Obsah fóra www.hojko.com
Aukro.sk
Hľadať  •  FAQ  •  IP  •  CS  •  Zoznam užívateľov  •  Karma  •  Závisláci  •  Registrácia
 Prihlásiť sa pre kontrolu súkromných správ  •  Prihlásenie

DAKAR
Odoslať novú tému   Odpovedať na tému    Obsah fóra www.hojko.com -> Šport Choď na stránku Predchádzajúca  1, 2 
 Moje príspevky :: Zobraziť predchádzajúcu tému :: Zobraziť nasledujúcu tému  
Autor Správa
hojko
Site Admin
Site Admin

Pohlavie: Pohlavie:Muž
Stav: Prihlásený
Založený: 24.04.2004

PríspevokZaslal: 27 Jan 2007, 1:46    Predmet: Odpovedať s citátom  

Dnes som bol s jednou pribuznou, ktora sa pozna s Jakesom. Ked odchadzal na Dakar, bol sa rozlucit a tak bola aj mala debata. Na otazku, kolko ho vysla cela Dakar povedal dost zaujimave cislo - skoro 4 miliony. Vraj si musel vziat pozicku, rucit domom (ci chatou)... len aby sa mohol zucastnit.
Návrat hore
Zobraziť informácie o autorovi Odoslať súkromnú správu Zobraziť autorove WWW stránky
miso2911
Light Star
Light Star

Stav: Odhlásený
Založený: 09.09.2005

PríspevokZaslal: 27 Jan 2007, 10:32    Predmet: Odpovedať s citátom  

hojko napísal:
Dnes som bol s jednou pribuznou, ktora sa pozna s Jakesom. Ked odchadzal na Dakar, bol sa rozlucit a tak bola aj mala debata. Na otazku, kolko ho vysla cela Dakar povedal dost zaujimave cislo - skoro 4 miliony. Vraj si musel vziat pozicku, rucit domom (ci chatou)... len aby sa mohol zucastnit.

hej hej viem to je strasne drahe len ta registracia a na motorky to je este najlacnejsie na kamiony to vyde ovela drahsie
Návrat hore
Zobraziť informácie o autorovi Odoslať súkromnú správu
ades
King
King

Založený: 14.07.2006

PríspevokZaslal: 27 Jan 2007, 11:17    Predmet: Odpovedať s citátom  

okrem toho musia zalozit peniaze pre pripad umrtia, aby rodina nemala financne problemy s pohrebom, to je dost morbidne a este ze musia mat na motorke napisane svoje krvne skupiny, aby im mohli v pripade potreby poskytnut krvne konzervy
Návrat hore
Pedrosino
Star
Star

Založený: 06.08.2006

PríspevokZaslal: 27 Jan 2007, 12:52    Predmet: Odpovedať s citátom  

je to zaujimava sutaz.som drzal palce katrinakovi a myslim ze 9. misto z tolkych jazdcov je vyborne.ale nechcel by som zatit to co zazil myslim ked sa zabil ten pretekar vsak viete.
Návrat hore
pHysIQ
King
King

Založený: 08.09.2005

PríspevokZaslal: 27 Jan 2007, 17:06    Predmet: Odpovedať s citátom  

Katrinak moze byt spokojny so svojim umiestnenim a je urcite rad ze vobec prvy krat dosiel az do ciela.
Návrat hore
Zobraziť informácie o autorovi Odoslať súkromnú správu Zobraziť autorove WWW stránky
hojko
Site Admin
Site Admin

PríspevokZaslal: 27 Jan 2007, 18:42    Predmet: Odpovedať s citátom  

ades: Krvne skupiny su uz vsade, ci v rally, motocykloch ale aj inych zavodoch. Nie je to nic nezvycajne, no napriek tomu sa aj tak spravi test krvy. Krv, ktoru ma oznacenu na aute, motorke alebo privesku na ruke sa poda len v najnutnejsom pripade. Cinova rakva sa plati len na prvej rally, do tych ostatnych sa prenasa. Ak si dobre pamatam, tak raz na Eurosporte komentator vravel, ze za ravku sa plati 50 tisic dolarov.
Návrat hore
ades
King
King

Založený: 14.07.2006

PríspevokZaslal: 27 Jan 2007, 19:13    Predmet: Odpovedať s citátom  

hojko napísal:
ades: Krvne skupiny su uz vsade, ci v rally, motocykloch ale aj inych zavodoch. Nie je to nic nezvycajne, no napriek tomu sa aj tak spravi test krvy. Krv, ktoru ma oznacenu na aute, motorke alebo privesku na ruke sa poda len v najnutnejsom pripade. Cinova rakva sa plati len na prvej rally, do tych ostatnych sa prenasa. Ak si dobre pamatam, tak raz na Eurosporte komentator vravel, ze za ravku sa plati 50 tisic dolarov.

tak s tou krvou som sa sekol Laughing a to akoze ta rakva je diamantova? Shocked nova reality show: rakva za milion Very Happy ak to niekto bude povazovat az nemiestne tak mi to zmazte
Návrat hore
rastignac
Expert
Expert

Založený: 25.10.2006

PríspevokZaslal: 28 Jan 2007, 22:12    Predmet: Odpovedať s citátom  

pozrite drahe to je jak svina..ale zazitok to je na cely zivot neopakovatelny ten kto to zazil ,ved uz len tie obrazky z eurosportu sak to je daco uzasne ono..kebyze sa dalo tak niekedy snad aj ja v buducnosti by som nieco take alebo podobne skusil..ale k teme si predstavte vymenit spojku na aute za 15 minut Very Happy sak ty ludia dokazuju ovela viac ako nejaky trapni futbalisti ( moj nazor nebite ma) a este aj zeny co tam su no proste len klobuk dole a obdiv a este tesenie sa ze nas jazdec uspel Smile
Návrat hore
hojko
Site Admin
Site Admin

PríspevokZaslal: 29 Jan 2007, 0:42    Predmet: Odpovedať s citátom  

ades: Uz dlhe roky plati, ze rakva je cinova. Preco zrovna cinova netusim, ale keby si pohladal niekde na internete, tak to urcite najdes.
Návrat hore
rastignac
Expert
Expert

Založený: 25.10.2006

PríspevokZaslal: 29 Jan 2007, 21:15    Predmet: Odpovedať s citátom  

cinova je preto lebo podla smernic musi byt cinova kvoli prevozzu potencionalnych zdrojov nakaz =mrtvola je tkanivo ,sice kus morbidne ale keby mal nejaku africku ozdobku tak by cinova rakva nieco prekryla ,skoro vsetko nie nieco:)
Návrat hore
Hannibal
Expert
Expert

Založený: 12.04.2007

PríspevokZaslal: 12 Jún 2007, 10:34    Predmet: Odpovedať s citátom  

Jn Katrinak konecne dosiel uz by sa aj pratrilo Smile ale aj tak najlepsi bol ten cech ktory vystartoval s praznou nadrzou a potom sa vracal Very Happy
Návrat hore
Odoslať novú tému   Odpovedať na tému    Obsah fóra www.hojko.com -> Šport Choď na stránku Predchádzajúca  1, 2
Strana 2 z 2

Prejdi na: