Obsah fóra www.hojko.com
Cvaknito.sk
Hľadať  •  FAQ  •  IP  •  Zoznam užívateľov  •  Karma  •  Závisláci  •  Registrácia
 Prihlásiť sa pre kontrolu súkromných správ  •  Prihlásenie

DIGI-TV alebo Normal Satelit zo Skylink alebo UPC direct
Odoslať novú tému   Odpovedať na tému    Obsah fóra www.hojko.com -> Poradňa pri kúpe Choď na stránku 1, 2  Ďalšia 
 Moje príspevky :: Zobraziť predchádzajúcu tému :: Zobraziť nasledujúcu tému  
Autor Správa
satelitik11
Medium Star
Medium Star

Stav: Odhlásený
Založený: 03.01.2008

PríspevokZaslal: 22 Mar 2008, 0:01    Predmet: DIGI-TV alebo Normal Satelit zo Skylink alebo UPC direct Odpovedať s citátom  

Takze temy ohladom toho uz boli ale poradte mi co myslite ze by som si mal radsej kupit ??
pocul som o Digi-tv ze casto vypadava alebo sa kazi obraz.... zase ked si kupim satelitny komplet (kartu Skylink mam ) nebudu v blizkej buducnosti kodovat viacej programov ? oplati sa mi do toho investovat ? mozem kupit toto parabolu 85cm, konvertor 0, 2db single, prijimac Opensat 7000... da sa to napojit aj na PC ze by som v buducnosti odblokovaval Kanaly alebo sa mi to neoplati kupovat ... Alebo UPC direct ?? neviem sa rozhodnut
Návrat hore
Zobraziť informácie o autorovi Odoslať súkromnú správu
R1k1nko
Guru wannabe
Guru wannabe

Pohlavie: Pohlavie:Muž
Založený: 31.12.2005

PríspevokZaslal: 22 Mar 2008, 9:10    Predmet: Odpovedať s citátom  

kde si pocul ze digi vypadava ?

urcite si videl ake bolo pocasie posledne dni a ja som v tedy v pohodicke pozeral .. vsetko islo / zvuk / obraz

cize to pocul od cloveka co to pocul ....

jedine ze sa stane ze obraz sem tam ( naozaj sem tam ) zazrni ale to je otazka 2 sek.
Návrat hore
Zobraziť informácie o autorovi Odoslať súkromnú správu Zobraziť autorove WWW stránky
STomko
Star
Star

Založený: 28.02.2007

PríspevokZaslal: 22 Mar 2008, 10:14    Predmet: Odpovedať s citátom  

Digi vypadava Smile obcas... to je pravda... sem tam sa stane ze vypadne zopar transponderov a potom...

Skylink - hmm, dobra volba. Niekomu staci zopar kanalov ku stastiu. Vsetko, az na ten prijimac by som ti aj odobril.
Ak chces dobry prijimac, jednoduchy, vezmi Openbox X810 alebo X820. Alebo ak si PC-zdatnejsi a pojmy ako IP, telnet, FTP.. ti nieco hovoria, zaobstaraj si nejaky linuxovy prijimac (vyborna volba je IPBOX 250S kde mozes doplnit aj HDD) a ten ti okrem tychto veci poskytne aj kopu nevidanych moznosti. Avsak na spojazdnenie je trosku zlozitejsi
Návrat hore
bloodko
Light Star
Light Star

Založený: 05.09.2005

PríspevokZaslal: 22 Mar 2008, 16:44    Predmet: Odpovedať s citátom  

No ja uz DIGI NIKDY. Cakam uz na koniec viazanosti a koniec. Neustale vypadky - cez leto slnecne luce su problem, v zime sneh,.... Vzdy nejaka vyhovorka. A platit za vypadky uz nemienim.
Návrat hore
Zobraziť informácie o autorovi Odoslať súkromnú správu Odoslať e-mail Zobraziť autorove WWW stránky
satelitik11
Medium Star
Medium Star

