Diablo 3 | Diablo III | Blizzard | Auction House | RPG
-
Wishmaster
Medium Professional
-
Wishmaster
Medium Professional
to nie je pravda. DIABLO I bolo na PSX a hralo sa to tam dost dobre. Okrem ineho na PSX vyslo kedysi aj WARCRAFT II. A v jednom rozhovore som teraz cital ze Blizzard uvazuje o vyvoji aj na konzoly.rochedo napísal:na konzoly sa nevyje**** - len si predstav ze ako by si to ovladal je te nemozne - na koznole by si takuto hru nevedel poriadne uzit ani zahrat...
btw: na konzole budem mat stokrat lepsiu hru akoi FABLE 2, Too HUMAN atd
dost dobre, ale nie lepsie ako na myskecubix napísal:to nie je pravda. DIABLO I bolo na PSX a hralo sa to tam dost dobre. Okrem ineho na PSX vyslo kedysi aj WARCRAFT II. A v jednom rozhovore som teraz cital ze Blizzard uvazuje o vyvoji aj na konzoly.
a inak som vedel ze to nemoze byt lich king, predsa len, naco by robili humbuk okolo ohlasenia datumu na obycajny datadisk? a navyse ta "helma" sa tvarovo nezhodovala, hlavne medzi ocami
-
.:M4jco:.
Medium Star
- Kontaktovať používateľa:
Asi nepoznáš pravé čaro RPGčiek ktoré nespočíva v grafike, ale v hratelnosti, ktorá v D3 bude podla videa kur*a dobrá:-) napísal:ocakavane systemove poziadavky?? lebo hra nevyzera po grafickej stranke nijak prevratne ....
otakza skor na diskusiu, ci si myslite ci to nebude prepadak v smere optimalizacie, a slabej grafiky.. lebo tie videjka fakt nicim neuputali /graficky/
-
AXO
Professional
nema niekto nahrany stream(aspon ten v horsej kvalite) od kedy tam nabehol ten chlapik(zevraj jeden zo zakladatelov firmy) ?
cize jeho rec, gitara, uvedenie,.... proste od jeho reci do konca predstavovania diabla 3..
samozrejme poslem K+, moze byt aj na youtube, ale nech to je cele uvedenie(aj ked rozdelene na viac casti)
// tie trailery tam byt nemusia(artwork trailer, teaser ani gameplay, ide mi o to uvedenie)
cize jeho rec, gitara, uvedenie,.... proste od jeho reci do konca predstavovania diabla 3..
samozrejme poslem K+, moze byt aj na youtube, ale nech to je cele uvedenie(aj ked rozdelene na viac casti)
// tie trailery tam byt nemusia(artwork trailer, teaser ani gameplay, ide mi o to uvedenie)
Nic v zlom, viem ze kazdy haji to svoje, ale diablo moc po RPG stranke nevynikalo, tam islo vzdy skorej o bohatu akciu a honbu za "pokladmi" a dosiahnutie cim vyssieho levelu. Ale uznavam, ze zatial co v dobach kedy som hraval pecky ako Baldur's Gate ci Planescape Torment a Icewind Dale, ma Diablo 2 absolutne neoslovilo, tak v dobach sucasnych, kedy takmer vsetko vychadza len ako nejaka akcia z pohladu vlastnych oci, ma toto svoje caro a celkom som na Diablo 3 aj zvedavy. Najma kvoli prostrediu, ktore sa mi len sotva okuka (miestami som si pripadal ako pri sledovani Lord of the Rings). V kutiku duse uz len dufam, ze okrem bohatej akcie kde sa vsetko kosi na desiatky a desiatky ako v nejakej RTS, sa najde aj priestor pre skvelo odvypravany pribeh (v predoslych dieloch toto chybalo) a bohate dialogy (RPG bez slusnych dialogov, je pre mna ako tepla zmrzlina). A co sa samotnej grafiky tyka - z toho co som videl, tomu zatial nemam co vytknut, izometricky pohlad v 3D mi vyhovuje so vsetkymi jeho kladmi aj zapormi, jedine voci comu mam vyhrady je rychle miznutie mrtvol (ked uz vykosim desiatky potvor, tak sa chcem aspon pozret co som napachal.:M4jco:. napísal:Asi nepoznáš pravé čaro RPGčiek ktoré nespočíva v grafike, ale v hratelnosti, ktorá v D3 bude podla videa kur*a dobrá
(ale viem si predstavit aj pohlad z vlastnych oci v takom prostredi, tiez by to bola pastva pre oci - len to uz by bola doomovka
-
NuSuey
Professional
pozri do youtube .. tusim sa tie videa volali:AXO napísal:nema niekto nahrany stream(aspon ten v horsej kvalite) od kedy tam nabehol ten chlapik(zevraj jeden zo zakladatelov firmy) ?
"diablo 3 announcement".. a tam ten typek rozprava.. potom ide gitarka..
druhe videjko (horsia kvalita) sa vola "WWI Diablo III Announce" - kde dokonci kde to prve zacalo .. ukaze to trailer + buracajuci dav
nemozem ti dat linky lebo som v praci a mam tu zablokovany youtube