Deti, skola vola, tesite sa na skolsky rok???
-
JohnFrusciante
Star
-
vivaSlovakia
Guru wannabe
Lol to na aku chodis skolu ? ja chodim na gympel a triedna nam vravela, ze podla zakona je zakazane mat vkuse 8 a viac hodin za den, tak neviem. Jedine ze by mate volne hodiny medzi jednotlivymi predmetmimirak2 napísal:ja mam podla vsetkeho v utorok 12 hodin...aj minyl rok som mal, aj rok predtym, koncim o siestej...urcite sa dohodnu treningy na utorok o siestej ako minuly rok aby som opat chytal kolapsy...ale dnes som mal 4 hodiny, to som ako prvacik
dnes dalsi poje***
citilo zo mna pivo, lebo som si bol dat 2 pocas siestej hodiny (volna hodina, mame 5 hodin, siesta nic a 7 telesna) a ucka z toho spravila vedu jak keby som prisiel na mol do skoly
velka to pi*a, velka to pi*a.
k tomu boxeru, co sa dakto pytal - keby si vedel ake to je chodit stamat do skoly co chodim, tu kde byvam sa to celkom hodi. nevravim, ze byvam dakte medzi gangstrami, ale aj taky sa najdu, co ked ides po ulici, maju problem a potrebuju dostat po hube, ci uz s boxerom, ci uz bez.
k tomu boxeru, co sa dakto pytal - keby si vedel ake to je chodit stamat do skoly co chodim, tu kde byvam sa to celkom hodi. nevravim, ze byvam dakte medzi gangstrami, ale aj taky sa najdu, co ked ides po ulici, maju problem a potrebuju dostat po hube, ci uz s boxerom, ci uz bez.
Nechapem preco vsetic nadavate na skolu.Ja som na elektro co je tu najtazsia skola v kraji a nestazuem sa.Uplne srsim stastim.A to doslova nerobim si prdel.BTW dnes nam ucitelka matiky povedala : existuju tie a tie cisla a mam pre vas dobru spravu : Uci sa to len na gymnaziu a tu.A aj tak su stale vsetci radi a spokojny.Holt dobra partia robi svoje
-
Grond
Medium Professional
- Kontaktovať používateľa:
co je tam take tazke aj ja chodim na SPSE a oproti kamosovi co chodi na gympel je to nicDieg0 napísal:Nechapem preco vsetic nadavate na skolu.Ja som na elektro co je tu najtazsia skola v kraji a nestazuem sa.Uplne srsim stastim.A to doslova nerobim si prdel.BTW dnes nam ucitelka matiky povedala : existuju tie a tie cisla a mam pre vas dobru spravu : Uci sa to len na gymnaziu a tu.A aj tak su stale vsetci radi a spokojny.Holt dobra partia robi svoje
-
mirak2
Hardcore addict
bavit programovanie - moze bytfruxo napísal:niekoho bavi programovat a zdokonalovat sa
bavit programovanie v pascale - pochybujem
Steju: ja som nepovedal ze mam 12 hodin v kuse...este nemam kompletny rozvrh staly takze neviem povedat co a ako bude ale minuly rok som mal volna, 4 hodiny, volna, NEJ, volna, 2xINF, 2xtelesna..tatarizmus