Deti, skola vola, tesite sa na skolsky rok???

O živote, snoch, životnom štýle, cestovaní...
pershing
Guru
Guru
Používateľov profilový obrázok

Príspevok od používateľa pershing »

joj joj nemachruj ze SPSE je najtazsia lebo keby si vedel ake hovadiny a kolko sa tu ucime ta by ti spadla sanka :D srobarka rulez (alebo nie?:D)
inac peace, nebudeme sa tu predsa hadat ktora skola je najtazsia to by bolo kusa debilne :D
Grond
Medium Professional
Medium Professional
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Grond »

Dieg0 napísal:Nechapem preco vsetic nadavate na skolu.Ja som na elektro co je tu najtazsia skola v kraji a nestazuem sa.Uplne srsim stastim.A to doslova nerobim si prdel.BTW dnes nam ucitelka matiky povedala : existuju tie a tie cisla a mam pre vas dobru spravu : Uci sa to len na gymnaziu a tu.A aj tak su stale vsetci radi a spokojny.Holt dobra partia robi svoje
co je tam take tazke aj ja chodim na SPSE a oproti kamosovi co chodi na gympel je to nic
mirak2
Hardcore addict
Hardcore addict

Príspevok od používateľa mirak2 »

fruxo napísal:niekoho bavi programovat a zdokonalovat sa :wink:
bavit programovanie - moze byt
bavit programovanie v pascale - pochybujem

Steju: ja som nepovedal ze mam 12 hodin v kuse...este nemam kompletny rozvrh staly takze neviem povedat co a ako bude ale minuly rok som mal volna, 4 hodiny, volna, NEJ, volna, 2xINF, 2xtelesna..tatarizmus
Corleone
Amateur
Amateur

Príspevok od používateľa Corleone »

Hovniak napísal:co je tam take tazke aj ja chodim na SPSE a oproti kamosovi co chodi na gympel je to nic
Aj ja som chodil na SPSE a mam vela kamosov z gympla a aj oni mi samy vraveli ze moja skola je tazsia :wink:
pershing
Guru
Guru

Príspevok od používateľa pershing »

z gympla? opatovska? :lol:
Napísať odpoveď