Obsah fóra www.hojko.com
Game-Points
Hľadať  •  FAQ  •  IP  •  CS  •  Zoznam užívateľov  •  Karma  •  Závisláci  •  Registrácia
 Prihlásiť sa pre kontrolu súkromných správ  •  Prihlásenie

Dekriminalizacia alebo legalizacia marihuany?
Odoslať novú tému   Odpovedať na tému    Obsah fóra www.hojko.com -> Život, štýl, cestovanie... Choď na stránku Predchádzajúca  1, 2, 3 ... 29, 30, 31, 32, 33, 34  Ďalšia 
 Moje príspevky :: Zobraziť predchádzajúcu tému :: Zobraziť nasledujúcu tému  
Autor Správa
kali520
Guru
Guru

Stav: Odhlásený
Založený: 15.03.2006

PríspevokZaslal: 20 Máj 2008, 18:30    Predmet: Odpovedať s citátom  

tom4s3 napísal:
ze trava sa nemusi nutne fajcit len za ucelom zhulenia sa
Tak za akym este?
virus napísal:
zaujimave ze v krajinach kde je lekarska marihuana povolena sa ziadni lekari nestazuju, ze by videli nejaky psychicky upadok u pacientov...
Nieco ako lekarsky predpis a svojvolne uzivanie su uplne odlisne veci.
Návrat hore
Zobraziť informácie o autorovi Odoslať súkromnú správu
Jimmy
Expert
Expert

Pohlavie: Pohlavie:Muž
Stav: Prihlásený
Založený: 22.03.2008

PríspevokZaslal: 20 Máj 2008, 18:54    Predmet: Odpovedať s citátom  

mám otázku: aký je rozdiel medzi legalizáciou a dekriminalizáciou??

t0m4s3: vdaka, len aby som to správne pochopil

k téme: mne je to úplne jedno
Návrat hore
Zobraziť informácie o autorovi Odoslať súkromnú správu Odoslať e-mail
t0m4s3
Admin
Admin

Založený: 14.06.2004

PríspevokZaslal: 20 Máj 2008, 19:05    Predmet: Odpovedať s citátom  

kali520 napísal:
Tak za akym este?
Tebe to treba specialne trikrat napisat: "za takym istym ako v priapade alkoholu" - v mojom pripade stretnut sa vecer po praci s kamosmi, dat si prda a zabavit sa pri dobrej elektronickej hudbe.

Jimmy napísal:
mám otázku: aký je rozdiel medzi legalizáciou a dekriminalizáciou??
Ak to chapem spravne tak legalizovat = povolenie uzivania,predavania tejto drogy (samozrejme urcita regulacia tu je) - viz. Holandsko. Dekriminalizacia je nieco ako v Cechach, ze ta za mnozstvo mensie ako male, neposlu hned do basy, pretoze sa usudzuje, ze to mas pre vlastnu potrebu.
Návrat hore
Zobraziť informácie o autorovi Odoslať súkromnú správu Zobraziť autorove WWW stránky AOL Instant Messenger MSN Messenger
ViRuS
Professional
Professional

Založený: 10.01.2005

PríspevokZaslal: 20 Máj 2008, 19:45    Predmet: Odpovedať s citátom  

kali520 napísal:
Nieco ako lekarsky predpis a svojvolne uzivanie su uplne odlisne veci.
odlisne su len podnetom a ucelom, nie pouzitym predmetom - inymi slovami fajcis tu istu travu. v pripade lekarskeho uzivania mnoho krat castejsie ako vacsina beznych uzivatelov.
Návrat hore
nordkapp_pb
King
King

Založený: 27.04.2006

PríspevokZaslal: 20 Máj 2008, 20:08    Predmet: Odpovedať s citátom  

to ze narazal prave na podnet a ucel si asi zamerne prehliadol nie ? Smile ...

ako bolo napisane, dusujete sa ze marihuana ma strasne dobre ucinky na zdravie, rakovinu klby a tak (nepopieram), ale keby ju legalizovali z tohto titulu, tak by pre vas bez predpisu legalna nebola, sice by sa vasmu volaniu do neba vyhovelo, ale absolutne nic by ste tym neziskali .. tak sa konecne neschovavajte za vedu a medicinu, ale sa tomu postavte ako pravidelni uzivatelia marihuany -> ano! chceme si pri sebe nosit marisku, cheme ju vyfajcit za skolou BEZTRESTNE ... uz ma unavuje citat od teba virus clanky ze americki vedci dokazali a od kaliho ze americki vedci akurat z opacneho pobrezia dokazali uplny opak ... ano mate to dokonca podlozene, jeden z fora ludi zmagorenych do rastafarianstva a druhy z fora, ktore nekompromisne odsudzuje dokonca aj marihuanovu mast na klby Smile ...