PríspevokZaslal: 22 Mar 2008, 17:07    Predmet: Odpovedať s citátom  

bloodko napísal:
No ja uz DIGI NIKDY. Cakam uz na koniec viazanosti a koniec. Neustale vypadky - cez leto slnecne luce su problem, v zime sneh,.... Vzdy nejaka vyhovorka. A platit za vypadky uz nemienim.
a co vravis na UPC direct ???
Návrat hore
bloodko
Light Star
Light Star

PríspevokZaslal: 22 Mar 2008, 17:16    Predmet: Odpovedať s citátom  

Zial o UPC este nic, ale po skonceni zmluvy si dame UPC. Najskor som chcel magio, ale pocul som, ze to je tiez plne vypadkov tak neviem.
Návrat hore
Zobraziť informácie o autorovi Odoslať súkromnú správu Odoslať e-mail Zobraziť autorove WWW stránky
satelitik11
Medium Star
Medium Star

PríspevokZaslal: 22 Mar 2008, 17:17    Predmet: Odpovedať s citátom  

bloodko napísal:
Zial o UPC este nic, ale po skonceni zmluvy si dame UPC. Najskor som chcel magio, ale pocul som, ze to je tiez plne vypadkov tak neviem.
jeden mi to poradil ze to ma a ze ziadne vypatky sem tam ked je zle pocasie tak zazri ale ked prepnes s programu na program tak je to uz okey tak neviem ktore si mam dat
Návrat hore
bloodko
Light Star
Light Star

PríspevokZaslal: 22 Mar 2008, 17:19    Predmet: Odpovedať s citátom  

ale ako mozes vidiet tak jednemu to vypadava druhemu nie. Mozno mam smolu, ze ja pozeram vtedy ked su vypadky a iny ked nie su, alebo fakt neviem. Very Happy
Návrat hore
satelitik11
Medium Star
Medium Star

PríspevokZaslal: 22 Mar 2008, 17:44    Predmet: Odpovedať s citátom  

bloodko napísal:
ale ako mozes vidiet tak jednemu to vypadava druhemu nie. Mozno mam smolu, ze ja pozeram vtedy ked su vypadky a iny ked nie su, alebo fakt neviem. Very Happy
no neviem neviem .. precital som tolko veci ale myslim ze UPC bude asi najlepsie dokonca tam maju teraz akciu za 400Sk mesacne ... to sa da ..
Návrat hore
patro16
Light Star
Light Star

Založený: 09.06.2007

PríspevokZaslal: 22 Mar 2008, 23:11    Predmet: Odpovedať s citátom  

mi mame tiez DIGI TV - absolutna spokojnost a ziadne vypadky nemame(sem tam zazrni obraz ako bolo spomenute vyssie tak na 2sek. a potom ide pekne) a s tymi vypadkami to je tak jeden to pocul od druheho druhy od dretieho atd. a pritom ani jeden z nich DIGI nema a za 290,- mesacne co cini cca 10,- sk na den to je parada jedine co by som mu vytkol je asi to ze tam je madarske Discovery - samozrejme s cz dabingom

btw. a kvalita signalu zavisi aj od nastavenia paraboly s konvertorom Wink no hold ked si to niekto nevie nastavit sam Rolling Eyes tak nech si zavola technika s merakom intenzity signalu a ten to zmeria a nastavi pozor nie nejakeho fusera ako traz poväcsine s tymi DIGI-nami behaju

edit:// ked nepozerate a mate primac vypnuti(zo siete) viac ako 4 dni tak sa karty zablokuju potom treba volat do DIGI pre odblokovanie

viem to preto lebo otec to montuje pre znamich a ma vsetko k tomu co treba
btw. a byvalo nedostatok primacov(2TV) neviem ako to je teraz
a vsetko o digi je na tomto fore http://www.digitv.ic.cz/
Návrat hore
Zobraziť informácie o autorovi Odoslať súkromnú správu Odoslať e-mail
bloodko
Light Star
Light Star

PríspevokZaslal: 22 Mar 2008, 23:16    Predmet: Odpovedať s citátom  

patro16: Ja som to od nikoho nepocul. Ja to sam zazivam. Neustale problemy, ci uz so zvukom, alebo obrazom, alebo klasicka hlaska: Nemate opravnenie na pozeranie tohto kanalu.
Návrat hore
satelitik11
Medium Star
Medium Star

