|
| Autor |
Správa |
Sagittarius Medium Professional

Pohlavie:  Stav:  Založený: 13.02.2007 Príspevky: 1189 Bydlisko: Do nekonečna a ešte ďalej Karma: 
|
Zaslal: 06 Jún 2008, 10:22 Predmet: |
|
|
| No tomuto problému naozaj pomôže len liečenie (myslím skôr samoliečenie)...hobby, práca, spoznávanie nových ľudí, žien a ich balenie a myslenie na iné... |
|
| Návrat hore |
|
 |
Fabo Professional

Pohlavie:  Stav:  Založený: 16.11.2007 Príspevky: 1337 Bydlisko: Košice - okolie / Praha Karma: 
|
Zaslal: 06 Jún 2008, 10:25 Predmet: |
|
|
| Tak ak toto nie je nadmerná fixácia tak potom neviem čo. Myslím, že každý normálny chlap by tohoto mal dosť po pár týždňoch, možno mesiacoch ale určite nie po troch rokoch. |
|
| Návrat hore |
|
 |
kachna Professional

Pohlavie:  Stav:  Založený: 24.02.2006 Príspevky: 1483
Zaslal: 06 Jún 2008, 10:44 Predmet: |
|
|
este mi povedz ze byvate v tom istom meste?
inak ta zenska si z teba robi prdel. vydrziava si ta ako cvicenu opicu. a ty si na nu zafixovany ako podrazka na topanke kt si ona obuva
a nie je tam moznost ze ma ineho a teba ma len do poctu? na rozveselenie ked odide jej na sluzobku? heh
ja neviem more uz nechcem nic pisat co mas robit lebo to napisali ludia predomnou ale poviem ti co zrobit ked sa s nou rozides. zbal prve pekne dievca v podniku a rano si povedz ci ti za to stalo sa tahat s tou mrchou. zbytocna stratene roky... |
|
| Návrat hore |
|
 |
ViRuS Professional

Pohlavie:  Stav:  Založený: 10.01.2005 Príspevky: 1313 Bydlisko: Downtown, BB Zoo Karma: 
|
Zaslal: 06 Jún 2008, 10:50 Predmet: |
|
|
| no ty si fakt hlupy ... ked das zene najavo, ze s tebou moze manipulovat ako zo sasom tak k tebe strati akykolvek respekt a ty si to urobil uz niekolko krat! preboha ved mas 30 tak to by si uz mohol davno vediet. za ten cas co sa ty trapis ona uz urcite mala aspon 10 chlapov a teba berie len ako vikendovu zabavku. zopakujem co tu uz bolo napisane x krat: J3B NA NU! a rozid sa s nou tym najhorim sposobom - posli jej sms (ak uz jej to nevies povedat do oci) ... taka si ani nic ine nezasluzi |
|
| Návrat hore |
|
 |
poharvody Light Star

Pohlavie:  Stav:  Založený: 21.03.2007 Príspevky: 233
Zaslal: 06 Jún 2008, 11:14 Predmet: |
|
|
| naozaj to nema zmysel...ste spolu tri roky ako vravis,ale skutocnost je taka ze dokopy ste spolu asi tak dva tyzdne? taka mrska,co nevidis ze ta asi nema rada?kazdy si najde aspon minutku na prezvonenie spet alebo sms...keby ta naozaj lubila odlozi ostatne veci pre teba-ak samozrejme niesu fakt dolezite:) leave her alone pls... |
|
| Návrat hore |
|
 |
pinacolada Guru wannabe

Pohlavie:  Stav:  Založený: 13.07.2006 Príspevky: 2452 Bydlisko: východoslovensko Karma: 
|
Zaslal: 06 Jún 2008, 13:40 Predmet: |
|
|
fakt ta respektujem ze si tolko vydrzal.mna by to prestalo bavit asi tak po tyzdni
moja rada: si zaslepeny laskou a preto vidis veci inak ako my ini...ina rada ako rozchod (aj ked neviem ci je to dobre pomenovanie lebo ste vlastne spolu ani nechodili) v tomto pripade neprichadza do uvahy.zenska je **** a nic ine si nezasluzi |
|
| Návrat hore |
|
 |
Vigor Light Professional

Pohlavie:  Stav:  Založený: 13.04.2006 Príspevky: 938 Bydlisko: Paradise City (Trnava) Karma: 
|
Zaslal: 06 Jún 2008, 14:27 Predmet: |
|
|
| pinacolada napísal: |
| fakt ta respektujem ze si tolko vydrzal. |
Toto si podla mna respekt nezasluzi. Mozno tak miesto v knihe "Co v zivote nerobit...". |
|
| Návrat hore |
|
 |
pinacolada Guru wannabe

Pohlavie:  Stav:  Založený: 13.07.2006 Príspevky: 2452 Bydlisko: východoslovensko Karma: 
|
Zaslal: 06 Jún 2008, 15:23 Predmet: |
|
|
| Vigor napísal: |
| Toto si podla mna respekt nezasluzi. Mozno tak miesto v knihe "Co v zivote nerobit...". |
sak ked ju mal velmi rad? ty si nikdy kvoli laske nevydrzal aj to co sa ti nepacilo? |
|
| Návrat hore |
|
 |
Gangy Addict

