|
|
|
| Zakúpite si Diablo III? |
| Áno |
|
39% |
[ 32 ] |
| Nie |
|
42% |
[ 35 ] |
| Porozmýšlam |
|
18% |
[ 15 ] |
|
| Celkom hlasov : 82 |
|
| Autor |
Správa |
i-cube King

Pohlavie:  Stav:  Založený: 08.01.2005 Príspevky: 1606 Bydlisko: /b/lava, ne? Karma: 
|
Zaslal: 28 Jún 2008, 15:46 Predmet: |
|
|
dnes to oznamili.. co cakas ?
sak si skus domysliet, ze to nebude narocnejsie nez crysis. staci |
|
| Návrat hore |
|
 |
Maki Guru wannabe

Pohlavie:  Stav:  Založený: 14.11.2005 Príspevky: 2347
Zaslal: 28 Jún 2008, 15:51 Predmet: |
|
|
god hell yeah.... na toto cakaaaaaaaam... asi tak dlho ako na novy fallout... juj ci sa nehorazne tesim...  |
|
| Návrat hore |
|
 |
Dem0n Professional

Pohlavie:  Stav:  Založený: 02.08.2005 Príspevky: 1407
Zaslal: 28 Jún 2008, 15:54 Predmet: |
|
|
Podla mna to vyzera dostatocne dobre aby si to zahrali aj majitelia slabsich PC a naplno uzili majitelia high-endov. Najviac sa mi paci to gore spracovanie vratane fyziky prostredia Je to dost cool. Tesim sa  |
|
| Návrat hore |
|
 |
Wishmaster Medium Expert

Pohlavie:  Stav:  Založený: 25.01.2005 Príspevky: 87 Bydlisko: Spišská Nová Ves Karma: 
|
Zaslal: 28 Jún 2008, 16:37 Predmet: |
|
|
Blizzarďáci sú asi ako mystické tvory. V tajnosti( ) pracujú na legende, majú demo a z ničoho nič to na nás vybafnú.
Títo chlapíci si ukrutne všetko držia u seba, do poslednej vhodnej chvíle. Keby mohli, tak vyhlásia dnes Diablo 3 a zajtra dajú do predaja..  |
|
| Návrat hore |
|
 |
yazoo Star

Pohlavie:  Stav:  Založený: 05.03.2008 Príspevky: 697 Bydlisko: Prešov Karma: 
|
Zaslal: 28 Jún 2008, 16:55 Predmet: |
|
|
| Ani si nemyslim, ze to bude nejake narocne. Budu toho chciet predat dost a kedze to bude mat aj battlenet tak to nebude nejak extra narocne. Moj odhad je tak 1.2GHz na 256 grafickej karte a takych 512MB RAM. |
|
| Návrat hore |
|
 |
Stenky Medium Professional

Pohlavie:  Stav:  Založený: 11.02.2005 Príspevky: 1128 Bydlisko: Thinking over Asking Karma: 
|
Zaslal: 28 Jún 2008, 17:10 Predmet: |
|
|
sral som nugat v kockach ked som videl ako tam nicil zabradlia kamenne a padali steny
a hlavne ked pri tom zavese sekol kladivom ako sa rozvial..
len sa mi nepasi inventar 1item - 1 miesto
stary bol klasika od 1x1 po 4x2 velke itemy |
|
| Návrat hore |
|
 |
Wishmaster Medium Expert

Pohlavie:  Stav:  Založený: 25.01.2005 Príspevky: 87 Bydlisko: Spišská Nová Ves Karma: 
|
Zaslal: 28 Jún 2008, 17:10 Predmet: |
|
|
Veď hry Blizzardu neboli ničím nikdy výnimočné po grafickej stránke.
Keby vydali aj textovú hru, bez grafiky.. Aj tak by sa nehorázne predávala  |
|
| Návrat hore |
|
 |
cubix Medium Star

Pohlavie:  Stav:  Založený: 02.08.2005 Príspevky: 397
Zaslal: 28 Jún 2008, 17:13 Predmet: |
|
|
| rochedo napísal: |
na konzoly sa nevyje**** - len si predstav ze ako by si to ovladal je te nemozne - na koznole by si takuto hru nevedel poriadne uzit ani zahrat...
btw: na konzole budem mat stokrat lepsiu hru akoi FABLE 2, Too HUMAN atd  |
to nie je pravda. DIABLO I bolo na PSX a hralo sa to tam dost dobre. Okrem ineho na PSX vyslo kedysi aj WARCRAFT II. A v jednom rozhovore som teraz cital ze Blizzard uvazuje o vyvoji aj na konzoly. |
|
| Návrat hore |
|
 |
Stopa Light Professional

Pohlavie:  Stav:  Založený: 22.02.2005 Príspevky: 943
Zaslal: 28 Jún 2008, 19:16 Predmet: |
|
|
| cubix napísal: |
| to nie je pravda. DIABLO I bolo na PSX a hralo sa to tam dost dobre. Okrem ineho na PSX vyslo kedysi aj WARCRAFT II. A v jednom rozhovore som teraz cital ze Blizzard uvazuje o vyvoji aj na konzoly. |
dost dobre, ale nie lepsie ako na myske ja som skusal hrat Red Alert 1 na PS a to bola vacsia hovadina ako hrat FPS na konzolach, sice je mozne tak hrat ale preco?
a inak som vedel ze to nemoze byt lich king, predsa len, naco by robili humbuk okolo ohlasenia datumu na obycajny datadisk? a navyse ta "helma" sa tvarovo nezhodovala, hlavne medzi ocami |
|
| Návrat hore |
|
 |
Stenky Medium Professional

