|
| Autor |
Správa |
schw33k Guru

Pohlavie:  Stav:  Založený: 24.05.2006 Príspevky: 2702
Zaslal: 27 Feb 2007, 10:52 Predmet: |
|
|
Načo ?
Ja som sa spukal asi 4 krát v živote a mne dobre ani za boha nebolo ..
Raz mi bolo zle, maximálne sa mi kotrba krútila , ale fasa nálada nehrozila , prečo ? |
|
| Návrat hore |
|
 |
dudo02 Medium Professional

Pohlavie:  Stav:  Založený: 23.11.2006 Príspevky: 1131
Zaslal: 27 Feb 2007, 11:28 Predmet: |
|
|
Trava je taky nasobic nalady.Ak si ok a zahulis-parada Ale ak mas depky,zlu naladu-nic moc.Aspon u mna to takto funguje...Inac uplne staci slucik,dva-do pohody.Ak da clovek viac -mozu byt stavy ako svina,hlavne ak nie je zvyknuty.A aj ked je zvyknuty a spuka sa ako pes,tak o 4,5 hodky je aj ubity ako pes  |
|
| Návrat hore |
|
 |
husis Medium Expert

Pohlavie:  Stav:  Založený: 14.11.2005 Príspevky: 102 Bydlisko: Povazska Bystrica Karma: 
|
Zaslal: 27 Feb 2007, 12:28 Predmet: |
|
|
dufam ze nikdy nebude legalizovana  |
|
| Návrat hore |
|
 |
Digital Guru wannabe

Pohlavie:  Stav:  Založený: 17.11.2005 Príspevky: 2214 Bydlisko: City of God Karma: 
|
Zaslal: 27 Feb 2007, 14:51 Predmet: |
|
|
| schw33k napísal: |
Načo ?
Ja som sa spukal asi 4 krát v živote a mne dobre ani za boha nebolo ..
Raz mi bolo zle, maximálne sa mi kotrba krútila , ale fasa nálada nehrozila , prečo ? |
Asi si fajcil dost nekvalitny model alebo si sa prehulil
| husis napísal: |
dufam ze nikdy nebude legalizovana  |
Dovod ? |
|
| Návrat hore |
|
 |
MurphY Medium Professional

Pohlavie:  Stav:  Založený: 01.03.2005 Príspevky: 1293
Zaslal: 27 Feb 2007, 16:37 Predmet: |
|
|
Jednoznacne som za legalizaciu.. Polozim klasicku otazku Preco alkohol je legalny a trava nie ? Akoze mne je to uprimne jedno ked sa chcem zhulit tak sa zhulim a potom mam jedno ci legal alebo ilegal..
Kebyze je legalne tak su take kvalitne modely za nizke cenny co by ma dost potesilo.. |
|
| Návrat hore |
|
 |
SRneC Guru

Pohlavie:  Stav:  Založený: 25.09.2005 Príspevky: 2938 Bydlisko: -) Karma: 
|
Zaslal: 27 Feb 2007, 17:23 Predmet: |
|
|
| MurphY napísal: |
Jednoznacne som za legalizaciu.. Polozim klasicku otazku Preco alkohol je legalny a trava nie ? Akoze mne je to uprimne jedno ked sa chcem zhulit tak sa zhulim a potom mam jedno ci legal alebo ilegal..
Kebyze je legalne tak su take kvalitne modely za nizke cenny co by ma dost potesilo.. |
a to by sa akoze vo vecierke vedla policky s alkoholom predaval cannabis??? sak by sa sem chodili zhulit vsetky susedne staty  |
|
| Návrat hore |
|
 |
Stenky Medium Professional

Pohlavie:  Stav:  Založený: 11.02.2005 Príspevky: 1128 Bydlisko: Thinking over Asking Karma: 
|
Zaslal: 27 Feb 2007, 17:29 Predmet: |
|
|
ja travu nerad. zatial mi z nej este dobre nebolo
ak by mala byt legalna tak jedine tak obmedzene ako v holandsku
k tomu, preco alkohol a cigarety ano a trava nie....
preto lebo s alkoholom a cigaretam je uz neskoro koli nadnarodnym korporaciam ktore sa nedaju zo dna na den zrusit......mozes v state vyhlasit prohibiciu ale globalne sa to nikdy nezrusi
a navyse trava sa od alkoholu a cigariet lisi aj vyssiou navykovostou  |
|
| Návrat hore |
|
 |
Digital Guru wannabe

Pohlavie:  Stav:  Založený: 17.11.2005 Príspevky: 2214 Bydlisko: City of God Karma: 
|
Zaslal: 27 Feb 2007, 17:53 Predmet: |
|
|
| Stenky napísal: |
trava sa od alkoholu a cigariet lisi aj vyssiou navykovostou  |
To myslis akoze ludia si viac navyknu na travu ako na cigarety a alkohol ?  |
|
| Návrat hore |
|
 |
brainwirm Professional

