DANIEL LANDA

Čo beží v kine, rádiu, tv...?
r3sp3ct
Light Professional
Light Professional
Používateľov profilový obrázok
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa r3sp3ct »

Landa bol Skin ešte koncom 80 rokov keď začínal v Orlíku, tuším na Koncert... Tour Boure to oľutoval... tiež treba chápať pojem Skinheads, myslím, že tu je veľa tém o tomto fenoméne.
moham3d
Medium Star
Medium Star
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa moham3d »

ano presne tak,
//edit: a ked uvidis video tak budes vediet ze bol skinhead

Kód: Vybrať všetko

http://www.youtube.com/watch?v=KehPK-2wf-M&mode=related&search=
Stoporko
VIP
VIP
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Stoporko »

Aryan Angel napísal:Daniel Landa je ve styku s Plejáďany (jmenovitě Aštarem Šeranem).
http://www.reflex.cz/Clanek21734.html

Pocul som aj Landove hodinove "vesmirne" monology :)
SORRY ZA POZITU VULGARTU

...neviem ako tomu chapes, ale mne z Landovej reakcie vyplyva, ze si z Vesmirakov robi riadnu prdel, ak by som chcel byt vulgarny, pouzijem termin rit. ...jsem v kontaktu jenom s jednim zelenym muzikem ze souhvezdi piitcha... piitcha - <-> ? Myslim, ze je to dost jasne.
moham3d
Medium Star
Medium Star
Kontaktovať používateľa:

Stoporko napísal:SORRY ZA POZITU VULGARTU

...neviem ako tomu chapes, ale mne z Landovej reakcie vyplyva, ze si z Vesmirakov robi riadnu prdel, ak by som chcel byt vulgarny, pouzijem termin rit. ...jsem v kontaktu jenom s jednim zelenym muzikem ze souhvezdi piitcha... piitcha - <-> ? Myslim, ze je to dost jasne.
a atomova kolobezka to potvrdzuje
-AA-
Hardcore addict
Hardcore addict

Príspevok od používateľa -AA- »

ja viem :D

Ale Landa je raz to a raz ono teda.. bol aj "vesmirny" .... pocul som to, ako som napisal..
schw33k
Guru
Guru

Príspevok od používateľa schw33k »

Daniel Landa napísal:neznáša Slovenský národ ako taký , spálil slovenskú vlajku na koncerte,povedal, že Slováci sú ko*ot a že nebude spievat kym neodijdu vsetci slovaci
o tomto Ste počuli , netvrdím, že je to pravda , len som to už pár krát počul, čo si o tom myslíte ?

K téme : niekedy môj najobľúbenejší autor , teraz si ho vypočujem už len raz za čas
Najobľúbenejší song : Třista z místa
moham3d
Medium Star
Medium Star
Kontaktovať používateľa:

schw33k napísal:o tomto Ste počuli , netvrdím, že je to pravda , len som to už pár krát počul, čo si o tom myslíte ?

K téme : niekedy môj najobľúbenejší autor , teraz si ho vypočujem už len raz za čas
Najobľúbenejší song : Třista z místa
zalezi od toho kedy to povedal lebo lutuje kym bol este ked bol v Orliku
kenny1131
Amateur
Amateur
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa kenny1131 »

pinco napísal:dobru temu si zalozil. Landa je moja srdcovka, prve co pridem do baru hned nahadzem pesnicky. Morituri te salutant a pozdrav z fronty su moje najoblubenejsie a dalej takisto valcik, quantum tarantuli, andilek, holky a masiny, chciply dobry vily, tata, 1938, muzi s padaky, jo ulice, chlapecek z periferie, skinheadskej stat, bilej jezdec atd. Je toho vela, on ma skoro vsetky pesnicky dobre...
tak to som stastny moja oblubena je "Ztraceny hosi"!!!!
kenny1131
Amateur
Amateur
Kontaktovať používateľa:

M4jk1:-) napísal:fakt bol skinhead? , lebo nikdy som nevedel ze ci je skinhead ked som ho videl v telke ci nieje ako uz nieje alebo co ? a ako v mediach rozpraval o tom ze bol skinhead?
pravdaze bol skinhedom volajuho aj "zakladtelom ceskeho skinsu"! :)
Baciiik
Medium Star
Medium Star

Príspevok od používateľa Baciiik »

Daniel landa sa mi v poslednej dobe zacal pacit...ale len nejake pesnicky napr album :Landa-pozdrav z fronty
Tie narazky na rasizmus a orlik nemusim fuuuj......
M4jk1:-)
Professional
Professional

Príspevok od používateľa M4jk1:-) »

kenny1131 napísal::?: to kto ma nick landa :?:
to je taky typek co ma dve oci a na brade mu rastu fuzy .. uz vies?
pHysIQ
King
King
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa pHysIQ »

