Dekriminalizacia alebo legalizacia marihuany?

O živote, snoch, životnom štýle, cestovaní...
schw33k
Guru
Guru
Používateľov profilový obrázok

Príspevok od používateľa schw33k »

Digital napísal:Asi si fajcil dost nekvalitny model alebo si sa prehulil
no raz som sa prehúlil , ale inokedy to bol jack Herrer či ako sa to volalo , žiadne lístie , poriadne lampy či ako nazval známy

proste mi to nereže , a cítim sa skôr neisto a nebezpečne ako s vynikajúcou náladou
Digital
Guru
Guru
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Digital »

schw33k napísal:no raz som sa prehúlil , ale inokedy to bol jack Herrer či ako sa to volalo , žiadne lístie , poriadne lampy či ako nazval známy

proste mi to nereže , a cítim sa skôr neisto a nebezpečne ako s vynikajúcou náladou
No joo uzkost to su klasicke stavy proste to treba prekonat a a netreba sa bat , nicii to tie pozitivne stavy :) ... skus si doma zahulit nejaky dobry model sám a uloz sa do kresla a cekuj TV a popritom si sprav nejake dobré jedlo a uvidis ten pocit :)
SRneC
Addict
Addict

Príspevok od používateľa SRneC »

Digital napísal:No joo uzkost to su klasicke stavy proste to treba prekonat a a netreba sa bat , nicii to tie pozitivne stavy :) ... skus si doma zahulit nejaky dobry model sám a uloz sa do kresla a cekuj TV a popritom si sprav nejake dobré jedlo a uvidis ten pocit :)
kokos, sak mna by mati zaje*** keby som len v obyvacke jedol :hehe:
DANYHELL
Medium Expert
Medium Expert

Príspevok od používateľa DANYHELL »

mno ja som za zlegalizaciu.. je to podla mna to iste ako alkohol... A ze nejaka brana k tvrdym drogam?? omg sak kde zijeme.. Poznam ludi co hulia uz nejaky ten rok a väcsina je vysokoskolsky vzdelana.. Ked to fajcis s mierou tak nechapem co kazdy na to nadava!! Nech sa kazdy stara pekne o seba Kazdy si zije svoj zivot A vela ludi co tu pise ze urcite nie fetaci .... tak ani travu nikdy nevideli a robia zo seba hrdinov..

:arrow: Ja som za zlegalizovanie
Bongo-man
Expert
Expert

Príspevok od používateľa Bongo-man »

legalize it
sak alkohol je este horsi jak trava, opyti clovek sa bije a ani normalne hovorit a chodit nevi, cista opica
Osiris
Amateur
Amateur

Príspevok od používateľa Osiris »

mozno trosku z cesty ale Ska-P maju toto v jednej pesnicke:

Z ráje do pekla, ne víc než krok, prohibice je byznys
Drogy existují a ty je neeliminuješ, řešení spočívá v legalizaci

-celkom sa mi to lubilo
jin
VIP
VIP
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa jin »

Som proti! Dôvody nemám žiadne objektívne, sú to iba osobné názory, vlastné skúsenosti a aj všeobecný názor mládeže na "zelené".
Osobne som skúsil, za čo sa teraz pred sebou hanbím, no odvtedy už nikdy....Na zábavu a uvoľnenie mám iné veci...Never again :idea:
butthead
Darca
Darca

Príspevok od používateľa butthead »

Frankie napísal:tak teda.. porovnam napr. alkohol a grass
Alkohol
-psychicka aj fyzicka zavislost
-u dost vela ludi sposobuje agresivne spravanie
................................

Grass
-iba psychicka (aj to len teoreticky, vacsina hulicov nepocituje ziadnu)
-podla mna neexistuje clovek u koho by vyvolala agresivitu
................................

PRECO JE kur*a CHLAST LEGALNY A GRASSIK NIE?
Toto mi pripada porovnanie Alkohol(nevyhody), grass(vyhody voči alkoholu), takžeee :roll:

Nie som proti legalizácii tráwy, to som ju mal parkrát v živote a na mne nejak nepôsobila, tak som ju ďalej ani neskúšal (možno bola shitná)... prečo nedopriať slobodu tím, ktorí ju majú radi :?: :?:
Neregistrovaný

Príspevok od používateľa Neregistrovaný »

Osiris napísal:mozno trosku z cesty ale Ska-P maju toto v jednej pesnicke:

Z ráje do pekla, ne víc než krok, prohibice je byznys
Drogy existují a ty je neeliminuješ, řešení spočívá v legalizaci

-celkom sa mi to lubilo
dobra pesnicka, ak je to ta, co myslim, bo po spanilsky neviem... :mrgreen:

K teme, nesom velky hulic, doprajem si, ked je akcia alebo tak, ale som urcite ZA legalizaciu... a mam kamarata, s ktorim sme sa dohodli, ze ked(co sa asi nestane :cry: ) ju zlegalizuju, otvarame utulny coffeeshop.... :smt033
schw33k
Guru
Guru

