Divny vztah - no co si mam o tom mysliet?

Diskusia o tom, čo Vás trápi v súkromí...
Sagittarius
Guru
Guru
Používateľov profilový obrázok

Príspevok od používateľa Sagittarius »

No tomuto problému naozaj pomôže len liečenie (myslím skôr samoliečenie)...hobby, práca, spoznávanie nových ľudí, žien a ich balenie a myslenie na iné...
Fabo
Hardcore addict
Hardcore addict
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Fabo »

Tak ak toto nie je nadmerná fixácia tak potom neviem čo. Myslím, že každý normálny chlap by tohoto mal dosť po pár týždňoch, možno mesiacoch ale určite nie po troch rokoch.
kachna
King
King

Príspevok od používateľa kachna »

este mi povedz ze byvate v tom istom meste?
inak ta zenska si z teba robi prdel. vydrziava si ta ako cvicenu opicu. a ty si na nu zafixovany ako podrazka na topanke kt si ona obuva :)
a nie je tam moznost ze ma ineho a teba ma len do poctu? na rozveselenie ked odide jej na sluzobku? heh
ja neviem more :-D uz nechcem nic pisat co mas robit lebo to napisali ludia predomnou ale poviem ti co zrobit ked sa s nou rozides. zbal prve pekne dievca v podniku a rano si povedz ci ti za to stalo sa tahat s tou mrchou. zbytocna stratene roky...
ViRuS
Darca
Darca
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa ViRuS »

no ty si fakt hlupy ... ked das zene najavo, ze s tebou moze manipulovat ako zo sasom tak k tebe strati akykolvek respekt a ty si to urobil uz niekolko krat! preboha ved mas 30 tak to by si uz mohol davno vediet. za ten cas co sa ty trapis ona uz urcite mala aspon 10 chlapov a teba berie len ako vikendovu zabavku. zopakujem co tu uz bolo napisane x krat: J3B NA NU! a rozid sa s nou tym najhorim sposobom - posli jej sms (ak uz jej to nevies povedat do oci) ... taka si ani nic ine nezasluzi
poharvody
Light Star
Light Star
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa poharvody »

naozaj to nema zmysel...ste spolu tri roky ako vravis,ale skutocnost je taka ze dokopy ste spolu asi tak dva tyzdne? taka mrska,co nevidis ze ta asi nema rada?kazdy si najde aspon minutku na prezvonenie spet alebo sms...keby ta naozaj lubila odlozi ostatne veci pre teba-ak samozrejme niesu fakt dolezite:) leave her alone pls...
pinacolada
Guru wannabe
Guru wannabe
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa pinacolada »

fakt ta respektujem ze si tolko vydrzal.mna by to prestalo bavit asi tak po tyzdni
moja rada: si zaslepeny laskou a preto vidis veci inak ako my ini...ina rada ako rozchod (aj ked neviem ci je to dobre pomenovanie lebo ste vlastne spolu ani nechodili) v tomto pripade neprichadza do uvahy.zenska je **** a nic ine si nezasluzi
Vigor
King
King
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Vigor »

pinacolada napísal:fakt ta respektujem ze si tolko vydrzal.
Toto si podla mna respekt nezasluzi. Mozno tak miesto v knihe "Co v zivote nerobit...".
pinacolada
Guru wannabe
Guru wannabe
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa pinacolada »

Vigor napísal:Toto si podla mna respekt nezasluzi. Mozno tak miesto v knihe "Co v zivote nerobit...".
sak ked ju mal velmi rad? ty si nikdy kvoli laske nevydrzal aj to co sa ti nepacilo?
Gangy
Darca
Darca

Príspevok od používateľa Gangy »

pinacolada napísal:sak ked ju mal velmi rad? ty si nikdy kvoli laske nevydrzal aj to co sa ti nepacilo?
A co ked ju mal velmi rad? Sa spamataj. Ta zena ho ma len ako plysaka, ak sa nahodou este dostane domov tak ho v deckej izbe pohladka a viac ju nesere. Je jej uplne ukradnuty a s jeho pristupom by som sa vobec nedivil keby bol jej hlavnym zdrojom zabavy co sa tyka pokecov s kamaratkami. Stavim sa ze 90% zien s ktorymi bola v zivote bola vonku uz pocula pribeh o naivnom idiotovi ktory ju otravuje aj ked sa mu neozve pol roka.
midnight_man
Guru
Guru

Príspevok od používateľa midnight_man »

Gangy napísal:A co ked ju mal velmi rad? Sa spamataj. Ta zena ho ma len ako plysaka, ak sa nahodou este dostane domov tak ho v deckej izbe pohladka a viac ju nesere. Je jej uplne ukradnuty a s jeho pristupom by som sa vobec nedivil keby bol jej hlavnym zdrojom zabavy co sa tyka pokecov s kamaratkami. Stavim sa ze 90% zien s ktorymi bola v zivote bola vonku uz pocula pribeh o naivnom idiotovi ktory ju otravuje aj ked sa mu neozve pol roka.
proste humus.....
.:M4jco:.
Medium Star
Medium Star
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa .:M4jco:. »

A blbca uz zo seba robit nenecham
To si si mal uvedomiť hneď...