Pohlavie:  Stav:  Založený: 18.11.2004 Príspevky: 3024 Bydlisko: Žiaľ nad Hrobom Karma: 
|
Zaslal: 06 Jún 2008, 15:26 Predmet: |
|
|
| sak ked ju mal velmi rad? ty si nikdy kvoli laske nevydrzal aj to co sa ti nepacilo? |
A co ked ju mal velmi rad? Sa spamataj. Ta zena ho ma len ako plysaka, ak sa nahodou este dostane domov tak ho v deckej izbe pohladka a viac ju nesere. Je jej uplne ukradnuty a s jeho pristupom by som sa vobec nedivil keby bol jej hlavnym zdrojom zabavy co sa tyka pokecov s kamaratkami. Stavim sa ze 90% zien s ktorymi bola v zivote bola vonku uz pocula pribeh o naivnom idiotovi ktory ju otravuje aj ked sa mu neozve pol roka. |
|
| Návrat hore |
|
 |
midnight_man Guru wannabe

Pohlavie:  Stav:  Založený: 22.09.2005 Príspevky: 2370 Bydlisko: Somewhere Between Beats Karma: 
|
Zaslal: 06 Jún 2008, 15:49 Predmet: |
|
|
| Gangy napísal: |
| A co ked ju mal velmi rad? Sa spamataj. Ta zena ho ma len ako plysaka, ak sa nahodou este dostane domov tak ho v deckej izbe pohladka a viac ju nesere. Je jej uplne ukradnuty a s jeho pristupom by som sa vobec nedivil keby bol jej hlavnym zdrojom zabavy co sa tyka pokecov s kamaratkami. Stavim sa ze 90% zien s ktorymi bola v zivote bola vonku uz pocula pribeh o naivnom idiotovi ktory ju otravuje aj ked sa mu neozve pol roka. |
proste humus..... |
|
| Návrat hore |
|
 |
.:M4jco:. Light Star

Pohlavie:  Stav:  Založený: 01.05.2007 Príspevky: 282 Bydlisko: Disco fever ^_^ Karma: 
|
Zaslal: 06 Jún 2008, 18:12 Predmet: |
|
|
| Citácia: |
| A blbca uz zo seba robit nenecham |
To si si mal uvedomiť hneď...
A keby mi niekto povie že zasa začínaš a hovorí že ako ťa ma rada a neviem čo tak by som pouvažoval...
Chlapče, choď do krčmy sa pekne ožrať a zabudni na ňu...
A pusa po roku chodení? Ty kde žiješ, poroku chodení sa niekotrí ludia idu brať...
Alebo ako mi-chau hovorí
pretiahni a zahoď |
|
| Návrat hore |
|
 |
kachna Professional

Pohlavie:  Stav:  Založený: 24.02.2006 Príspevky: 1483
Zaslal: 06 Jún 2008, 18:21 Predmet: |
|
|
| mi-chau napísal: |
Hell yeah.
Pretiahni a opusť. |
kdeze ved pri jeho tempe by mu to trvalo najmenej 5 rokov  |
|
| Návrat hore |
|
 |
Vigor Light Professional

Pohlavie:  Stav:  Založený: 13.04.2006 Príspevky: 938 Bydlisko: Paradise City (Trnava) Karma: 
|
Zaslal: 06 Jún 2008, 19:13 Predmet: |
|
|
| sak ked ju mal velmi rad? ty si nikdy kvoli laske nevydrzal aj to co sa ti nepacilo? |
Ehm pockaj zamyslim sa. Takze mame tu, tri roky akoze vztahu kde by som ja akoze mal byt za totalneho naivneho debila. Robil som kvoli laske blbosti ale pozor pozor, nie je blbost ako blbost. Jedna vec je prebehnut sprintom za 4 minuty cele mesto aby si ju stihol kym nastupi na bus a ine je toto. To, ze ju mal velmi rad je fajn, ale to, ze to za moc nestoji by si podla mna mal vsimnut ovela ovela skor a to skor aj riesit. |
|
| Návrat hore |
|
 |
Maki Guru wannabe

Pohlavie:  Stav:  Založený: 14.11.2005 Príspevky: 2347
Zaslal: 06 Jún 2008, 19:26 Predmet: |
|
|
| myslim,ze by sa tu mal ukazat zakladatel temy a pomaly zacat reagovat na nase nazory, pretoze takto mozme polemizovat aj neviem kolko ked nevieme co sa mu dalej siri hlavou a co vlastne chce... kazdopadne priklanam sa ku gangymu a mi-chauovi... hell yeah, pretiahni ju a posli dpc... aspon sa zachovas konecne v tom vztahu ako dominantny chlap a nie ako slaboch co je z nej namakko |
|
| Návrat hore |
|
 |
Sheep Addict

Pohlavie:  Stav:  Založený: 18.02.2005 Príspevky: 4544
Zaslal: 06 Jún 2008, 20:27 Predmet: |
|
|
| Maki napísal: |
| myslim,ze by sa tu mal ukazat zakladatel temy a pomaly zacat reagovat na nase nazory, pretoze takto mozme polemizovat aj neviem kolko ked nevieme co sa mu dalej siri hlavou a co vlastne chce... kazdopadne priklanam sa ku gangymu a mi-chauovi... hell yeah, pretiahni ju a posli dpc... aspon sa zachovas konecne v tom vztahu ako dominantny chlap a nie ako slaboch co je z nej namakko |
copy that K+
podla mna ani nevie ze to forum este existuje  |
|
| Návrat hore |
|
 |
|
|
 |
|