Pohlavie:  Stav:  Založený: 16.02.2005 Príspevky: 1371
Zaslal: 27 Feb 2007, 18:28 Predmet: |
|
|
|
aa dovod? si pozri chalanov avatar |
|
| Návrat hore |
|
 |
abstraktt Expert

Stav:  Založený: 31.08.2006 Príspevky: 186
Zaslal: 27 Feb 2007, 19:01 Predmet: |
|
|
ako autor temy by som sa mohol vyjadrit : )
Som jednoznacne za dekriminilizaciu, rozhodne nie za legalizaciu |
|
| Návrat hore |
|
 |

Pohlavie:  Stav:  Založený: 11.02.2005 Príspevky: 1128 Bydlisko: Thinking over Asking Karma: 
|
Zaslal: 27 Feb 2007, 19:21 Predmet: |
|
|
| Digital napísal: |
To myslis akoze ludia si viac navyknu na travu ako na cigarety a alkohol ?  |
chemicky je navykovejsia (rozumej lahsie si vypestujes zavislost) |
|
| Návrat hore |
|
 |
Digital Guru wannabe

|
Zaslal: 27 Feb 2007, 19:26 Predmet: |
|
|
| chemicky je navykovejsia viac skodi mozgu |
Hmm s vlastnej skusenosti viem že navykovejšie su určite cigarety ! Ked nechces hulit tak nehulis ale ked mas cigarety tak si zapališ aj ked nechces... a alkohol no neviem co ti nato povedat , vidi na ulicu a spocitaj alkoholikov a fajciarov marihuany ! |
|
| Návrat hore |
|
 |
SRneC Guru

Pohlavie:  Stav:  Založený: 25.09.2005 Príspevky: 2938 Bydlisko: -) Karma: 
|
Zaslal: 27 Feb 2007, 19:29 Predmet: |
|
|
| vidi na ulicu a spocitaj alkoholikov a fajciarov marihuany ! |
za to do znacnej miery moze aj dostupnost spomynanych "drog" |
|
| Návrat hore |
|
 |

|
Zaslal: 27 Feb 2007, 19:48 Predmet: |
|
|
| Hmm s vlastnej skusenosti viem že navykovejšie su určite cigarety ! Ked nechces hulit tak nehulis ale ked mas cigarety tak si zapališ aj ked nechces... a alkohol no neviem co ti nato povedat , vidi na ulicu a spocitaj alkoholikov a fajciarov marihuany ! |
keby si bol travic a mohol mat legalne plnu krabicku jointov tak ti to bude pripadat presne take bezne takze tvoja prax s cigaretami je trocha podporena tym ze ich mozes legalne fajcit
pisal som "chemicky" navykovejsie -> mozog + telo si na to lahsie zvykne
morfium si predpokladam tiez nikdy nemal (vysoko navykove) ale z praxe mi mozezs povedat ze cigaretu si das urcite aj ked nechces
pozri cigu si das aj ked nechces zo zvyku, proste nemas co robit
ja ked memam v podniku co robit, chlipem pivo..... (robi to zo mna alkoholika? som na pive zavisly?) nie!
tolko k navykovosti |
|
| Návrat hore |
|
 |
Digital Guru wannabe

|
Zaslal: 27 Feb 2007, 20:11 Predmet: |
|
|
keby si bol travic a mohol mat legalne plnu krabicku jointov tak ti to bude pripadat presne take bezne takze tvoja prax s cigaretami je trocha podporena tym ze ich mozes legalne fajcit
pisal som "chemicky" navykovejsie -> mozog + telo si na to lahsie zvykne
morfium si predpokladam tiez nikdy nemal (vysoko navykove) ale z praxe mi mozezs povedat ze cigaretu si das urcite aj ked nechces
pozri cigu si das aj ked nechces zo zvyku, proste nemas co robit
ja ked memam v podniku co robit, chlipem pivo..... (robi to zo mna alkoholika? som na pive zavisly?) nie!
tolko k navykovosti |
No nefajcim preto lebo nemam co robit , ked fajcim tak preto lebo mam nervy , potrebujem sa ukludnit alebo po tazkom dni takze to urcite nieje s nudy.
| Citácia: |
| morfium si predpokladam tiez nikdy nemal |
Morfium som nemal ale nechapem co myslis tym "tiez nikdy nemal" tiez ? Si myslis ze som ani nikdy nehulil ci ako ? (Neber to ako agresivnu narazku)
a dajme tomu ze mam vela zeleneho ale urcite nemam stale chut hulit...
 |
|
| Návrat hore |
|
 |
|
|
 |
|