DAKAR
hej hej viem to je strasne drahe len ta registracia a na motorky to je este najlacnejsie na kamiony to vyde ovela drahsiehojko napísal:Dnes som bol s jednou pribuznou, ktora sa pozna s Jakesom. Ked odchadzal na Dakar, bol sa rozlucit a tak bola aj mala debata. Na otazku, kolko ho vysla cela Dakar povedal dost zaujimave cislo - skoro 4 miliony. Vraj si musel vziat pozicku, rucit domom (ci chatou)... len aby sa mohol zucastnit.
-
hojko
Site Admin
- Kontaktovať používateľa:
ades: Krvne skupiny su uz vsade, ci v rally, motocykloch ale aj inych zavodoch. Nie je to nic nezvycajne, no napriek tomu sa aj tak spravi test krvy. Krv, ktoru ma oznacenu na aute, motorke alebo privesku na ruke sa poda len v najnutnejsom pripade. Cinova rakva sa plati len na prvej rally, do tych ostatnych sa prenasa. Ak si dobre pamatam, tak raz na Eurosporte komentator vravel, ze za ravku sa plati 50 tisic dolarov.
tak s tou krvou som sa sekolhojko napísal:ades: Krvne skupiny su uz vsade, ci v rally, motocykloch ale aj inych zavodoch. Nie je to nic nezvycajne, no napriek tomu sa aj tak spravi test krvy. Krv, ktoru ma oznacenu na aute, motorke alebo privesku na ruke sa poda len v najnutnejsom pripade. Cinova rakva sa plati len na prvej rally, do tych ostatnych sa prenasa. Ak si dobre pamatam, tak raz na Eurosporte komentator vravel, ze za ravku sa plati 50 tisic dolarov.
pozrite drahe to je jak svina..ale zazitok to je na cely zivot neopakovatelny ten kto to zazil ,ved uz len tie obrazky z eurosportu sak to je daco uzasne ono..kebyze sa dalo tak niekedy snad aj ja v buducnosti by som nieco take alebo podobne skusil..ale k teme si predstavte vymenit spojku na aute za 15 minut
sak ty ludia dokazuju ovela viac ako nejaky trapni futbalisti ( moj nazor nebite ma) a este aj zeny co tam su no proste len klobuk dole a obdiv a este tesenie sa ze nas jazdec uspel 
-
Tripmaster
Light Star
-
Majro
Light Star
Chlapi, teraz to moc nesledujem, lebo drzim "protest", ze to uz neni ten dakar co byval, kedze sa to presunulo z Europy/afriky do Chile/argentina..
obajsni mi niekto, ze ci to aspon skonci v tom Dakare, jak vsetky ostatne tieto zavody alebo to skonci niekde v prdelke u maradonnu ?
)
lebo neviem si predstavit ako prejdu odtial po oceane do dakaru.. mozno ich prevezu lodou a tam len bude nejaka slavnost a odovzdavanie cien.. neviem jak to je..
ale viem, ze to uz neni to, co byvalo..
obajsni mi niekto, ze ci to aspon skonci v tom Dakare, jak vsetky ostatne tieto zavody alebo to skonci niekde v prdelke u maradonnu ?
lebo neviem si predstavit ako prejdu odtial po oceane do dakaru.. mozno ich prevezu lodou a tam len bude nejaka slavnost a odovzdavanie cien.. neviem jak to je..
-
nordkapp_pb
Hardcore addict
k dotazu o dakare .. asi by bolo mierne neekonomicke, nemiestne zdlhave a nesportove prevazat vsetkych na lodi do Senegalu, aby mohli odjazdit etapu popri Lac Rosé a s noblesou skoncit v Dakare
... teraz je to bueanos aires -> pobrezie pacifiku -> buenos aires ...
... mozno niektori nebudu suhlasit ale ja nevidim nic zle na tom ze sa nejazdi v afrike ... preco by mali rusit ikonicku sutaz kvoli nejakym imbecilnym briketam s AKackami ?
... Atacama priniesla mozno este "dakarovejsie" podmienky ako samotny pravy dakar ... taktiez kordilery su podla mna atraktivnejsie ako atlas
ponukaju vyssie prevysenie a tym aj viac moznosti preverit posadky ...
k vysledkom alebo priebehu sa nejdem moc vyjadrovat, lebo to zial nestiham sledovat denne
... mrzi ma ze aleš loprais nemohol potrapit chagina a kabirova, macik neviem ci jazdi, ale ten je samizda skor taky jazdec v zakryte, ivanovi drzim palce, ponevac je to fakt bojovnik a keby mal vacsie stastie na techniku tak by im dobre ponatieral ... v neposlenom rade, keby zapletal prerazil vyssie so sukromnou L200 bolo by to tiez pekne ...
... mne osobne miciny v startovnom poli nechybaju ... ja tam vidim rallyraidove bavory a som spokojen ... fandim dlhy cas Nasserovi al Atiyahovi - to je vyzivny jazdec ... nezamrzeli ale ani vykony peterhansela ... naproti kolegovi jeden race touareg tlacim aj ocami - el Matador je moj oblubeny jazdec odjakziva
... mozno niektori nebudu suhlasit ale ja nevidim nic zle na tom ze sa nejazdi v afrike ... preco by mali rusit ikonicku sutaz kvoli nejakym imbecilnym briketam s AKackami ?
k vysledkom alebo priebehu sa nejdem moc vyjadrovat, lebo to zial nestiham sledovat denne
... mne osobne miciny v startovnom poli nechybaju ... ja tam vidim rallyraidove bavory a som spokojen ... fandim dlhy cas Nasserovi al Atiyahovi - to je vyzivny jazdec ... nezamrzeli ale ani vykony peterhansela ... naproti kolegovi jeden race touareg tlacim aj ocami - el Matador je moj oblubeny jazdec odjakziva
-
Sagittarius
Guru