Diablo 3 | Diablo III | Blizzard | Auction House | RPG

Singleplayer, multiplayer, novinky, návody...

Zakúpite si Diablo III?

Áno
104
32%
Nie
146
45%
Porozmýšlam
73
23%

Celkom hlasov: 323

Stenky
Professional
Professional
Používateľov profilový obrázok

Príspevok od používateľa Stenky »

sral som nugat v kockach ked som videl ako tam nicil zabradlia kamenne a padali steny :shock:
a hlavne ked pri tom zavese sekol kladivom ako sa rozvial..
len sa mi nepasi inventar 1item - 1 miesto
stary bol klasika od 1x1 po 4x2 velke itemy
Wishmaster
Medium Professional
Medium Professional

Príspevok od používateľa Wishmaster »

Veď hry Blizzardu neboli ničím nikdy výnimočné po grafickej stránke.
Keby vydali aj textovú hru, bez grafiky.. Aj tak by sa nehorázne predávala :D
cubix
Star
Star

Príspevok od používateľa cubix »

rochedo napísal:na konzoly sa nevyje**** - len si predstav ze ako by si to ovladal je te nemozne - na koznole by si takuto hru nevedel poriadne uzit ani zahrat...
btw: na konzole budem mat stokrat lepsiu hru akoi FABLE 2, Too HUMAN atd :lol:
to nie je pravda. DIABLO I bolo na PSX a hralo sa to tam dost dobre. Okrem ineho na PSX vyslo kedysi aj WARCRAFT II. A v jednom rozhovore som teraz cital ze Blizzard uvazuje o vyvoji aj na konzoly.
Stopa
King
King

Príspevok od používateľa Stopa »

cubix napísal:to nie je pravda. DIABLO I bolo na PSX a hralo sa to tam dost dobre. Okrem ineho na PSX vyslo kedysi aj WARCRAFT II. A v jednom rozhovore som teraz cital ze Blizzard uvazuje o vyvoji aj na konzoly.
dost dobre, ale nie lepsie ako na myske ;) ja som skusal hrat Red Alert 1 na PS a to bola vacsia hovadina ako hrat FPS na konzolach, sice je mozne tak hrat ale preco?
a inak som vedel ze to nemoze byt lich king, predsa len, naco by robili humbuk okolo ohlasenia datumu na obycajny datadisk? a navyse ta "helma" sa tvarovo nezhodovala, hlavne medzi ocami
Stenky
Professional
Professional

no ja so myslim ze na PS ku bola myska ako ovladaci prvok....

Inac sa mi to strasne lubi a neviem sa dockat dalsich 3 postav :) a hlavne dlheeeeeho hrania. kupujem orig bez debaty
NuSuey
Professional
Professional
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa NuSuey »

pri videach mi padla sanka..ingame video este len taham..pozriem rano v robote :)
.:M4jco:.
Medium Star
Medium Star
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa .:M4jco:. »

:-) napísal:ocakavane systemove poziadavky?? lebo hra nevyzera po grafickej stranke nijak prevratne ....

otakza skor na diskusiu, ci si myslite ci to nebude prepadak v smere optimalizacie, a slabej grafiky.. lebo tie videjka fakt nicim neuputali /graficky/
Asi nepoznáš pravé čaro RPGčiek ktoré nespočíva v grafike, ale v hratelnosti, ktorá v D3 bude podla videa kur*a dobrá :wink:
AXO
Professional
Professional
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa AXO »

nema niekto nahrany stream(aspon ten v horsej kvalite) od kedy tam nabehol ten chlapik(zevraj jeden zo zakladatelov firmy) ?

cize jeho rec, gitara, uvedenie,.... proste od jeho reci do konca predstavovania diabla 3..

samozrejme poslem K+, moze byt aj na youtube, ale nech to je cele uvedenie(aj ked rozdelene na viac casti)

// tie trailery tam byt nemusia(artwork trailer, teaser ani gameplay, ide mi o to uvedenie)
KoCi
Darca
Darca

Príspevok od používateľa KoCi »

.:M4jco:. napísal:Asi nepoznáš pravé čaro RPGčiek ktoré nespočíva v grafike, ale v hratelnosti, ktorá v D3 bude podla videa kur*a dobrá :wink:
Nic v zlom, viem ze kazdy haji to svoje, ale diablo moc po RPG stranke nevynikalo, tam islo vzdy skorej o bohatu akciu a honbu za "pokladmi" a dosiahnutie cim vyssieho levelu. Ale uznavam, ze zatial co v dobach kedy som hraval pecky ako Baldur's Gate ci Planescape Torment a Icewind Dale, ma Diablo 2 absolutne neoslovilo, tak v dobach sucasnych, kedy takmer vsetko vychadza len ako nejaka akcia z pohladu vlastnych oci, ma toto svoje caro a celkom som na Diablo 3 aj zvedavy. Najma kvoli prostrediu, ktore sa mi len sotva okuka (miestami som si pripadal ako pri sledovani Lord of the Rings). V kutiku duse uz len dufam, ze okrem bohatej akcie kde sa vsetko kosi na desiatky a desiatky ako v nejakej RTS, sa najde aj priestor pre skvelo odvypravany pribeh (v predoslych dieloch toto chybalo) a bohate dialogy (RPG bez slusnych dialogov, je pre mna ako tepla zmrzlina). A co sa samotnej grafiky tyka - z toho co som videl, tomu zatial nemam co vytknut, izometricky pohlad v 3D mi vyhovuje so vsetkymi jeho kladmi aj zapormi, jedine voci comu mam vyhrady je rychle miznutie mrtvol (ked uz vykosim desiatky potvor, tak sa chcem aspon pozret co som napachal :D ). Diablo 3 bude u mna zrejme prva hra, ktoru od blizzardu vitam.