Pohlavie:  Stav:  Založený: 11.02.2005 Príspevky: 1128 Bydlisko: Thinking over Asking Karma: 
|
Zaslal: 28 Jún 2008, 19:22 Predmet: |
|
|
no ja so myslim ze na PS ku bola myska ako ovladaci prvok....
Inac sa mi to strasne lubi a neviem sa dockat dalsich 3 postav a hlavne dlheeeeeho hrania. kupujem orig bez debaty |
|
| Návrat hore |
|
 |
NuSuey Professional

Pohlavie:  Stav:  Založený: 03.11.2006 Príspevky: 1491 Bydlisko: Košiceeeeeeeee Karma: 
|
Zaslal: 28 Jún 2008, 23:07 Predmet: |
|
|
pri videach mi padla sanka..ingame video este len taham..pozriem rano v robote  |
|
| Návrat hore |
|
 |
.:M4jco:. Light Star

Pohlavie:  Stav:  Založený: 01.05.2007 Príspevky: 282 Bydlisko: Disco fever ^_^ Karma: 
|
Zaslal: 29 Jún 2008, 9:03 Predmet: |
|
|
napísal: |
ocakavane systemove poziadavky?? lebo hra nevyzera po grafickej stranke nijak prevratne ....
otakza skor na diskusiu, ci si myslite ci to nebude prepadak v smere optimalizacie, a slabej grafiky.. lebo tie videjka fakt nicim neuputali /graficky/ |
Asi nepoznáš pravé čaro RPGčiek ktoré nespočíva v grafike, ale v hratelnosti, ktorá v D3 bude podla videa kur*a dobrá  |
|
| Návrat hore |
|
 |
AXO Light Professional

Pohlavie:  Stav:  Založený: 20.09.2005 Príspevky: 803 Bydlisko: Žilina Karma: 
|
Zaslal: 29 Jún 2008, 9:07 Predmet: |
|
|
nema niekto nahrany stream(aspon ten v horsej kvalite) od kedy tam nabehol ten chlapik(zevraj jeden zo zakladatelov firmy) ?
cize jeho rec, gitara, uvedenie,.... proste od jeho reci do konca predstavovania diabla 3..
samozrejme poslem K+, moze byt aj na youtube, ale nech to je cele uvedenie(aj ked rozdelene na viac casti)
// tie trailery tam byt nemusia(artwork trailer, teaser ani gameplay, ide mi o to uvedenie) |
|
| Návrat hore |
|
 |
KoCi Guru wannabe

Pohlavie:  Stav:  Založený: 19.01.2006 Príspevky: 2101 Bydlisko: BA Karma: 
|
Zaslal: 29 Jún 2008, 9:22 Predmet: |
|
|
| .:M4jco:. napísal: |
Asi nepoznáš pravé čaro RPGčiek ktoré nespočíva v grafike, ale v hratelnosti, ktorá v D3 bude podla videa kur*a dobrá  |
Nic v zlom, viem ze kazdy haji to svoje, ale diablo moc po RPG stranke nevynikalo, tam islo vzdy skorej o bohatu akciu a honbu za "pokladmi" a dosiahnutie cim vyssieho levelu. Ale uznavam, ze zatial co v dobach kedy som hraval pecky ako Baldur's Gate ci Planescape Torment a Icewind Dale, ma Diablo 2 absolutne neoslovilo, tak v dobach sucasnych, kedy takmer vsetko vychadza len ako nejaka akcia z pohladu vlastnych oci, ma toto svoje caro a celkom som na Diablo 3 aj zvedavy. Najma kvoli prostrediu, ktore sa mi len sotva okuka (miestami som si pripadal ako pri sledovani Lord of the Rings). V kutiku duse uz len dufam, ze okrem bohatej akcie kde sa vsetko kosi na desiatky a desiatky ako v nejakej RTS, sa najde aj priestor pre skvelo odvypravany pribeh (v predoslych dieloch toto chybalo) a bohate dialogy (RPG bez slusnych dialogov, je pre mna ako tepla zmrzlina). A co sa samotnej grafiky tyka - z toho co som videl, tomu zatial nemam co vytknut, izometricky pohlad v 3D mi vyhovuje so vsetkymi jeho kladmi aj zapormi, jedine voci comu mam vyhrady je rychle miznutie mrtvol (ked uz vykosim desiatky potvor, tak sa chcem aspon pozret co som napachal ). Diablo 3 bude u mna zrejme prva hra, ktoru od blizzardu vitam.
(ale viem si predstavit aj pohlad z vlastnych oci v takom prostredi, tiez by to bola pastva pre oci - len to uz by bola doomovka ) |
|
| Návrat hore |
|
 |
mito85 Light Star

Pohlavie:  Stav:  Založený: 14.08.2007 Príspevky: 273
Zaslal: 29 Jún 2008, 9:42 Predmet: |
|
|
ja som sa tešil a ešte ked to rozchodím na mojej starej mašine tak to bude super:)
som zvedaví na príbeh lebo ten je pre mňa pri hrách najdôležitejší
neviete kedy tú hru dokončia respektíve kedy sa objaví demo al. plná hra? |
|
| Návrat hore |
|
 |
|
|  |
|
|
Nemôžete odosielať nové témy do tohto fóra Nemôžete odpovedať na témy v tomto fóre Nemôžete upravovať svoje príspevky v tomto fóre Nemôžete mazať svoje príspevky v tomto fóre Nemôžete hlasovať v tomto fóre Nemôžete pripájať súbory do tohto fóra Môžete sťahovať súbory v tomto fóre
|