Príspevok od používateľa schw33k »

prečo nie , pozrite aký budeme všetci šťastní a v pohode :D
http://ceknito.sk/video.php?id=9236
R1k1nko
Darca
Darca
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa R1k1nko »

schw33k napísal:prečo nie , pozrite aký budeme všetci šťastní a v pohode :D
http://ceknito.sk/video.php?id=9236
no a nieje mu dobre ... ma maximalnu pohodicku ....
:) komu je lepsie.....
Frankie
Medium Star
Medium Star

Príspevok od používateľa Frankie »

butthead napísal:Toto mi pripada porovnanie Alkohol(nevyhody), grass(vyhody voči alkoholu), takžeee :roll:
ved o to ide... grassik je vo vsetkych ohladoch lepsi a prijemnejsi (ak nie, oprav ma) avsak alkohol je legalny a trava nie..
Aristox
Expert
Expert
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Aristox »

Legalizacia marihuany je kravina.To by tu bol kazdy druhy fetak,bol by tu chaos a tazko by sa dokazovalo ci ma nieco v sebe (jedine testy THC a to by sa dotycna nacakal).Vacsina terajsich mladych ludi dokonca aj deti hulia travu.Pri com po urcitom case ich uz tie iste stavy nebavia a tak prejdu na hasis (troska silnejsie) popripade hned na pervitin (to uz je ina palka).
Takze moje vyjadrenie je jednoznacne nie :x
Začiatok Konca
Professional
Professional

Príspevok od používateľa Začiatok Konca »

husis napísal:dufam ze nikdy nebude legalizovana :evil:
Dore konecne nejaky negativny nazor :hehe: ale preco..?Co tym dosiahnes..?Aj tak sa to bude predavat,aj tak sa to potajomky bude fajcit..stat by na tom este zarabal..:hehe: ...(ze by fasista alebo nieco podobne..?)
MurphY
Professional
Professional

Príspevok od používateľa MurphY »

Aristox napísal:Legalizacia marihuany je kravina.To by tu bol kazdy druhy fetak,bol by tu chaos a tazko by sa dokazovalo ci ma nieco v sebe (jedine testy THC a to by sa dotycna nacakal).Vacsina terajsich mladych ludi dokonca aj deti hulia travu.Pri com po urcitom case ich uz tie iste stavy nebavia a tak prejdu na hasis (troska silnejsie) popripade hned na pervitin (to uz je ina palka).
Takze moje vyjadrenie je jednoznacne nie :x
zaujimavy nazor.. ale idem ti ho vyvratit..
Legalizacia je kravina no mozno podla teba.. tu by bol kazdy druhy fetak ? preco hadzes hulicov k fetakom? nikdy to nepochopis lebo si to nikdy neskusal..Daj si otazku preco ti mladi ludia fajcia grass ? asi preto ze ich to bavi a citia sa potom dobre a nikomu s tym nerobia zle..Po urcitom case tie stavy neprestanu.. lebo su take silne modely indorru ze stale mas neco co objavovat hovorim stale o grasse.. takze na hasis ci na pernik nikdy normalny zdravy hulic neprejde..
SRneC
Addict
Addict

MurphY napísal:zaujimavy nazor.. ale idem ti ho vyvratit..
Legalizacia je kravina no mozno podla teba.. tu by bol kazdy druhy fetak ? preco hadzes hulicov k fetakom? nikdy to nepochopis lebo si to nikdy neskusal..Daj si otazku preco ti mladi ludia fajcia grass ? asi preto ze ich to bavi a citia sa potom dobre a nikomu s tym nerobia zle..Po urcitom case tie stavy neprestanu.. lebo su take silne modely indorru ze stale mas neco co objavovat hovorim stale o grasse.. takze na hasis ci na pernik nikdy normalny zdravy hulic neprejde..
pocujte stale sa tu bavite o istych modeloch .. kedze grassik sa kupit neda su to tie modely nejake odrody alebo co su to tie modely :oops:
Aristox
Expert
Expert
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Aristox »

MurphY napísal:zaujimavy nazor.. ale idem ti ho vyvratit..
1.Hulici=Fetaci.Preco?Pretoze mas ovlyvneni mozog,mas stavy a pod veci...Davnejsie som to mal a nechcem uz,nepotrebujem.
2.Ze nie?U nas na sidlisku je kopa takych....
3.Objavovat?A co takeho?Ze budem mat rozbite oci a neviem co?
-AA-
Hardcore addict
Hardcore addict

Príspevok od používateľa -AA- »

MurphY napísal:Daj si otazku preco ti mladi ludia fajcia grass ? asi preto ze ich to bavi a citia sa potom dobre a nikomu s tym nerobia zle..
No zle robia hlavne sebe, priamo alebo nepriamo ;D
SRneC
Addict
Addict

Aristox napísal:1.Hulici=Fetaci.Preco?Pretoze mas ovlyvneni mozog,mas stavy a pod veci...Davnejsie som to mal a nechcem uz,nepotrebujem.
2.Ze nie?U nas na sidlisku je kopa takych....
3.Objavovat?A co takeho?Ze budem mat rozbite oci a neviem co?
asi myslel ze ina ganja, ine stavy - haluze
safan
Star
Star

Príspevok od používateľa safan »

je to lepsia alternativa ako alkohol aj ked uz 2 roky nehulim som za legalizaciu
Napísať odpoveď