|
| Autor |
Správa |
patro16 Light Star

Pohlavie:  Stav:  Založený: 09.06.2007 Príspevky: 242 Bydlisko: Trenčín - okolie Karma: 
|
Zaslal: 23 Mar 2008, 12:13 Predmet: |
|
|
takto s tymi primacmi je to tak, ze ten co to montuje musi mat dakoho znameho(v DIGI) a hned ich dostane aj 10 a viac
btw. satelitik11 na tom fore si pozri kto to montuje u vas v Poprade a poripade sa popytaj ako su s nim spokojny iny |
|
| Návrat hore |
|
 |
STomko Star

Stav:  Založený: 28.02.2007 Príspevky: 529
Zaslal: 23 Mar 2008, 12:59 Predmet: |
|
|
Na tie prijimace sa caka - keby to boli aspon nejake kvalitne prijimace holt clovek je obmedzeny a donuteny ich pouzivat, kedze je karta sparovana s prijimacom...
A k tym technikom - by si sa cudoval kolko technikov "profi-vyzerajucich" s merakmi a podobne ti parabolu nastavi horsie ako niekto, kto to nastavi podla intenzity signalu co mu ukaze prijimac (a nielen ten od digi). Ved tych monterov je ako hub po dazdi... |
|
| Návrat hore |
|
 |
patro16 Light Star

Pohlavie:  Stav:  Založený: 09.06.2007 Príspevky: 242 Bydlisko: Trenčín - okolie Karma: 
|
Zaslal: 23 Mar 2008, 13:03 Predmet: |
|
|
| STomko napísal: |
Na tie prijimace sa caka - keby to boli aspon nejake kvalitne prijimace holt clovek je obmedzeny a donuteny ich pouzivat, kedze je karta sparovana s prijimacom... |
jj a este ako pecu s tym vykuris aj izbu
| STomko napísal: |
| A k tym technikom - by si sa cudoval kolko technikov "profi-vyzerajucich" s merakmi a podobne ti parabolu nastavi horsie ako niekto, kto to nastavi podla intenzity signalu co mu ukaze prijimac (a nielen ten od digi). Ved tych monterov je ako hub po dazdi... |
jj preto treba mat dakeho znameho alebo poznat niehoho komu ten ktory monter uz DIGI montoval a povie mu ako odviedol svoju pracu |
|
| Návrat hore |
|
 |
satelitik11 Medium Star

Stav:  Založený: 03.01.2008 Príspevky: 322 Bydlisko: ....POPRAD.... Karma: 
|
Zaslal: 23 Mar 2008, 20:08 Predmet: |
|
|
| patro16 napísal: |
| jj preto treba mat dakeho znameho alebo poznat niehoho komu ten ktory monter uz DIGI montoval a povie mu ako odviedol svoju pracu |
No zial nikoho znameho nemam ale myslim ze to Bude DIGI nakoniec |
|
| Návrat hore |
|
 |
warezman Professional

Pohlavie:  Stav:  Založený: 27.02.2006 Príspevky: 1476 Bydlisko: Pozdravujem K- onanistov Karma: 
|
Zaslal: 23 Mar 2008, 20:15 Predmet: |
|
|
| mame digi tv,absolutne ziadny problem,vypadky ziadne.odporucam akurat neviem ci to je to aj na UPC a pod ze vyberem program a musim 2s cakat kym mi ho pusti. |
|
| Návrat hore |
|
 |
STomko Star

Stav:  Založený: 28.02.2007 Príspevky: 529
Zaslal: 23 Mar 2008, 21:37 Predmet: |
|
|
| Zalezi od prijimaca (okrem ineho), no pri UPC ti to urcite robit nebude...Je to dane aj tym, ze DigiTV pouziva iny kodovaci system, iny prijimac, (DigiTV --> Nagravision 2, UPC --> Cryptoworks) |
|
| Návrat hore |
|
 |
warezman Professional

Pohlavie:  Stav:  Založený: 27.02.2006 Príspevky: 1476 Bydlisko: Pozdravujem K- onanistov Karma: 
|
Zaslal: 24 Mar 2008, 12:31 Predmet: |
|
|
Tak ak možte volte UPC lebo to cakanie mne dosti prekaza  |
|
| Návrat hore |
|
 |
chrobakos Light Star

Pohlavie:  Stav:  Založený: 13.01.2006 Príspevky: 218 Bydlisko: čo ?špiritus ? Karma: 
|
Zaslal: 05 Máj 2008, 16:23 Predmet: |
|
|
Ja mam UPC...okrem toho ze je to drahe tak to facha dobre , ziadne vypadky-len minimalne
My platime uz cca 800sk na mesiac a mame zakladne programy(ziadne HBO, Viasat, Huster,CN a pod..)
Kazdu chvilu totiz idu hore ale vraj ked nahlasim ze chcem vypovedat zmluvu tak mi zavolaju a slubuju znizenie ceny o 50% a podobne veci..prave to skusam, dnes som volal nech ma odhlasia..dam vediet ako zareaguju  |
|
| Návrat hore |
|
 |
satelitik11 Medium Star

Stav:  Založený: 03.01.2008 Príspevky: 322 Bydlisko: ....POPRAD.... Karma: 
|
Zaslal: 05 Máj 2008, 20:18 Predmet: |
|
|
Takze nakoniec som si objednal Digi Tv ... stoji to 290Sk mesacne mam 70 programov ... Super ...mam to uz asi tri tyzdne ... po zavolani ku dealerovy si ma zaznamenal a za tri dni potom mi uz doma montoval ziadne vypadky , ziadne zrna nic .. a to byvam pod tatramy kde je furt zle pocasie ... spokojnost nadovsetko  |
|
| Návrat hore |
|
 |
|
|
 |
|