P3bo napísal:[nemam ti odfotit jazvy po operaciach ? ale asi nie lebo by si ajtak povedal ze mi bolo nieco ine ]
dudo02 napísal:\\Este sa opytam zo zvedavosti-pokial ti diagnostikovali rakovinu,ktora bola v nevyliecitelnom stadiu..Koli comu ta operovali?
p3bo napísal:Zjavne by si mal pozornejsie citat moje prispevky predides tak nabuduce nedorozumeniam . Ale da sa to prepacit bolo predsa vela hodin . Este raz to zopakujem lekari si pomylili chorobu a dali mi mylnu informaciu ze umriem lebo sa to uz neda liecit.
Tuto smerovala moja otazka tebou spominanych pooperacnych jaziev,ktore si prezentoval ako dokaz,toho co sa ti stalo...
???
A co ma moj vek v tejto diskusii nejaku ulohu ? Ak napisem ze mam viac ako povedzme 25 tak mi povies ze som infantilny dospelak . ak naopak povies ze som nevyzrete dieta pricom nepredpokladam ze som od teba mladsi ale to uz je do inej temy ....
Ja som bol len zvedavy,to je vsetko...A ma to svoju ulohu,pretoze pokial nieco napise clovek ktory ma 25 rokov,pomyslim si o nom nieco ine ,ako ked to napise clovek,ktory ma 17...Myslim,ze nemas este ani 18-tipujem.A vkladas mi slova do ust-odkial ty mozes vediet,co ja by som napisal?
Je ine transplantacia v ohrozeni zivota a ine cakanie na organ ak mozes zit. Co ty si myslis ze maju organy ako na pase ? Vies kolko ta operacia a vsetko vybavenie vobec stoji ?
To je nepodstatne..Podstatne je to,ze ak by mali vsetci ludia k tomu taky pristup ako ty,tak by napr. ten moj kamos neprezil...
Jedine vysvetlenie je take ze nie si schopny akceptovat moj nazor , uz si ma raz nepriamo nazval klamarom a mne sa nechce opat daco pisat aby sa to len zbytocne opakovalo
Ja tvoj nazor akceptujem-nakoniec co mi ine aj ostava...Avsak sa snazim pochopit tvoje rozmyslanie...
Takze ak to zhrnieme-aj napriek tomu,ze vies,ze sa ty sam,alebo tvoji blizky mozu ocitnut v situacii,ked budu odkazany na solidaritu cudzich ludi,ktora by ci uz tebe,alebo im mohla zachranit zivot,tvrdis,ze takato solidarita nema pre teba zmysel,nakolko sa mozu stat veci,ktore opisujes vyssie-napr.,ze by tvoja krv,organy mohli byt darovane tomu"nespravnemu"?