dlane ti smeruju vpred. Proste- ked mas podhmat, tak pri uchopeni hrazdy smeruju tvoje dlane k tebe a pri nadhmate idu od teba.Cenayus napísal:ake to su zhybvy nadhmatom?
popiss
Cvicenia vlastnym telom
-
mauec
Light Star
- Kontaktovať používateľa:
sraci cvicil som 3 mesaice s cinkami..psotava sa mi trosak zlepsila..trosak viac lebo som bol kuscicok taky spuchnuty a to co bol navyse je teraz svlastvo len to sku*vene brucho nie a nie zliest....zacal som behat od pondelka nebeham nejaku dlhu trat ale taku aku vldazem lebo som aj fajcil p restal som takze kondicka nie je na prvom mieste
takaze pdola vas kolko mi treba este tyzdnou behu by moje bursko sa trosku vratilo k rebram?:) thx vopred
-
Cenayus
Medium Professional
jaj no okk ja uz tak part mesiacov doma na ticky v chodbe mastim na siroko akos a len da a celkom som uz aj spatril rozdiel....napr v skole co sme robili zhyby podla prirucky starje tak som spravil 12.no a doma idem nasiroko a dam tam max 10 ale to uz koppem nohhamy:DGrosay napísal:dlane ti smeruju vpred. Proste- ked mas podhmat, tak pri uchopeni hrazdy smeruju tvoje dlane k tebe a pri nadhmate idu od teba.
-
Grosay
Star
Len tak dalej. Je to super cvicenie. Podla moznosti si este davaj na seba nejaku zataz. Ja som sa volakedy nezdvihol ani 8 krat. Teraz som na 20tke.Cenayus napísal:jaj no okk ja uz tak part mesiacov doma na ticky v chodbe mastim na siroko akos a len da a celkom som uz aj spatril rozdiel....napr v skole co sme robili zhyby podla prirucky starje tak som spravil 12.no a doma idem nasiroko a dam tam max 10 ale to uz koppem nohhamy:D
-
Cenayus
Medium Professional
no ja ked osm zacinal tak som robil na sirku ramien a 7 skopanim.....Grosay napísal:Len tak dalej. Je to super cvicenie. Podla moznosti si este davaj na seba nejaku zataz. Ja som sa volakedy nezdvihol ani 8 krat. Teraz som na 20tke.
zlepsujem sa noo a cehm sa est e zlepsit:-)))
takze tarz ked spravim tak 7 nasiroko tak si mam dal este aj zataz a tak? ci makat kym nespravima spon 12 apotom zataz?
a ako robíš tie brušáky na fitlopte? lebo jednu doma mám a skúšal som to tak že som si lahol na zem a nohy vyložil na fitloptu.....no masaker....tak sa to asi robiť nemá. tak ako to robíš ty?DBL napísal:pockat pockat pilates a cvicenie s fitloptou je asi rozdiel...
pilates je zamerany predovsetkym pre zeny ale cvicievaju to aj muzi. Myslim ze su to vselijake juednoduche cviky ktore dievcatu posilnuju vsetky svaly v oblasti panvy (aj tie ktore vie baba sikovne vyuzit pri sexe )![]()
no a fitlopta a cviky s nou su n posilnenie chrbtice, spravneho sedenia a roznych cvikou napr. na stabilitu.
Ja na tom fachcim hl. brusaky, lebo je to bezpecne - viem ze si neodpalim platnicky a viem seriu dotiahnut do uplnej kontrakcie, cize oproti normalnemu sed-lah makam naplno a nemusim sa metat ako ryba na suchu ked uz to moc nejde.
-
Grosay
Star
Ja som zo zaciatku so zatazou necvicil. Az neskor. Ak si uz dost "rozcviceny", tak si nieco na seba prihod. Pokial nemas nejake zavazia na nohy, tak si jednoducho napln skolsky vak knihami a mas to. Popripade este k tomu chytis nohami velku cinku. Ja som to tak volakedy robil, ale teraz uz pouzivam bezecke zavazia na nohy. ma to sice iba 8 kg, ale mne to staci. Medzi seriami si davam pauzu ani nie minutu.Cenayus napísal:no ja ked osm zacinal tak som robil na sirku ramien a 7 skopanim.....
zlepsujem sa noo a cehm sa est e zlepsit:-)))
takze tarz ked spravim tak 7 nasiroko tak si mam dal este aj zataz a tak? ci makat kym nespravima spon 12 apotom zataz?
-
Cenayus
Medium Professional
jaj a ako ides stymmy seriami kolko serii apo kolko?Grosay napísal:Ja som zo zaciatku so zatazou necvicil. Az neskor. Ak si uz dost "rozcviceny", tak si nieco na seba prihod. Pokial nemas nejake zavazia na nohy, tak si jednoducho napln skolsky vak knihami a mas to. Popripade este k tomu chytis nohami velku cinku. Ja som to tak volakedy robil, ale teraz uz pouzivam bezecke zavazia na nohy. ma to sice iba 8 kg, ale mne to staci. Medzi seriami si davam pauzu ani nie minutu.
-
Začiatok Konca
Professional
-
Začiatok Konca
Professional
Pred spaním by si nemal...neviem, kde som to čítal, ale namiesto pribúdania svalov Ti svaly ubúdajú, pretože sa telo pripravuje na oddych.. Najlepšie je cvičiť ráno..alebo teda poobede..

//edit: bohatstvo..ja som sa dnes ako zmodroval som robil kliky.. a ešte dvíhačky na triceps(nohy na stoličke ruka na posteli a dole na triceps) a nevládzem dvíhať ruky a skoro som sa povracal..
//edit: bohatstvo..ja som sa dnes ako zmodroval som robil kliky.. a ešte dvíhačky na triceps(nohy na stoličke ruka na posteli a dole na triceps) a nevládzem dvíhať ruky a skoro som sa povracal..