|
| Autor |
Správa |
cristiano ronaldo Expert

Stav:  Založený: 23.02.2006 Príspevky: 192 Bydlisko: SVK,Manchester Utd Karma: 
|
Zaslal: 07 Mar 2006, 22:09 Predmet: Cvicenia vlastnym telom |
|
|
| newete stranku,na ktorej by bol podrobny popis cvikov vlastnym telom?Nechcem velmi cvicit s cinkami.DIK |
|
| Návrat hore |
|
 |
Bobr Light Professional

Pohlavie:  Stav:  Založený: 02.03.2005 Príspevky: 779 Bydlisko: BA Karma: 
|
Zaslal: 08 Mar 2006, 19:33 Predmet: |
|
|
Ked nechces cinky tak si daj kliky a ich rozne prevedenia, kluky napriklad o dve stolicky, drepy a este nejake cviky na brucho...
Ale ked sa chces poriadne precvicit bez ciniek tak chod plavat a potom si pripadne zabehat a myslim ze toho budes mat dost.
Aj ked osobne mam cinky najradsej!  |
|
| Návrat hore |
|
 |
profik Medium Star

Pohlavie:  Stav:  Založený: 13.01.2006 Príspevky: 492
Zaslal: 08 Mar 2006, 19:40 Predmet: |
|
|
| najlepsie si zaposilujes na lane,ked mas k nemu pristup. |
|
| Návrat hore |
|
 |
pHysIQ King

Pohlavie:  Stav:  Založený: 08.09.2005 Príspevky: 1656 Bydlisko: Tv Karma: 
|
Zaslal: 08 Mar 2006, 20:57 Predmet: |
|
|
| profik napísal: |
| najlepsie si zaposilujes na lane,ked mas k nemu pristup. |
Nepovedal by som. |
|
| Návrat hore |
|
 |
Cenayus Light Professional

Pohlavie:  Stav:  Založený: 24.01.2006 Príspevky: 944 Bydlisko: Poprad Karma: 
|
Zaslal: 08 Mar 2006, 21:50 Predmet: |
|
|
| Bobr napísal: |
Ked nechces cinky tak si daj kliky a ich rozne prevedenia, kluky napriklad o dve stolicky, drepy a este nejake cviky na brucho...
Ale ked sa chces poriadne precvicit bez ciniek tak chod plavat a potom si pripadne zabehat a myslim ze toho budes mat dost.
Aj ked osobne mam cinky najradsej!  |
no presne tak popripade zhyby tiez vsetko mozne je vela moznostii ako sa dostat dotej nejakej fyzycky |
|
| Návrat hore |
|
 |
DBL Light Expert

Stav:  Založený: 03.03.2006 Príspevky: 73 Bydlisko: NR Karma: 
|
Zaslal: 09 Mar 2006, 0:31 Predmet: |
|
|
Vramci detskej izby vrelo odporucam hrazdu a fitloptu. Bezpecne a lacne. Efekt perfektny. - Super paze a brucho jak z reklamy...
Dalej pokial mas moznosti inde zalezi ako xces vyzerat... Lebo ide o to ci cvicis aerobne alebo anaerobne. Napriklad da sa povedat ze cvicim aj ked sa chodim vyprdet na jogu - ale to je zase na psychiku fajn...
Ak xces chudnut a rysovat na leto pre babiky, zacni behat co najviac. Treba zase s rozumom, ale to si hocikde nacitas...
Ak xces trocha napuchnut a v zivote si neposiloval, treba davat pozor aby si si najprv neodpalil nejake slachy a podobne...
potom ak uz cvicis treba rozumne papat atd...
tato tema je na romaaan, uz sa zase rozpisujem....
 |
|
| Návrat hore |
|
 |
profik Medium Star

Pohlavie:  Stav:  Založený: 13.01.2006 Príspevky: 492
Zaslal: 09 Mar 2006, 7:32 Predmet: |
|
|
| pHysIQ napísal: |
| Nepovedal by som. |
na lane zaberas vsetky svali. |
|
| Návrat hore |
|
 |
Tomasito Moderátor

Pohlavie:  Stav:  Založený: 30.01.2005 Príspevky: 5220 Bydlisko: Pressburg Karma: 
|
Zaslal: 09 Mar 2006, 9:58 Predmet: |
|
|
Pilatesove cviky ... babena sa tomu venuje popri tancovaniu a dost si to pochvaluje. Ja som vsak za zelezo...
PS: Vyborna je tiez hrazda a potom kondicne zalezitosti ako plavanie, korcule, beh po travnatom povrchu etc. |
|
| Návrat hore |
|
 |
canopus Guru

