|
| Zakúpite si Diablo III? |
| Áno |
|
39% |
[ 32 ] |
| Nie |
|
42% |
[ 35 ] |
| Porozmýšlam |
|
18% |
[ 15 ] |
|
| Celkom hlasov : 82 |
|
| Autor |
Správa |
NuSuey Professional

Pohlavie:  Stav:  Založený: 03.11.2006 Príspevky: 1491 Bydlisko: Košiceeeeeeeee Karma: 
|
Zaslal: 29 Jún 2008, 10:07 Predmet: |
|
|
| AXO napísal: |
nema niekto nahrany stream(aspon ten v horsej kvalite) od kedy tam nabehol ten chlapik(zevraj jeden zo zakladatelov firmy) ?
cize jeho rec, gitara, uvedenie,.... proste od jeho reci do konca predstavovania diabla 3..
samozrejme poslem K+, moze byt aj na youtube, ale nech to je cele uvedenie(aj ked rozdelene na viac casti)
// tie trailery tam byt nemusia(artwork trailer, teaser ani gameplay, ide mi o to uvedenie) |
pozri do youtube .. tusim sa tie videa volali:
"diablo 3 announcement".. a tam ten typek rozprava.. potom ide gitarka..
druhe videjko (horsia kvalita) sa vola "WWI Diablo III Announce" - kde dokonci kde to prve zacalo .. ukaze to trailer + buracajuci dav
nemozem ti dat linky lebo som v praci a mam tu zablokovany youtube ale tie videa som videl takze.. viem ze to su ony
|
|
| Návrat hore |
|
 |
Kelko Professional

Stav:  Založený: 17.12.2004 Príspevky: 1514 Bydlisko: to neni treba Karma: 
|
|
| Návrat hore |
|
 |
Dem0n Professional

Pohlavie:  Stav:  Založený: 02.08.2005 Príspevky: 1407
|
| Návrat hore |
|
 |
->slavo<- Guru wannabe

Pohlavie:  Stav:  Založený: 19.03.2005 Príspevky: 2325 Bydlisko: Okrsok 13 ,) BA Karma: 
|
|
| Návrat hore |
|
 |
Toy M@ch!n3 Guru

Pohlavie:  Stav:  Založený: 13.05.2005 Príspevky: 2870 Bydlisko: ctf_martin Karma: 
|
Zaslal: 29 Jún 2008, 11:33 Predmet: |
|
|
sranda ked niekto pise ze to bude pre neho hra roka a este to ani nehral
|
|
| Návrat hore |
|
 |
->slavo<- Guru wannabe

Pohlavie:  Stav:  Založený: 19.03.2005 Príspevky: 2325 Bydlisko: Okrsok 13 ,) BA Karma: 
|
Zaslal: 29 Jún 2008, 11:45 Predmet: |
|
|
mne stačilli tie videa priamo z hry a ked bolo diablo 1 tak som hned vedel že Diablo II bude ešte lepšie .
a D III moj nazor sa nezmeni .
toto bude nakladačka.
|
|
| Návrat hore |
|
 |
KoCi Guru wannabe

Pohlavie:  Stav:  Založený: 19.01.2006 Príspevky: 2101 Bydlisko: BA Karma: 
|
Zaslal: 29 Jún 2008, 11:51 Predmet: |
|
|
este mi tak napada - od blizzardu by som skor chcel vidiet nejaky celovecerny film, ako nejaku hru .. videjka robia neskutocne premakane (WOW:BC, SC2, D3) a so zmyslom pre detail. Maju na to ohromne talentovanych ludi. Je len skoda, ze to, co vo videach vidime, nie je priamo z hry - to by boli ine orgie
a co sa tyka "hry roka" ... napada ma teraz v rychlosti gothic 3 - ocakavanie hracov bolo take neskutocne... skoro take ako ich nasledne sklamanie. Predpokladana hra roku sa nakoniec nekonala.
|
|
| Návrat hore |
|
 |
TomAss Professional