Ze by som zbieral jeho pesnicky a v kuse ich pocuval sa povedat neda. No ked ide nejaka od neho, urcite neprepinam.
odpor14
Light Star
Light Star

Príspevok od používateľa odpor14 »

No niektore piesne ma v pohode a daju sa v klude pocuvat....ale ako cloveka ho nemam vobec rad...
Bola tu rec ze povedal na koncerte o Slovakoch ze sme ko*oti takze to je naozaj pravda a on to vyslovil..
Ked koncertoval a cez koncert vyhlasil ze Slovaci su obycajny ko*oti a vyhlasil to po udalosti ktora sa mu stala a bola dost smutna.Opity obcan Slovenskej republiky sadol za volant auta a zrazil zenu Daniela Landu tak on potom vyhlasil ze sme ko*oti.Z casti ho chapem ze citil nenavist k Slovakom ale jeho zenu zrazil jeden Slovak a nie vsetci...jeden mu ublizil a on urazil nas vsetkych kolko nas je cca 5 mil ludi...takze to sa mi vobec nepaci...keby to vyhlasil len o tom ktory sposobil to ze zranil jeho zenu tak by som to urcite pochopil a neprrotestoval proti tomu co vyhlasil.
A ano bol skinhead a posobil na ceskej hudobnej scene ako clen kapely ORLIK. No teraz asi uz lutuje ze tam posobil kedze sa ospravedlnil vsetkym ludom zato je v minulosti bol skinheadom..takze tak...
2neo
Star
Star

Príspevok od používateľa 2neo »

moja najoblubenejsia je ONA
Key5ers0ze
Guru wannabe
Guru wannabe
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Key5ers0ze »

orlikov som nikdy nepocuval(aj ked par dobrych pesniciek sa tam najde)..daniela mam vcelku rad, ale tiez sa mi nepacia vsetky pesnicky. Podla mna uplne best je Tajemstvi
kenny1131
Amateur
Amateur
Kontaktovať používateľa:

pHysIQ napísal:Ze by som zbieral jeho pesnicky a v kuse ich pocuval sa povedat neda. No ked ide nejaka od neho, urcite neprepinam.
JA som presný opak ja stale musím počúvať a zbieram jeho cd mám ich asi seden v originále :)
kenny1131
Amateur
Amateur
Kontaktovať používateľa:

odpor14 napísal:No niektore piesne ma v pohode a daju sa v klude pocuvat....ale ako cloveka ho nemam vobec rad...
Bola tu rec ze povedal na koncerte o Slovakoch ze sme ko*oti takze to je naozaj pravda a on to vyslovil..
Ked koncertoval a cez koncert vyhlasil ze Slovaci su obycajny ko*oti a vyhlasil to po udalosti ktora sa mu stala a bola dost smutna.Opity obcan Slovenskej republiky sadol za volant auta a zrazil zenu Daniela Landu tak on potom vyhlasil ze sme ko*oti.Z casti ho chapem ze citil nenavist k Slovakom ale jeho zenu zrazil jeden Slovak a nie vsetci...jeden mu ublizil a on urazil nas vsetkych kolko nas je cca 5 mil ludi...takze to sa mi vobec nepaci...keby to vyhlasil len o tom ktory sposobil to ze zranil jeho zenu tak by som to urcite pochopil a neprrotestoval proti tomu co vyhlasil.
A ano bol skinhead a posobil na ceskej hudobnej scene ako clen kapely ORLIK. No teraz asi uz lutuje ze tam posobil kedze sa ospravedlnil vsetkym ludom zato je v minulosti bol skinheadom..takze tak...
on to nevihlasil o slovakoch.... len preto ze niekto zrazil jeho zenu ale on neaku tu nenavist citil ale to uz bolo strasne davno a uz strasne vela krat vyhlaisl ze to lutuje a kvolu jeho minulosti ho ludia stale odsudzuju!!!!! kur*a, vsak ludia sa menia!!!!!!!!!!!
:D
moham3d
Medium Star
Medium Star
Kontaktovať používateľa:

slovenska fan stranka

Kód: Vybrať všetko

www.daniellanda.szm.sk
cvock
Medium Expert
Medium Expert
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa cvock »

daniela landu teda môžem...album neofolk...niekedy som na ňom prefičal aj celý deň....ale ostatné je tiež kvalitka :) ... alebo taký Orlík sa mi tiež celkom vidí :wink:
barcica
Light Star
Light Star
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa barcica »

ked som pred dvoma rokmi bola na lyzovacke tak som ho uplne zrala...no a teraz si niekedy vypocujem jeho pesnicky a podla mna najlepsia pesnicka od neho je morituri te salutant..strasne dobra pesnicka :smt049 ...ale inac ho uz moc nepocuvam :)
Napísať odpoveď