Diablo 3 | Diablo III | Blizzard | Auction House | RPG
na konzoly sa nevyje**** - len si predstav ze ako by si to ovladal je te nemozne - na koznole by si takuto hru nevedel poriadne uzit ani zahrat...AXO napísal:ja dnes nezaspim, najlepsia hra, ktoru som hral a najdlhsie ma drzala Diablo II, ma pokracovanie.... dalej si myslim, ze toto porazi rekordy v predajnosti za prvy tyzden/mesiac, a co je najlepsie ze sa na konzoly VYJE**LI:D:D
btw: na konzole budem mat stokrat lepsiu hru akoi FABLE 2, Too HUMAN atd
-
AXO
Professional
- Kontaktovať používateľa:
mna napr Fable the lost chapters moc neoslovilo... ziadna volnost pohybu, vsetko ohranicene niecim....rochedo napísal:na konzoly sa nevyje**** - len si predstav ze ako by si to ovladal je te nemozne - na koznole by si takuto hru nevedel poriadne uzit ani zahrat...
btw: na konzole budem mat stokrat lepsiu hru akoi FABLE 2, Too HUMAN atd
myslim si ze blizzard utrzi dostatocne velke trzby za to na PC a ostane asi ako jediny vyrobca verny PC platforme.... vyzera to na jatky, ja to kupujem origos.. keby dali taku ochranu zeby sa to neprelomilo aspon tri tyzdne-mesiac zeby ich podporilo vela nedockavcov...
Tak konecne uz sa nemozem dockat dost sa tesim..na tiscali je aj preview
http://www.games.tiscali.cz/previews/diablo3/index.asp ja som dost ohromeny ale skoda ze nevieme kedy to my vyjst
http://www.games.tiscali.cz/previews/diablo3/index.asp ja som dost ohromeny ale skoda ze nevieme kedy to my vyjst
-
AXO
Professional
moj laicky odhad mi vravy ze koncom roka 08 alebo zaciatok 09.... hra bola sice ohlasena, ale robia na nej 4 roky, a vypada ze uz maju hotoveho dost... toto vravy za
a proti je zas toto: maju len dve postavy aj na oficialnj stranke, a k tym postavam po 5 kuziel...
ale zas moze byt ze ich zamlcuju aby nas zase napinali
a proti je zas toto: maju len dve postavy aj na oficialnj stranke, a k tym postavam po 5 kuziel...
ale zas moze byt ze ich zamlcuju aby nas zase napinali
-
bizzy
Medium Star
Na Blizzard evente - Blizzard Worldwide Invitational, ukazovali cele hratelne demo, kt. bude k dispozicii a bolo paradne prepracovane.
Bohuzial, kvoli pretazeniu streamu som videl iba Barbara.
Atmosfera ostala ta prava diablovska, jednoduchost ovladania.
Grafika je krasna. Moznost nicit mosty, zapricinovat pady budov. Very impressive.
Hovorili tam nieco o konci novembra ak sa nemylim.
Bohuzial, kvoli pretazeniu streamu som videl iba Barbara.
Atmosfera ostala ta prava diablovska, jednoduchost ovladania.
Grafika je krasna. Moznost nicit mosty, zapricinovat pady budov. Very impressive.
Hovorili tam nieco o konci novembra ak sa nemylim.
-
AXO
Professional
aj tak sa mi najviac paci toto video: http://n-joy.cz/#/video/diablo-iii-zabe ... 5znh5chc8/ 
ja by som im doprial, aby si to kazdy, kto to chce kupil, aby zarobili, zasluzia si to podla mna... mozno ze by spravili aj IV
aj ked netreba kricat hop kym nepreskocis ale vyzera to super bo battlenete
ja by som im doprial, aby si to kazdy, kto to chce kupil, aby zarobili, zasluzia si to podla mna... mozno ze by spravili aj IV
aj ked netreba kricat hop kym nepreskocis ale vyzera to super bo battlenete
-
Wishmaster
Medium Professional