schw33k napísal:o tomto Ste počuli , netvrdím, že je to pravda , len som to už pár krát počul, čo si o tom myslíte ?
K téme : niekedy môj najobľúbenejší autor , teraz si ho vypočujem už len raz za čas
Najobľúbenejší song : Třista z místa
Ci mal az take excesy, ze na koncerte palil slovensku vlajku neviem, o tej nehode jeho manzelky som tiez pocul (imho famy), ale udajne este v 90´s dostal za huste reci nakladacku na jednom koncerte a prave to malo byt dovodom tych jeho vyrokov.
TT: Ti co ho oznacuju za nacka su smiesni (vid. Orlik song Faschos). Hold, vlastenectvo sa dnes pre mnohych = nacek = fasista.
Tomasito napísal:K comu presne? Ze ho oznacuju za nacka, skinheada, ci k tym vyrokom na adresu Slovakov? Sry, nechce sa mi to lustrovat.
na toto som zabudol: ze bol nacek a ze uz nieje... na adresu Slovakov som tam nepocul nic... mozno je to zamerne vystrihnute ... neviem
Turne: do slehy, BA a KE a este pred primackami... to nevyzera dobre
Ako fakt..Landu som počúval,počúval som aj Orlíka..Aj samotného Landu neskôr..Učil som sa od neho aj nejaké skladby zahrať..Človeku sa dá všeličo prepáčiť. To,že sa ospravedlnil,beriem. Ale ak to, s tým límcom myslel vážne, tak v mojich očiach klesol veľmi hlboko..
Tomasito napísal:Ci mal az take excesy, ze na koncerte palil slovensku vlajku neviem, o tej nehode jeho manzelky som tiez pocul (imho famy), ale udajne este v 90´s dostal za huste reci nakladacku na jednom koncerte a prave to malo byt dovodom tych jeho vyrokov.
TT: Ti co ho oznacuju za nacka su smiesni (vid. Orlik song Faschos). Hold, vlastenectvo sa dnes pre mnohych = nacek = fasista.
Dostal cez drzku na jednom koncerte od spevaka kapely Zona A (Konyk sa nezda ), je to potvrdene aj na ich stranke www.zonaa.sk niekde zahrabane v diskusiji
no ja som kedysi davno cital rozhovor s Konykom, ktory povedal, ze Landa prisiel na nejaky koncert Zony v Cechach kde nieco vykrikoval na Slovakov, o drzke nepadlo ani slovo a vraj si to potom vyrozpravali a normalne sa respektuju
Key5ers0ze napísal:no ja som kedysi davno cital rozhovor s Konykom, ktory povedal, ze Landa prisiel na nejaky koncert Zony v Cechach kde nieco vykrikoval na Slovakov, o drzke nepadlo ani slovo a vraj si to potom vyrozpravali a normalne sa respektuju
ani slovo?
Áno, bolo to myslím v roku 1988. Hrali sme v Prahe v DK Opatov. Pod pódiom provokovala početná skupinka pražských skinheads ... vykrikovali niečo proti Slovákom a napádali našich fanúšikov. Tak sme s Braňom Alexom zoskočili z pódia, jednému z najaktívnejších som jednu trafil, on mi ju vrátil ... a potom nás od seba odtrhli. Až po koncerte som sa dozvedel, že "pěkně si jí Landovi šoupnul" . Ináč medzi tými provokujúcimi skinheads bol vtedy aj Petr Hošek, spevák Plexis. V roku 1996 sme sa s Landom stretli vo vydavateľstve Monitor, omluvil sa mi, že bol vtedy hlúpy a podobné typy teraz znechucujú koncertovanie aj jemu ...