Pohlavie:  Stav:  Založený: 04.11.2005 Príspevky: 1359 Bydlisko: BraTiSlaVa Karma: 
|
Zaslal: 29 Jún 2008, 12:08 Predmet: |
|
|
ked som pozeral live vysielanie wwi 3 a ten tipek tam vypraval nieco v tom zmysle ze maju prenas prekpavenie a pustili trailer tak to bolo fakt napinave premna a uz pomaly som rozoznaval ze to je diablo a ked nakonci ze diablo 3 tak som bol v orgazme...dobre to bolo
|
|
| Návrat hore |
|
 |
bizzy Medium Star

Pohlavie:  Stav:  Založený: 15.06.2006 Príspevky: 457 Bydlisko: Sládkovičovo Vek: 19 Karma: 
|
Zaslal: 29 Jún 2008, 13:31 Predmet: |
|
|
Neviem ako vy, ale celou touto kauzou, co spravili, od obrazkou na webe, denne trailery, aka to bude hra, vyvrcholenie na WWI. Mna osobne uplne dostali a som pripraveny si kupit dalsiu originalku od nich.
Blizzard opat ukazali super marketing, neviem kedy naposledy som videl nieco podobne. * TLESK * ; * TLAP - TLAP *
|
|
| Návrat hore |
|
 |
Stenky Medium Professional

Pohlavie:  Stav:  Založený: 11.02.2005 Príspevky: 1128 Bydlisko: Thinking over Asking Karma: 
|
Zaslal: 29 Jún 2008, 14:02 Predmet: |
|
|
inac co ma tesi tak hudbu zasa nahravali v Bratislave s Filharmonickym orchestrom
|
|
| Návrat hore |
|
 |
Hulkm Light Professional

Pohlavie:  Stav:  Založený: 02.11.2007 Príspevky: 768 Bydlisko: .:ZC&BB:. Karma: 
|
Zaslal: 29 Jún 2008, 15:25 Predmet: |
|
|
| Stenky napísal: |
inac co ma tesi tak hudbu zasa nahravali v Bratislave s Filharmonickym orchestrom  |
to fakt???
tak pred chvilou som si kukol gameplay video a dostlao ma to na plnej ciare...D2 som volako velmi nehraval ale toto vyzera perfektne, ta grafika, prepracovanost a interakcia s prostredim(toto bolo fakt neico, prelomeny most, onpride k okraju a zacnu padat kusy mosta ) vyzeraju proste riadne
|
|
| Návrat hore |
|
 |
->slavo<- Guru wannabe

|
Zaslal: 30 Jún 2008, 14:45 Predmet: |
|
|
pre info hudba v Diablo II bola taktiež nahravana na slovensku
myslim že aj 1 .
|
|
| Návrat hore |
|
 |
Grond Medium Star

Pohlavie:  Stav:  Založený: 01.08.2006 Príspevky: 403
Zaslal: 01 Júl 2008, 22:00 Predmet: |
|
|
| Kód: |
DIABLO III (PC)
Výrobce: Blizzard
Vydavatel: Blizzard
Popis hry: dlouho hypovaný návrat legendy s interaktivním prostředím, novými třídami i starými známými tvářemi
Datum vydání: prosinec 2009 |
|
|
| Návrat hore |
|
 |
M142 Medium Star

Stav:  Založený: 22.03.2006 Príspevky: 396
Zaslal: 01 Júl 2008, 22:13 Predmet: |
|
|
| Grond napísal: |
| Kód: |
DIABLO III (PC)
Výrobce: Blizzard
Vydavatel: Blizzard
Popis hry: dlouho hypovaný návrat legendy s interaktivním prostředím, novými třídami i starými známými tvářemi
Datum vydání: prosinec 2009 |
 |
a kde si to našiel?ale keďže nejaký český server odhadol starcraft 2 na apríl 08, tak to také horké nebude
|
|
| Návrat hore |
|
 |
Grond Medium Star

Pohlavie:  Stav:  Založený: 01.08.2006 Príspevky: 403
|
| Návrat hore |
|
 |
|