... sorrny nema to k teme absolutne ziaden prinos, nechal som sa uniest ->Shame on me! ...
Návrat hore
Zobraziť informácie o autorovi Odoslať súkromnú správu Odoslať e-mail
ViRuS
Professional
Professional

PríspevokZaslal: 20 Máj 2008, 20:21    Predmet: Odpovedať s citátom  

nordkapp_pb napísal:
to ze narazal prave na podnet a ucel si asi zamerne prehliadol nie ? Smile ...
ide o to ze ja som v prispevku na ktory on odpovedal narazal na predmet...

k tomu zvysku: ano, chcem otvorene mozem povedat, ze by som bol rad keby som mohlo vykonavat cinnost, ktoru vykonavam ajtak, s vlastnym vedomim, na vlastnu zodpovednost a nikomu tym neublizujem, beztrestne.

jo a za mojou sucasnou almou mater som fajcil este predtym nez sa nou stala Smile
Návrat hore
t0m4s3
Admin
Admin

PríspevokZaslal: 20 Máj 2008, 20:27    Predmet: Odpovedať s citátom  

nordkapp_bb > nemusim nikoho prosit, ja ju totiz beztrestne so sebou nosim a fajcim Razz
Návrat hore
Zobraziť informácie o autorovi Odoslať súkromnú správu Zobraziť autorove WWW stránky AOL Instant Messenger MSN Messenger
kali520
Guru
Guru

PríspevokZaslal: 20 Máj 2008, 20:51    Predmet: Odpovedať s citátom  

tom4s3 napísal:
Tebe to treba specialne trikrat napisat: "za takym istym ako v priapade alkoholu" - v mojom pripade stretnut sa vecer po praci s kamosmi, dat si prda a zabavit sa pri dobrej elektronickej hudbe.
Ach boze, nehnevaj sa ale to je uplna sprostost a aj z toho dovodu som pred tym na tuto vetu nereagoval.

Hovorim o ucinkoch a ucelu tykajucich sa konzumacii a nie pri akych cinnostiach sa da vyuzivat.
virus napísal:
odlisne su len podnetom a ucelom, nie pouzitym predmetom - inymi slovami fajcis tu istu travu. v pripade lekarskeho uzivania mnoho krat castejsie ako vacsina beznych uzivatelov.
O com ty zas? Ked lekar predpisuje marihuanu tak asi vie preco ju predpisuje a preco nepredpise ine lieky.

Ked niekto bere ibuprofen ze ho boli hlava a niekto ze sa chce dostat do nejakeho stavu je v podstate jedno vsak je to ibuprofen, ze?
Návrat hore
t0m4s3
Admin
Admin

PríspevokZaslal: 20 Máj 2008, 20:52    Predmet: Odpovedať s citátom  

Nehnevam sa. A aky je teda ucel konzumacie piva?
Návrat hore
ydoodle
Light Expert
Light Expert

Založený: 22.01.2007

PríspevokZaslal: 20 Máj 2008, 20:53    Predmet: Odpovedať s citátom  

Najprv som okolo tejto témy len tak pobehoval, ale teraz mi nedá nezapojiť sa... Problémom marihuany sa zaoberám už nejaký ten rok (čiuž ako študent, alebo ako aj učiteľ) a môžem povedať, že chápem plne jednu aj druhú stranu.

Odpor voči huleniu u niektorých (však, Pinhead) je predovšetkým v tom, že marihuanu nepoznajú. Človek sa bojí neznáma, najmä keď vidí okolo seba ľudí, ako nevyspytateľne robia rôzne kraviny práve pod vplyvom trávy. Preto je pre nich tráva veľký nepriateľ. Sám som donedávna stál na ich strane. Ale...

