DANIEL LANDA
-
moham3d
Medium Star
- Kontaktovať používateľa:
ano presne tak,
//edit: a ked uvidis video tak budes vediet ze bol skinhead
//edit: a ked uvidis video tak budes vediet ze bol skinhead
Kód: Vybrať všetko
http://www.youtube.com/watch?v=KehPK-2wf-M&mode=related&search=-
Stoporko
VIP
SORRY ZA POZITU VULGARTUAryan Angel napísal:Daniel Landa je ve styku s Plejáďany (jmenovitě Aštarem Šeranem).
http://www.reflex.cz/Clanek21734.html
Pocul som aj Landove hodinove "vesmirne" monology
...neviem ako tomu chapes, ale mne z Landovej reakcie vyplyva, ze si z Vesmirakov robi riadnu prdel, ak by som chcel byt vulgarny, pouzijem termin rit. ...jsem v kontaktu jenom s jednim zelenym muzikem ze souhvezdi piitcha... piitcha - <-> ? Myslim, ze je to dost jasne.
-
moham3d
Medium Star
a atomova kolobezka to potvrdzujeStoporko napísal:SORRY ZA POZITU VULGARTU
...neviem ako tomu chapes, ale mne z Landovej reakcie vyplyva, ze si z Vesmirakov robi riadnu prdel, ak by som chcel byt vulgarny, pouzijem termin rit. ...jsem v kontaktu jenom s jednim zelenym muzikem ze souhvezdi piitcha... piitcha - <-> ? Myslim, ze je to dost jasne.
o tomto Ste počuli , netvrdím, že je to pravda , len som to už pár krát počul, čo si o tom myslíte ?Daniel Landa napísal:neznáša Slovenský národ ako taký , spálil slovenskú vlajku na koncerte,povedal, že Slováci sú ko*ot a že nebude spievat kym neodijdu vsetci slovaci
K téme : niekedy môj najobľúbenejší autor , teraz si ho vypočujem už len raz za čas
Najobľúbenejší song : Třista z místa
-
moham3d
Medium Star
zalezi od toho kedy to povedal lebo lutuje kym bol este ked bol v Orlikuschw33k napísal:o tomto Ste počuli , netvrdím, že je to pravda , len som to už pár krát počul, čo si o tom myslíte ?
K téme : niekedy môj najobľúbenejší autor , teraz si ho vypočujem už len raz za čas
Najobľúbenejší song : Třista z místa
-
kenny1131
Amateur
tak to som stastny moja oblubena je "Ztraceny hosi"!!!!pinco napísal:dobru temu si zalozil. Landa je moja srdcovka, prve co pridem do baru hned nahadzem pesnicky. Morituri te salutant a pozdrav z fronty su moje najoblubenejsie a dalej takisto valcik, quantum tarantuli, andilek, holky a masiny, chciply dobry vily, tata, 1938, muzi s padaky, jo ulice, chlapecek z periferie, skinheadskej stat, bilej jezdec atd. Je toho vela, on ma skoro vsetky pesnicky dobre...
No niektore piesne ma v pohode a daju sa v klude pocuvat....ale ako cloveka ho nemam vobec rad...
Bola tu rec ze povedal na koncerte o Slovakoch ze sme ko*oti takze to je naozaj pravda a on to vyslovil..
Ked koncertoval a cez koncert vyhlasil ze Slovaci su obycajny ko*oti a vyhlasil to po udalosti ktora sa mu stala a bola dost smutna.Opity obcan Slovenskej republiky sadol za volant auta a zrazil zenu Daniela Landu tak on potom vyhlasil ze sme ko*oti.Z casti ho chapem ze citil nenavist k Slovakom ale jeho zenu zrazil jeden Slovak a nie vsetci...jeden mu ublizil a on urazil nas vsetkych kolko nas je cca 5 mil ludi...takze to sa mi vobec nepaci...keby to vyhlasil len o tom ktory sposobil to ze zranil jeho zenu tak by som to urcite pochopil a neprrotestoval proti tomu co vyhlasil.
A ano bol skinhead a posobil na ceskej hudobnej scene ako clen kapely ORLIK. No teraz asi uz lutuje ze tam posobil kedze sa ospravedlnil vsetkym ludom zato je v minulosti bol skinheadom..takze tak...
Bola tu rec ze povedal na koncerte o Slovakoch ze sme ko*oti takze to je naozaj pravda a on to vyslovil..
Ked koncertoval a cez koncert vyhlasil ze Slovaci su obycajny ko*oti a vyhlasil to po udalosti ktora sa mu stala a bola dost smutna.Opity obcan Slovenskej republiky sadol za volant auta a zrazil zenu Daniela Landu tak on potom vyhlasil ze sme ko*oti.Z casti ho chapem ze citil nenavist k Slovakom ale jeho zenu zrazil jeden Slovak a nie vsetci...jeden mu ublizil a on urazil nas vsetkych kolko nas je cca 5 mil ludi...takze to sa mi vobec nepaci...keby to vyhlasil len o tom ktory sposobil to ze zranil jeho zenu tak by som to urcite pochopil a neprrotestoval proti tomu co vyhlasil.
A ano bol skinhead a posobil na ceskej hudobnej scene ako clen kapely ORLIK. No teraz asi uz lutuje ze tam posobil kedze sa ospravedlnil vsetkym ludom zato je v minulosti bol skinheadom..takze tak...
-
Key5ers0ze
Guru wannabe
-
kenny1131
Amateur
on to nevihlasil o slovakoch.... len preto ze niekto zrazil jeho zenu ale on neaku tu nenavist citil ale to uz bolo strasne davno a uz strasne vela krat vyhlaisl ze to lutuje a kvolu jeho minulosti ho ludia stale odsudzuju!!!!! kur*a, vsak ludia sa menia!!!!!!!!!!!odpor14 napísal:No niektore piesne ma v pohode a daju sa v klude pocuvat....ale ako cloveka ho nemam vobec rad...
-
moham3d
Medium Star
slovenska fan stranka
Kód: Vybrať všetko
www.daniellanda.szm.sk