ktorej by bol podrobny popis cvikov vlastnym telom?Nechcem velmi cvicit s cinkami.DIK
-
Cenayus
Medium Professional
- Kontaktovať používateľa:
no presne tak popripade zhyby tiez vsetko mozne je vela moznostii ako sa dostat dotej nejakej fyzyckyBobr napísal:Ked nechces cinky tak si daj kliky a ich rozne prevedenia, kluky napriklad o dve stolicky, drepy a este nejake cviky na brucho...
Ale ked sa chces poriadne precvicit bez ciniek tak chod plavat a potom si pripadne zabehat a myslim ze toho budes mat dost.
Aj ked osobne mam cinky najradsej!
Vramci detskej izby vrelo odporucam hrazdu a fitloptu. Bezpecne a lacne. Efekt perfektny. - Super paze a brucho jak z reklamy...
Dalej pokial mas moznosti inde zalezi ako xces vyzerat... Lebo ide o to ci cvicis aerobne alebo anaerobne. Napriklad da sa povedat ze cvicim aj ked sa chodim vyprdet na jogu - ale to je zase na psychiku fajn...
Ak xces chudnut a rysovat na leto pre babiky, zacni behat co najviac. Treba zase s rozumom, ale to si hocikde nacitas...
Ak xces trocha napuchnut a v zivote si neposiloval, treba davat pozor aby si si najprv neodpalil nejake slachy a podobne...
potom ak uz cvicis treba rozumne papat atd...
tato tema je na romaaan, uz sa zase rozpisujem....

Dalej pokial mas moznosti inde zalezi ako xces vyzerat... Lebo ide o to ci cvicis aerobne alebo anaerobne. Napriklad da sa povedat ze cvicim aj ked sa chodim vyprdet na jogu - ale to je zase na psychiku fajn...
Ak xces chudnut a rysovat na leto pre babiky, zacni behat co najviac. Treba zase s rozumom, ale to si hocikde nacitas...
Ak xces trocha napuchnut a v zivote si neposiloval, treba davat pozor aby si si najprv neodpalil nejake slachy a podobne...
potom ak uz cvicis treba rozumne papat atd...
tato tema je na romaaan, uz sa zase rozpisujem....
Pilatesove cviky ... babena sa tomu venuje popri tancovaniu a dost si to pochvaluje. Ja som vsak za zelezo...
PS: Vyborna je tiez hrazda a potom kondicne zalezitosti ako plavanie, korcule, beh po travnatom povrchu etc.
PS: Vyborna je tiez hrazda a potom kondicne zalezitosti ako plavanie, korcule, beh po travnatom povrchu etc.
-
cristiano ronaldo
Light Star
dik za prispevky.(BTW:hram futbal,takze s behanim nemam problem,a preto som az velmi chudy
)
Ale,ak este mozem 1 otazku.Nemate niekto popis cvikov s CHEST EXPANDROM.mam to doma uz dlhsie,a cvicim,co ma napadne(nebol tam popis cvikov,newem,ci tam mal byt?!)
A este,hrazdu by som chcel,ale zhanam taku,aby som ju navrtal nad dvere,ale nemozem najst.
Ale,ak este mozem 1 otazku.Nemate niekto popis cvikov s CHEST EXPANDROM.mam to doma uz dlhsie,a cvicim,co ma napadne(nebol tam popis cvikov,newem,ci tam mal byt?!)
A este,hrazdu by som chcel,ale zhanam taku,aby som ju navrtal nad dvere,ale nemozem najst.
[/quote]Bobr napísal: Pilatesove cviky su cviky na fit lopte aspon podla mna..![]()
pockat pockat pilates a cvicenie s fitloptou je asi rozdiel...
pilates je zamerany predovsetkym pre zeny ale cvicievaju to aj muzi. Myslim ze su to vselijake juednoduche cviky ktore dievcatu posilnuju vsetky svaly v oblasti panvy (aj tie ktore vie baba sikovne vyuzit pri sexe )
no a fitlopta a cviky s nou su n posilnenie chrbtice, spravneho sedenia a roznych cvikou napr. na stabilitu.
Ja na tom fachcim hl. brusaky, lebo je to bezpecne - viem ze si neodpalim platnicky a viem seriu dotiahnut do uplnej kontrakcie, cize oproti normalnemu sed-lah makam naplno a nemusim sa metat ako ryba na suchu ked uz to moc nejde.
-
m3thod-man
Star
- Kontaktovať používateľa:
jak cvicit najlepsie brucho na tej lobde??mam to doma ale neviem ako na tom cvicit.porad nieco konkretne pls.DBL napísal: no a fitlopta a cviky s nou su n posilnenie chrbtice, spravneho sedenia a roznych cvikou napr. na stabilitu.
Ja na tom fachcim hl. brusaky, lebo je to bezpecne - viem ze si neodpalim platnicky a viem seriu dotiahnut do uplnej kontrakcie, cize oproti normalnemu sed-lah makam naplno a nemusim sa metat ako ryba na suchu ked uz to moc nejde.
Ja by som aj o niecom vedel. Nie vsetko je tam vlastnym telom, ale dufam ze ti to pomoze. (Na lavej strane si daj "domace fitness")
http://www.kulturistika.sk/index_forum.html
http://www.kulturistika.sk/index_forum.html