to je taky typek co ma dve oci a na brade mu rastu fuzy .. uz vies?kenny1131 napísal:to kto ma nick landa
DANIEL LANDA
No niektore piesne ma v pohode a daju sa v klude pocuvat....ale ako cloveka ho nemam vobec rad...
Bola tu rec ze povedal na koncerte o Slovakoch ze sme ko*oti takze to je naozaj pravda a on to vyslovil..
Ked koncertoval a cez koncert vyhlasil ze Slovaci su obycajny ko*oti a vyhlasil to po udalosti ktora sa mu stala a bola dost smutna.Opity obcan Slovenskej republiky sadol za volant auta a zrazil zenu Daniela Landu tak on potom vyhlasil ze sme ko*oti.Z casti ho chapem ze citil nenavist k Slovakom ale jeho zenu zrazil jeden Slovak a nie vsetci...jeden mu ublizil a on urazil nas vsetkych kolko nas je cca 5 mil ludi...takze to sa mi vobec nepaci...keby to vyhlasil len o tom ktory sposobil to ze zranil jeho zenu tak by som to urcite pochopil a neprrotestoval proti tomu co vyhlasil.
A ano bol skinhead a posobil na ceskej hudobnej scene ako clen kapely ORLIK. No teraz asi uz lutuje ze tam posobil kedze sa ospravedlnil vsetkym ludom zato je v minulosti bol skinheadom..takze tak...
Bola tu rec ze povedal na koncerte o Slovakoch ze sme ko*oti takze to je naozaj pravda a on to vyslovil..
Ked koncertoval a cez koncert vyhlasil ze Slovaci su obycajny ko*oti a vyhlasil to po udalosti ktora sa mu stala a bola dost smutna.Opity obcan Slovenskej republiky sadol za volant auta a zrazil zenu Daniela Landu tak on potom vyhlasil ze sme ko*oti.Z casti ho chapem ze citil nenavist k Slovakom ale jeho zenu zrazil jeden Slovak a nie vsetci...jeden mu ublizil a on urazil nas vsetkych kolko nas je cca 5 mil ludi...takze to sa mi vobec nepaci...keby to vyhlasil len o tom ktory sposobil to ze zranil jeho zenu tak by som to urcite pochopil a neprrotestoval proti tomu co vyhlasil.
A ano bol skinhead a posobil na ceskej hudobnej scene ako clen kapely ORLIK. No teraz asi uz lutuje ze tam posobil kedze sa ospravedlnil vsetkym ludom zato je v minulosti bol skinheadom..takze tak...
-
Key5ers0ze
Guru wannabe
- Kontaktovať používateľa:
-
kenny1131
Amateur
on to nevihlasil o slovakoch.... len preto ze niekto zrazil jeho zenu ale on neaku tu nenavist citil ale to uz bolo strasne davno a uz strasne vela krat vyhlaisl ze to lutuje a kvolu jeho minulosti ho ludia stale odsudzuju!!!!! kur*a, vsak ludia sa menia!!!!!!!!!!!odpor14 napísal:No niektore piesne ma v pohode a daju sa v klude pocuvat....ale ako cloveka ho nemam vobec rad...
-
moham3d
Medium Star
slovenska fan stranka
Kód: Vybrať všetko
www.daniellanda.szm.skKeby to nebol cover Karla Kryla, tak by som povedal ze sa mi to tiez paci. Ale radsej originalbarcica napísal:ked som pred dvoma rokmi bola na lyzovacke tak som ho uplne zrala...no a teraz si niekedy vypocujem jeho pesnicky a podla mna najlepsia pesnicka od neho je morituri te salutant..strasne dobra pesnicka...ale inac ho uz moc nepocuvam
landa miluje slovkaov tak isto kao aj cechov je blbost ye nieco vravel na slovkaov je to iba vymysel ignorantov....na spolocnom koncerte spolu s kratkym procesom(byvala slovenska ultra fasisticka kapela v ktorej psieva dabingovy herec rasto rogel) venoval lsovkaom piesen cech ktoru niektorz hlupaci zle pochopili ... daniel sa svojej ideologie nevzdal...sen sa ukludnil a stale je to co je sice uz nenosi tazke boty alebo bomber ale vzdy ma na sebe oblecenie ktore je zname iba tym ktory sa do toho rozumeju...tak isto sa stale stretava s roznimi organizaciami a pod. a tak isto minele povedal ze ak bz niekto ohrozoval jeho alebo jeho rodinu nevahal by ani sekundu a bol by spat...
Ci mal az take excesy, ze na koncerte palil slovensku vlajku neviem, o tej nehode jeho manzelky som tiez pocul (imho famy), ale udajne este v 90´s dostal za huste reci nakladacku na jednom koncerte a prave to malo byt dovodom tych jeho vyrokov.schw33k napísal:o tomto Ste počuli , netvrdím, že je to pravda , len som to už pár krát počul, čo si o tom myslíte ?
K téme : niekedy môj najobľúbenejší autor , teraz si ho vypočujem už len raz za čas
Najobľúbenejší song : Třista z místa
TT: Ti co ho oznacuju za nacka su smiesni (vid. Orlik song Faschos). Hold, vlastenectvo sa dnes pre mnohych = nacek = fasista.