(ale viem si predstavit aj pohlad z vlastnych oci v takom prostredi, tiez by to bola pastva pre oci - len to uz by bola doomovka :D )
mito85
Star
Star

Príspevok od používateľa mito85 »

ja som sa tešil a ešte ked to rozchodím na mojej starej mašine tak to bude super:)
som zvedaví na príbeh lebo ten je pre mňa pri hrách najdôležitejší:)
neviete kedy tú hru dokončia respektíve kedy sa objaví demo al. plná hra?
NuSuey
Professional
Professional
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa NuSuey »

AXO napísal:nema niekto nahrany stream(aspon ten v horsej kvalite) od kedy tam nabehol ten chlapik(zevraj jeden zo zakladatelov firmy) ?

cize jeho rec, gitara, uvedenie,.... proste od jeho reci do konca predstavovania diabla 3..

samozrejme poslem K+, moze byt aj na youtube, ale nech to je cele uvedenie(aj ked rozdelene na viac casti)

// tie trailery tam byt nemusia(artwork trailer, teaser ani gameplay, ide mi o to uvedenie)
pozri do youtube .. tusim sa tie videa volali:

"diablo 3 announcement".. a tam ten typek rozprava.. potom ide gitarka..
druhe videjko (horsia kvalita) sa vola "WWI Diablo III Announce" - kde dokonci kde to prve zacalo .. ukaze to trailer + buracajuci dav ;)

nemozem ti dat linky lebo som v praci a mam tu zablokovany youtube :( ale tie videa som videl takze.. viem ze to su ony :)
Kels
King
King

Príspevok od používateľa Kels »

ja som nasiel len toto cel som vidiet aj dalej je to dost kratke...ale typek s gitarkou tam je no ...
Dem0n
Professional
Professional

Príspevok od používateľa Dem0n »

Tak toto je sranda :)
Prílohy
Ako Blizzard utajuje svoje projekty :)
Ako Blizzard utajuje svoje projekty :)
->slavo<-
Addict
Addict

Príspevok od používateľa ->slavo<- »

Na tento den som čakal niekolko rokov a viedel som že raz pride a ked teraz prišiel tak som stoho normalne dojaty pretože to bude niečo čo ma chytilo a verim že ma to chyti aj teraz lebo DIABLO III bude niečo užasne fantasticke proste bude to hra roka aspon premna . a už len čakat
:twisted: :twisted:
:P
:P
Aealo
Addict
Addict

Príspevok od používateľa Aealo »

sranda ked niekto pise ze to bude pre neho hra roka a este to ani nehral :roll:
->slavo<-
Addict
Addict

Príspevok od používateľa ->slavo<- »

mne stačilli tie videa priamo z hry a ked bolo diablo 1 tak som hned vedel že Diablo II bude ešte lepšie .
a D III moj nazor sa nezmeni .
toto bude nakladačka.
KoCi
Darca
Darca

Príspevok od používateľa KoCi »

este mi tak napada - od blizzardu by som skor chcel vidiet nejaky celovecerny film, ako nejaku hru :) .. videjka robia neskutocne premakane (WOW:BC, SC2, D3) a so zmyslom pre detail. Maju na to ohromne talentovanych ludi. Je len skoda, ze to, co vo videach vidime, nie je priamo z hry - to by boli ine orgie :)

a co sa tyka "hry roka" ... napada ma teraz v rychlosti gothic 3 - ocakavanie hracov bolo take neskutocne... skoro take ako ich nasledne sklamanie. Predpokladana hra roku sa nakoniec nekonala.
TomAss
King
King

Príspevok od používateľa TomAss »

ked som pozeral live vysielanie wwi 3 a ten tipek tam vypraval nieco v tom zmysle ze maju prenas prekpavenie a pustili trailer tak to bolo fakt napinave premna a uz pomaly som rozoznaval ze to je diablo a ked nakonci ze diablo 3 tak som bol v orgazme...dobre to bolo :)
bizzy
Medium Star
Medium Star
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa bizzy »

Neviem ako vy, ale celou touto kauzou, co spravili, od obrazkou na webe, denne trailery, aka to bude hra, vyvrcholenie na WWI. Mna osobne uplne dostali a som pripraveny si kupit dalsiu originalku od nich.

Blizzard opat ukazali super marketing, neviem kedy naposledy som videl nieco podobne. * TLESK * ; * TLAP - TLAP *
Stenky
Professional
Professional

inac co ma tesi tak hudbu zasa nahravali v Bratislave s Filharmonickym orchestrom :)
Napísať odpoveď