Medzi jednoznačné výhody trávy patrí fakt, že sa na ňu nevytvára závislosť (fyzická nikdy, psychická len veľmi ojedinele aj to pri prehnanom užívaní), takže ako sa hovorí "Za skúšku nič nedáš." Tak som si aj ja povedal pri jednej ponuke od priateľov (nijak na mňa netlačili, len ponúkli možnosť, pričom som presne vedel, do čoho idem) a dal jej jednu šancu. Buď u mňa pohorí a budem ešte zarytejším odporcom, alebo vyvrátim aj vlastné slová.

Niekde v diskusii sa spomínalo hulenie s kamošmi. Tam si niektorí vyvodili, že sa dá zabaviť len pri hulení. Blbosť! Keď je nejaká dobrá spoločnosť a zábava v plnom prúde, nič nepadne lepšie ako joint s kamošmi. Teda nie ako "štartér", ale niečo, čo zábavu ešte viac prehĺbi - to je nakoniec na tráve to podstatné: prehlbuje cítenie. Keď je človek príliš smutný, nemôže očakávať nával dobrej nálady, skôr sa viac zahĺbi do seba. Naopak, keď sa dobre baví, tráva to takpovediac znásobí.

Aby som tento výlev nejak ukončil - legalizácia áno/nie: neviem. Istá forma adrenalínu vždy dobre padne Very Happy
Návrat hore
Zobraziť informácie o autorovi Odoslať súkromnú správu Zobraziť autorove WWW stránky MSN Messenger
kali520
Guru
Guru

PríspevokZaslal: 20 Máj 2008, 20:55    Predmet: Odpovedať s citátom  

t0m4s3 napísal:
Nehnevam sa. A aky je teda ucel konzumacie piva?
Smad, chut, ale moze byt aj to ozranie sa.
Návrat hore
t0m4s3
Admin
Admin

PríspevokZaslal: 20 Máj 2008, 20:57    Predmet: Odpovedať s citátom  

kali520 napísal:
Nejak mi unika v com je teda ucel marihuany zly? Ze sa chce clovek zabavit?
Návrat hore
ViRuS
Professional
Professional

PríspevokZaslal: 20 Máj 2008, 21:03    Predmet: Odpovedať s citátom  

kali520 napísal:
O com ty zas? Ked lekar predpisuje marihuanu tak asi vie preco ju predpisuje a preco nepredpise ine lieky.

Ked niekto bere ibuprofen ze ho boli hlava a niekto ze sa chce dostat do nejakeho stavu je v podstate jedno vsak je to ibuprofen, ze?
ach ... ved dobre, lenze ty si tu pisal o studii co splietala daco o zhorsovani psychickeho stavu cloveka ked uziva marihuanu. ja som reagoval, ze keby to bolo pravdou tak si to asi lekari, ktori ju predpisuju vsimli na pacientoch ich dusevny upadok. na co si ty reagoval ze je to nieco uplne ine ked to predpise lekar. a podstatou toho co som chcel povedat je to, ze nezalezi na tom, ci ju predpise lekar alebo nie - na cloveka ma rovnake ucinky a teda cela tvoja pseudostudia moze ist dakam... but whatever... srat na to
Návrat hore
ydoodle
Light Expert
Light Expert

Založený: 22.01.2007

PríspevokZaslal: 20 Máj 2008, 21:04    Predmet: Odpovedať s citátom  

kali520 napísal:
Keď sa chcem ožrať, tak nesiaham po pive, nie? Cool
Návrat hore
Zobraziť informácie o autorovi Odoslať súkromnú správu Zobraziť autorove WWW stránky MSN Messenger
kali520
Guru
Guru

PríspevokZaslal: 20 Máj 2008, 21:24    Predmet: Odpovedať s citátom  

Virus, pokial viem tak marihuana sa predpisuje pri zavaznych chorobach ako je aids, epilepsia, je ucinna pri potlacani vedlajsich znakov chemoterapie a pri inych chronickych bolestiach a co je podstatne vyuziva sa najma ked nezaberaju obacajne medikamenta.
tom4s3 napísal:
Nejak mi unika v com je teda ucel marihuany zly? Ze sa chce clovek zabavit?
Jej potencialna skodlivost.
Návrat hore
Odoslať novú tému   Odpovedať na tému    Obsah fóra www.hojko.com -> Život, štýl, cestovanie... Choď na stránku Predchádzajúca  1, 2, 3 ... 29, 30, 31, 32, 33, 34  Ďalšia
Strana 30 z 34

Prejdi na: