DAKAR

O športe...
hojko
Site Admin
Site Admin
Používateľov profilový obrázok
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa hojko »

ades: Krvne skupiny su uz vsade, ci v rally, motocykloch ale aj inych zavodoch. Nie je to nic nezvycajne, no napriek tomu sa aj tak spravi test krvy. Krv, ktoru ma oznacenu na aute, motorke alebo privesku na ruke sa poda len v najnutnejsom pripade. Cinova rakva sa plati len na prvej rally, do tych ostatnych sa prenasa. Ak si dobre pamatam, tak raz na Eurosporte komentator vravel, ze za ravku sa plati 50 tisic dolarov.
ades
Guru
Guru

Príspevok od používateľa ades »

hojko napísal:ades: Krvne skupiny su uz vsade, ci v rally, motocykloch ale aj inych zavodoch. Nie je to nic nezvycajne, no napriek tomu sa aj tak spravi test krvy. Krv, ktoru ma oznacenu na aute, motorke alebo privesku na ruke sa poda len v najnutnejsom pripade. Cinova rakva sa plati len na prvej rally, do tych ostatnych sa prenasa. Ak si dobre pamatam, tak raz na Eurosporte komentator vravel, ze za ravku sa plati 50 tisic dolarov.
tak s tou krvou som sa sekol :lol: a to akoze ta rakva je diamantova? :shock: nova reality show: rakva za milion :D ak to niekto bude povazovat az nemiestne tak mi to zmazte
rastignac
Expert
Expert

Príspevok od používateľa rastignac »

pozrite drahe to je jak svina..ale zazitok to je na cely zivot neopakovatelny ten kto to zazil ,ved uz len tie obrazky z eurosportu sak to je daco uzasne ono..kebyze sa dalo tak niekedy snad aj ja v buducnosti by som nieco take alebo podobne skusil..ale k teme si predstavte vymenit spojku na aute za 15 minut :D sak ty ludia dokazuju ovela viac ako nejaky trapni futbalisti ( moj nazor nebite ma) a este aj zeny co tam su no proste len klobuk dole a obdiv a este tesenie sa ze nas jazdec uspel :)
hojko
Site Admin
Site Admin
Kontaktovať používateľa:

ades: Uz dlhe roky plati, ze rakva je cinova. Preco zrovna cinova netusim, ale keby si pohladal niekde na internete, tak to urcite najdes.
rastignac
Expert
Expert

Príspevok od používateľa rastignac »

cinova je preto lebo podla smernic musi byt cinova kvoli prevozzu potencionalnych zdrojov nakaz =mrtvola je tkanivo ,sice kus morbidne ale keby mal nejaku africku ozdobku tak by cinova rakva nieco prekryla ,skoro vsetko nie nieco:)
Hannibal
Medium Star
Medium Star
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Hannibal »

Nakoľko Ivan už zažil pád v 100 Km/h, zadrel motor na jeho KTM si na dakare vedie celkom dobre..v 5. etapa z Neuquen-u do San Rafael -a sa umiestnil na peknom 27. mieste. Aký je Váš názor na účasť Ivana Jakeša na tohtoročnom Dakare ?
Tripmaster
Light Star
Light Star
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Tripmaster »

27.? Celkom dobre. Moc ho nesledujem. Iba sem tam, ked viem kedy sa vysiela, tak kuknem na Eurosporte.
Hannibal
Medium Star
Medium Star
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Hannibal »

ja myslim ze ide celkom dobre v 7 etape skoncil na 34. mieste a celkovo je na 60. priecke. Nato ze bol skoro posledny si myslim ze tomu riadne naklada....:)
Majro
Light Star
Light Star
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Majro »

Chlapi, teraz to moc nesledujem, lebo drzim "protest", ze to uz neni ten dakar co byval, kedze sa to presunulo z Europy/afriky do Chile/argentina..

obajsni mi niekto, ze ci to aspon skonci v tom Dakare, jak vsetky ostatne tieto zavody alebo to skonci niekde v prdelke u maradonnu ? :))

lebo neviem si predstavit ako prejdu odtial po oceane do dakaru.. mozno ich prevezu lodou a tam len bude nejaka slavnost a odovzdavanie cien.. neviem jak to je.. :( ale viem, ze to uz neni to, co byvalo..
MaTT5
Expert
Expert

Príspevok od používateľa MaTT5 »

Ako hodnotite tento rocnik? Dost ma skalamalo ze po 11 vitaztvach skoncil tovarensky tym mitsubishi, boli tam pre mna ako ikona... ale aspon ze nanni roma je prvy na BMW, touaregom nebudem fandit asi nikdy :D
nordkapp_pb
Hardcore addict
Hardcore addict
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa nordkapp_pb »

k dotazu o dakare .. asi by bolo mierne neekonomicke, nemiestne zdlhave a nesportove prevazat vsetkych na lodi do Senegalu, aby mohli odjazdit etapu popri Lac Rosé a s noblesou skoncit v Dakare :-) :-) ... teraz je to bueanos aires -> pobrezie pacifiku -> buenos aires ...

... mozno niektori nebudu suhlasit ale ja nevidim nic zle na tom ze sa nejazdi v afrike ... preco by mali rusit ikonicku sutaz kvoli nejakym imbecilnym briketam s AKackami ? :-) ... Atacama priniesla mozno este "dakarovejsie" podmienky ako samotny pravy dakar ... taktiez kordilery su podla mna atraktivnejsie ako atlas :-) ponukaju vyssie prevysenie a tym aj viac moznosti preverit posadky ...

k vysledkom alebo priebehu sa nejdem moc vyjadrovat, lebo to zial nestiham sledovat denne :-) ... mrzi ma ze aleš loprais nemohol potrapit chagina a kabirova, macik neviem ci jazdi, ale ten je samizda skor taky jazdec v zakryte, ivanovi drzim palce, ponevac je to fakt bojovnik a keby mal vacsie stastie na techniku tak by im dobre ponatieral ... v neposlenom rade, keby zapletal prerazil vyssie so sukromnou L200 bolo by to tiez pekne ...

... mne osobne miciny v startovnom poli nechybaju ... ja tam vidim rallyraidove bavory a som spokojen ... fandim dlhy cas Nasserovi al Atiyahovi - to je vyzivny jazdec ... nezamrzeli ale ani vykony peterhansela ... naproti kolegovi jeden race touareg tlacim aj ocami - el Matador je moj oblubeny jazdec odjakziva :-)
Gajdy
Medium Star
Medium Star

Príspevok od používateľa Gajdy »

neviete co sa stalo zo slovakmi pozeral som na dakar.com a podla nich ani jeden nedosiel do ciela?
Sagittarius
Guru
Guru

Príspevok od používateľa Sagittarius »

Jakeš skončil (roztrhla sa mu reťaz a nemohol ísť ďalej), Svitko pred nedávnom prešiel cez časovú kontrolu. Podľa Športových novín TV Markíza.
Shwollo
Darca
Darca

Príspevok od používateľa Shwollo »

to je ako naschvál... keď sa mu darí jemu, tak to nezváda technika :( . Škoda. Mohol to dotaihnuť ďaleko :?
Gajdy
Medium Star
Medium Star

Príspevok od používateľa Gajdy »

tak tak velka skoda
MP4-27
Guru wannabe
Guru wannabe
Kontaktovať používateľa:

Re: DAKAR

Príspevok od používateľa MP4-27 »

inak viete o tom ze vitaz Dakaru dostane len okolo 3000evri ? :D
Digital
Guru
Guru
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Digital »

čo hovoríte na výkon našich ??? nejako tu je ticho o nich.
hojko
Site Admin
Site Admin
Kontaktovať používateľa:

Napísať odpoveď