Stav:  Založený: 07.11.2005 Príspevky: 2954 Bydlisko: Lewice Krcma Orinoco :-) Karma: 
|
Zaslal: 09 Mar 2006, 14:09 Predmet: |
|
|
ja som zacal behavat, a toto odporucam, dobre cviky su ako tomasito navrhol na hrazde - velmi dobra vec je aj vojensky vycvik
tomasito ake su to tie Pilatesove cviky pre baby? |
|
| Návrat hore |
|
 |
Bobr Light Professional

Pohlavie:  Stav:  Založený: 02.03.2005 Príspevky: 779 Bydlisko: BA Karma: 
|
Zaslal: 09 Mar 2006, 16:20 Predmet: |
|
|
| Citácia: |
| tomasito ake su to tie Pilatesove cviky pre baby? |
Pilatesove cviky su cviky na fit lopte aspon podla mna.. [/quote] |
|
| Návrat hore |
|
 |
cristiano ronaldo Expert

Stav:  Založený: 23.02.2006 Príspevky: 192 Bydlisko: SVK,Manchester Utd Karma: 
|
Zaslal: 09 Mar 2006, 16:49 Predmet: |
|
|
dik za prispevky.(BTW:hram futbal,takze s behanim nemam problem,a preto som az velmi chudy )
Ale,ak este mozem 1 otazku.Nemate niekto popis cvikov s CHEST EXPANDROM.mam to doma uz dlhsie,a cvicim,co ma napadne(nebol tam popis cvikov,newem,ci tam mal byt?!)
A este,hrazdu by som chcel,ale zhanam taku,aby som ju navrtal nad dvere,ale nemozem najst. |
|
| Návrat hore |
|
 |
DBL Light Expert

Stav:  Založený: 03.03.2006 Príspevky: 73 Bydlisko: NR Karma: 
|
Zaslal: 09 Mar 2006, 22:56 Predmet: |
|
|
| Bobr napísal: |
| Citácia: |
| tomasito ake su to tie Pilatesove cviky pre baby? |
Pilatesove cviky su cviky na fit lopte aspon podla mna.. |
[/quote]
pockat pockat pilates a cvicenie s fitloptou je asi rozdiel...
pilates je zamerany predovsetkym pre zeny ale cvicievaju to aj muzi. Myslim ze su to vselijake juednoduche cviky ktore dievcatu posilnuju vsetky svaly v oblasti panvy (aj tie ktore vie baba sikovne vyuzit pri sexe )
no a fitlopta a cviky s nou su n posilnenie chrbtice, spravneho sedenia a roznych cvikou napr. na stabilitu.
Ja na tom fachcim hl. brusaky, lebo je to bezpecne - viem ze si neodpalim platnicky a viem seriu dotiahnut do uplnej kontrakcie, cize oproti normalnemu sed-lah makam naplno a nemusim sa metat ako ryba na suchu ked uz to moc nejde. |
|
| Návrat hore |
|
 |
Retne King

Stav:  Založený: 01.08.2004 Príspevky: 1988 Bydlisko: Fr:Toulouse, Sk:Cassovia Karma: 
|
Zaslal: 09 Mar 2006, 23:35 Predmet: |
|
|
| profik napísal: |
| na lane zaberas vsetky svali. |
Vsetky ako vsetky... to kde ste poculi.... a nexpaemnaco je tato tema, ved je toho plny google  |
|
| Návrat hore |
|
 |
H5ck2r Star

Pohlavie:  Stav:  Založený: 01.10.2005 Príspevky: 601 Bydlisko: Tam kde sa da Karma: 
|
Zaslal: 10 Mar 2006, 16:11 Predmet: |
|
|
Daj si lkiky aj ked je lespie posilovanie s cinkami |
|
| Návrat hore |
|
 |
m3thod-man Star

Stav:  Založený: 23.09.2005 Príspevky: 562
Zaslal: 14 Mar 2006, 17:37 Predmet: |
|
|
| DBL napísal: |
no a fitlopta a cviky s nou su n posilnenie chrbtice, spravneho sedenia a roznych cvikou napr. na stabilitu.
Ja na tom fachcim hl. brusaky, lebo je to bezpecne - viem ze si neodpalim platnicky a viem seriu dotiahnut do uplnej kontrakcie, cize oproti normalnemu sed-lah makam naplno a nemusim sa metat ako ryba na suchu ked uz to moc nejde. |
jak cvicit najlepsie brucho na tej lobde??mam to doma ale neviem ako na tom cvicit.porad nieco konkretne pls. |
|
| Návrat hore |
|
 |
|
|
 |
|