A keby mi niekto povie že zasa začínaš a hovorí že ako ťa ma rada a neviem čo tak by som pouvažoval...

Chlapče, choď do krčmy sa pekne ožrať a zabudni na ňu...
A pusa po roku chodení? Ty kde žiješ, poroku chodení sa niekotrí ludia idu brať...

Alebo ako mi-chau hovorí :D
pretiahni a zahoď
kachna
King
King

Príspevok od používateľa kachna »

mi-chau napísal:Hell yeah.

Pretiahni a opusť.
kdeze :D ved pri jeho tempe by mu to trvalo najmenej 5 rokov :lol:
Vigor
King
King
Kontaktovať používateľa:

pinacolada napísal:sak ked ju mal velmi rad? ty si nikdy kvoli laske nevydrzal aj to co sa ti nepacilo?
Ehm pockaj zamyslim sa. Takze mame tu, tri roky akoze vztahu kde by som ja akoze mal byt za totalneho naivneho debila. Robil som kvoli laske blbosti ale pozor pozor, nie je blbost ako blbost. Jedna vec je prebehnut sprintom za 4 minuty cele mesto aby si ju stihol kym nastupi na bus a ine je toto. To, ze ju mal velmi rad je fajn, ale to, ze to za moc nestoji by si podla mna mal vsimnut ovela ovela skor a to skor aj riesit.
Maki
Darca
Darca

Príspevok od používateľa Maki »

myslim,ze by sa tu mal ukazat zakladatel temy a pomaly zacat reagovat na nase nazory, pretoze takto mozme polemizovat aj neviem kolko ked nevieme co sa mu dalej siri hlavou a co vlastne chce... kazdopadne priklanam sa ku gangymu a mi-chauovi... hell yeah, pretiahni ju a posli dpc... aspon sa zachovas konecne v tom vztahu ako dominantny chlap a nie ako slaboch co je z nej namakko
Sheep
Addict
Addict

Príspevok od používateľa Sheep »

Maki napísal:myslim,ze by sa tu mal ukazat zakladatel temy a pomaly zacat reagovat na nase nazory, pretoze takto mozme polemizovat aj neviem kolko ked nevieme co sa mu dalej siri hlavou a co vlastne chce... kazdopadne priklanam sa ku gangymu a mi-chauovi... hell yeah, pretiahni ju a posli dpc... aspon sa zachovas konecne v tom vztahu ako dominantny chlap a nie ako slaboch co je z nej namakko
copy that K+

podla mna ani nevie ze to forum este existuje :D
seus
Novice
Novice

Príspevok od používateľa seus »

Diky, diky za vsetky prispevky - mate rovnaky nazor ako ja.

Ved ja uz som bol rozhodnuty ze ju poslem definitivne do teplych krajin
uz pred jeden a pol rokom (a potom aj vela krat neskor :( ) ked to zacalo byt naozaj na figu. Ale ked sme sa znova stretli tak som si povedal ze to neni
az take zle. A stale som cakal ze sa to zlepsi. Ale stale cakat nemozem.

My BIG misstake !!! :idea:

Mimochodom, vsetky tie vybrane slova ktore ste tu napisali som jej uz
povedal. A 1000x viac ako Vy. Ale vzdy len v duchu.
Vigor
King
King
Kontaktovať používateľa:

Chlape vies presne co mas spravit, vies preco to mas spravit a snad aj ako. Uz to skratka len sprav. Vela stastia teraz a aj v dalsich vztahoch.
midnight_man
Guru
Guru

seus napísal:Diky, diky za vsetky prispevky - mate rovnaky nazor ako ja.

Ved ja uz som bol rozhodnuty ze ju poslem definitivne do teplych krajin
uz pred jeden a pol rokom (a potom aj vela krat neskor :( ) ked to zacalo byt naozaj na figu. Ale ked sme sa znova stretli tak som si povedal ze to neni
az take zle. A stale som cakal ze sa to zlepsi. Ale stale cakat nemozem.

My BIG misstake !!! :idea:

Mimochodom, vsetky tie vybrane slova ktore ste tu napisali som jej uz
povedal. A 1000x viac ako Vy. Ale vzdy len v duchu.
som rad ze si to pochopil, sice neskoro ale predsa ;)
Sheep
Addict
Addict

Príspevok od používateľa Sheep »

proste kasli na nu uz, napis jej sms chod do pi*i za ten bordel co robila 3 roky a zi slobodne, good luck :)
midnight_man
Guru
Guru

jak by nahodou na teba skusala tie triky zenske aby si sa vratil a podobne voloviny..opovaz sa! bo si ta najdeme a bitka :D
Napísať odpoveď