PríspevokZaslal: 22 Mar 2008, 23:17    Predmet: Odpovedať s citátom  

patro16 napísal:
mi mame tiez DIGI TV - absolutna spokojnost a ziadne vypadky nemame(sem tam zazrni obraz ako bolo spomenute vyssie tak na 2sek. a potom ide pekne) a s tymi vypadkami to je tak jeden to pocul od druheho druhy od dretieho atd. a pritom ani jeden z nich DIGI nema a za 290,- mesacne co cini cca 10,- sk na den to je parada jedine co by som mu vytkol je asi to ze tam je madarske Discovery - samozrejm z cz dabingom

btw. a kvalita signalu zavisi aj od nastavenia paraboly s konvertorom Wink no hold ked si to niekto nevie nastavit sam Rolling Eyes tak nech si zavola technika s merakom intenzity signalu a ten to zmeria a nadstavi pozor nie nejakeho fusera
ty kokos tak ja fakt neviem hehe asi si dam papieriky a co vyzrebujem to si dam spravit Very Happy inac neviem ako Question
Návrat hore
satelitik11
Medium Star
Medium Star

PríspevokZaslal: 22 Mar 2008, 23:23    Predmet: Odpovedať s citátom  

bloodko napísal:
patro16: Ja som to od nikoho nepocul. Ja to sam zazivam. Neustale problemy, ci uz so zvukom, alebo obrazom, alebo klasicka hlaska: Nemate opravnenie na pozeranie tohto kanalu.
skoda no ma sere bo neviem akeho montera mozem dostat moze to byt Fuser a nemusi a od toho zalezi potom cely rok pozerania ... ta ja neviem .. skoda ze nemam nejakeho znameho Sad
Návrat hore
bloodko
Light Star
Light Star

PríspevokZaslal: 22 Mar 2008, 23:28    Predmet: Odpovedať s citátom  

Ja som bol s monterom spokojny. Dost dlho to tam hore steloval a este ked si k tomu pripocitam aky blby pristup mame k streche...... Neviem ake maju teraz zmluvy, ale nie je tam nahodou nejaka rocna? Skusit dat na rok a uvidis. Smile
Návrat hore
satelitik11
Medium Star
Medium Star

PríspevokZaslal: 22 Mar 2008, 23:41    Predmet: Odpovedať s citátom  

patro16 napísal:
mi mame tiez DIGI TV - absolutna spokojnost a ziadne vypadky nemame(sem tam zazrni obraz ako bolo spomenute vyssie tak na 2sek. a potom ide pekne) a s tymi vypadkami to je tak jeden to pocul od druheho druhy od dretieho atd. a pritom ani jeden z nich DIGI nema a za 290,- mesacne co cini cca 10,- sk na den to je parada jedine co by som mu vytkol je asi to ze tam je madarske Discovery - samozrejme s cz dabingom

btw. a kvalita signalu zavisi aj od nastavenia paraboly s konvertorom Wink no hold ked si to niekto nevie nastavit sam Rolling Eyes tak nech si zavola technika s merakom intenzity signalu a ten to zmeria a nastavi pozor nie nejakeho fusera ako traz poväcsine s tymi DIGI-nami behaju

edit:// ked nepozerate a mate primac vypnuti(zo siete) viac ako 4 dni tak sa karty zablokuju potom treba volat do DIGI pre odblokovanie

viem to preto lebo otec to montuje pre znamich a ma vsetko k tomu co treba
btw. a byvalo nedostatok primacov(2TV) neviem ako to je teraz
a vsetko o digi je na tomto fore http://www.digitv.ic.cz/
presne o tych prijmacoch vravia vsade ze je nedostatok aj na oficialnej stranke pisu ze sa predlzuje datum vybavenia tejto Digi niektory cakaju aj 2-3 mesiace na prijmac
Návrat hore
Odoslať novú tému   Odpovedať na tému    Obsah fóra www.hojko.com -> Poradňa pri kúpe Choď na stránku 1, 2  Ďalšia
Strana 1 z 2

Prejdi na: