|
| Autor |
Správa |
hojko Site Admin

Pohlavie:  Stav:  Založený: 24.04.2004 Príspevky: 15356 Bydlisko: Európa Karma: 
|
Zaslal: 27 Jan 2007, 1:46 Predmet: |
|
|
| Dnes som bol s jednou pribuznou, ktora sa pozna s Jakesom. Ked odchadzal na Dakar, bol sa rozlucit a tak bola aj mala debata. Na otazku, kolko ho vysla cela Dakar povedal dost zaujimave cislo - skoro 4 miliony. Vraj si musel vziat pozicku, rucit domom (ci chatou)... len aby sa mohol zucastnit. |
|
| Návrat hore |
|
 |
miso2911 Light Star

Pohlavie:  Stav:  Založený: 09.09.2005 Príspevky: 225 Bydlisko: Bratislava Karma: 
|
Zaslal: 27 Jan 2007, 10:32 Predmet: |
|
|
| hojko napísal: |
| Dnes som bol s jednou pribuznou, ktora sa pozna s Jakesom. Ked odchadzal na Dakar, bol sa rozlucit a tak bola aj mala debata. Na otazku, kolko ho vysla cela Dakar povedal dost zaujimave cislo - skoro 4 miliony. Vraj si musel vziat pozicku, rucit domom (ci chatou)... len aby sa mohol zucastnit. |
hej hej viem to je strasne drahe len ta registracia a na motorky to je este najlacnejsie na kamiony to vyde ovela drahsie |
|
| Návrat hore |
|
 |
ades King

Pohlavie:  Stav:  Založený: 14.07.2006 Príspevky: 1928 Bydlisko: Galanta vs. LF MU Brno Karma: 
|
Zaslal: 27 Jan 2007, 11:17 Predmet: |
|
|
| okrem toho musia zalozit peniaze pre pripad umrtia, aby rodina nemala financne problemy s pohrebom, to je dost morbidne a este ze musia mat na motorke napisane svoje krvne skupiny, aby im mohli v pripade potreby poskytnut krvne konzervy |
|
| Návrat hore |
|
 |
Pedrosino Star

Pohlavie:  Stav:  Založený: 06.08.2006 Príspevky: 538 Bydlisko: Litle ITALi Karma: 
|
Zaslal: 27 Jan 2007, 12:52 Predmet: |
|
|
| je to zaujimava sutaz.som drzal palce katrinakovi a myslim ze 9. misto z tolkych jazdcov je vyborne.ale nechcel by som zatit to co zazil myslim ked sa zabil ten pretekar vsak viete. |
|
| Návrat hore |
|
 |
pHysIQ King

Pohlavie:  Stav:  Založený: 08.09.2005 Príspevky: 1656 Bydlisko: Tv Karma: 
|
Zaslal: 27 Jan 2007, 17:06 Predmet: |
|
|
| Katrinak moze byt spokojny so svojim umiestnenim a je urcite rad ze vobec prvy krat dosiel az do ciela. |
|
| Návrat hore |
|
 |
hojko Site Admin

|
Zaslal: 27 Jan 2007, 18:42 Predmet: |
|
|
| ades: Krvne skupiny su uz vsade, ci v rally, motocykloch ale aj inych zavodoch. Nie je to nic nezvycajne, no napriek tomu sa aj tak spravi test krvy. Krv, ktoru ma oznacenu na aute, motorke alebo privesku na ruke sa poda len v najnutnejsom pripade. Cinova rakva sa plati len na prvej rally, do tych ostatnych sa prenasa. Ak si dobre pamatam, tak raz na Eurosporte komentator vravel, ze za ravku sa plati 50 tisic dolarov. |
|
| Návrat hore |
|
 |
ades King

Pohlavie:  Stav:  Založený: 14.07.2006 Príspevky: 1928 Bydlisko: Galanta vs. LF MU Brno Karma: 
|
Zaslal: 27 Jan 2007, 19:13 Predmet: |
|
|
| hojko napísal: |
| ades: Krvne skupiny su uz vsade, ci v rally, motocykloch ale aj inych zavodoch. Nie je to nic nezvycajne, no napriek tomu sa aj tak spravi test krvy. Krv, ktoru ma oznacenu na aute, motorke alebo privesku na ruke sa poda len v najnutnejsom pripade. Cinova rakva sa plati len na prvej rally, do tych ostatnych sa prenasa. Ak si dobre pamatam, tak raz na Eurosporte komentator vravel, ze za ravku sa plati 50 tisic dolarov. |
tak s tou krvou som sa sekol a to akoze ta rakva je diamantova? nova reality show: rakva za milion ak to niekto bude povazovat az nemiestne tak mi to zmazte |
|
| Návrat hore |
|
 |
rastignac Expert

Stav:  Založený: 25.10.2006 Príspevky: 148
Zaslal: 28 Jan 2007, 22:12 Predmet: |
|
|
pozrite drahe to je jak svina..ale zazitok to je na cely zivot neopakovatelny ten kto to zazil ,ved uz len tie obrazky z eurosportu sak to je daco uzasne ono..kebyze sa dalo tak niekedy snad aj ja v buducnosti by som nieco take alebo podobne skusil..ale k teme si predstavte vymenit spojku na aute za 15 minut sak ty ludia dokazuju ovela viac ako nejaky trapni futbalisti ( moj nazor nebite ma) a este aj zeny co tam su no proste len klobuk dole a obdiv a este tesenie sa ze nas jazdec uspel  |
|
| Návrat hore |
|
 |
hojko Site Admin

|
Zaslal: 29 Jan 2007, 0:42 Predmet: |
|
|
| ades: Uz dlhe roky plati, ze rakva je cinova. Preco zrovna cinova netusim, ale keby si pohladal niekde na internete, tak to urcite najdes. |
|
| Návrat hore |
|
 |
rastignac Expert

Stav:  Založený: 25.10.2006 Príspevky: 148
Zaslal: 29 Jan 2007, 21:15 Predmet: |
|
|
| cinova je preto lebo podla smernic musi byt cinova kvoli prevozzu potencionalnych zdrojov nakaz =mrtvola je tkanivo ,sice kus morbidne ale keby mal nejaku africku ozdobku tak by cinova rakva nieco prekryla ,skoro vsetko nie nieco:) |
|
| Návrat hore |
|
 |
Hannibal Expert

Pohlavie:  Stav:  Založený: 12.04.2007 Príspevky: 162 Bydlisko: Martin Karma: 
|
Zaslal: 12 Jún 2007, 10:34 Predmet: |
|
|
Jn Katrinak konecne dosiel uz by sa aj pratrilo ale aj tak najlepsi bol ten cech ktory vystartoval s praznou nadrzou a potom sa vracal  |
|
| Návrat hore |
|
 |
|
|
 |
|