Divny vztah - no co si mam o tom mysliet?

Diskusia o tom, čo Vás trápi v súkromí...
pinacolada
Guru wannabe
Guru wannabe
Používateľov profilový obrázok
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa pinacolada »

fakt ta respektujem ze si tolko vydrzal.mna by to prestalo bavit asi tak po tyzdni
moja rada: si zaslepeny laskou a preto vidis veci inak ako my ini...ina rada ako rozchod (aj ked neviem ci je to dobre pomenovanie lebo ste vlastne spolu ani nechodili) v tomto pripade neprichadza do uvahy.zenska je **** a nic ine si nezasluzi
Vigor
King
King
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Vigor »

pinacolada napísal:fakt ta respektujem ze si tolko vydrzal.
Toto si podla mna respekt nezasluzi. Mozno tak miesto v knihe "Co v zivote nerobit...".
pinacolada
Guru wannabe
Guru wannabe
Kontaktovať používateľa:

Vigor napísal:Toto si podla mna respekt nezasluzi. Mozno tak miesto v knihe "Co v zivote nerobit...".
sak ked ju mal velmi rad? ty si nikdy kvoli laske nevydrzal aj to co sa ti nepacilo?
Gangy
Darca
Darca

Príspevok od používateľa Gangy »

pinacolada napísal:sak ked ju mal velmi rad? ty si nikdy kvoli laske nevydrzal aj to co sa ti nepacilo?
A co ked ju mal velmi rad? Sa spamataj. Ta zena ho ma len ako plysaka, ak sa nahodou este dostane domov tak ho v deckej izbe pohladka a viac ju nesere. Je jej uplne ukradnuty a s jeho pristupom by som sa vobec nedivil keby bol jej hlavnym zdrojom zabavy co sa tyka pokecov s kamaratkami. Stavim sa ze 90% zien s ktorymi bola v zivote bola vonku uz pocula pribeh o naivnom idiotovi ktory ju otravuje aj ked sa mu neozve pol roka.
midnight_man
Guru
Guru

Príspevok od používateľa midnight_man »

Gangy napísal:A co ked ju mal velmi rad? Sa spamataj. Ta zena ho ma len ako plysaka, ak sa nahodou este dostane domov tak ho v deckej izbe pohladka a viac ju nesere. Je jej uplne ukradnuty a s jeho pristupom by som sa vobec nedivil keby bol jej hlavnym zdrojom zabavy co sa tyka pokecov s kamaratkami. Stavim sa ze 90% zien s ktorymi bola v zivote bola vonku uz pocula pribeh o naivnom idiotovi ktory ju otravuje aj ked sa mu neozve pol roka.
proste humus.....
.:M4jco:.
Medium Star
Medium Star
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa .:M4jco:. »

A blbca uz zo seba robit nenecham
To si si mal uvedomiť hneď...

A keby mi niekto povie že zasa začínaš a hovorí že ako ťa ma rada a neviem čo tak by som pouvažoval...

Chlapče, choď do krčmy sa pekne ožrať a zabudni na ňu...
A pusa po roku chodení? Ty kde žiješ, poroku chodení sa niekotrí ludia idu brať...

Alebo ako mi-chau hovorí :D
pretiahni a zahoď
kachna
King
King

Príspevok od používateľa kachna »

mi-chau napísal:Hell yeah.

Pretiahni a opusť.
kdeze :D ved pri jeho tempe by mu to trvalo najmenej 5 rokov :lol:
Vigor
King
King
Kontaktovať používateľa:

pinacolada napísal:sak ked ju mal velmi rad? ty si nikdy kvoli laske nevydrzal aj to co sa ti nepacilo?
Ehm pockaj zamyslim sa. Takze mame tu, tri roky akoze vztahu kde by som ja akoze mal byt za totalneho naivneho debila. Robil som kvoli laske blbosti ale pozor pozor, nie je blbost ako blbost. Jedna vec je prebehnut sprintom za 4 minuty cele mesto aby si ju stihol kym nastupi na bus a ine je toto. To, ze ju mal velmi rad je fajn, ale to, ze to za moc nestoji by si podla mna mal vsimnut ovela ovela skor a to skor aj riesit.
Maki
Darca
Darca

Príspevok od používateľa Maki »

myslim,ze by sa tu mal ukazat zakladatel temy a pomaly zacat reagovat na nase nazory, pretoze takto mozme polemizovat aj neviem kolko ked nevieme co sa mu dalej siri hlavou a co vlastne chce... kazdopadne priklanam sa ku gangymu a mi-chauovi... hell yeah, pretiahni ju a posli dpc... aspon sa zachovas konecne v tom vztahu ako dominantny chlap a nie ako slaboch co je z nej namakko
Sheep
Addict
Addict

Príspevok od používateľa Sheep »

Maki napísal:myslim,ze by sa tu mal ukazat zakladatel temy a pomaly zacat reagovat na nase nazory, pretoze takto mozme polemizovat aj neviem kolko ked nevieme co sa mu dalej siri hlavou a co vlastne chce... kazdopadne priklanam sa ku gangymu a mi-chauovi... hell yeah, pretiahni ju a posli dpc... aspon sa zachovas konecne v tom vztahu ako dominantny chlap a nie ako slaboch co je z nej namakko
copy that K+

podla mna ani nevie ze to forum este existuje :D
seus
Novice
Novice

Príspevok od používateľa seus »

Diky, diky za vsetky prispevky - mate rovnaky nazor ako ja.

Ved ja uz som bol rozhodnuty ze ju poslem definitivne do teplych krajin
uz pred jeden a pol rokom (a potom aj vela krat neskor :( ) ked to zacalo byt naozaj na figu. Ale ked sme sa znova stretli tak som si povedal ze to neni
az take zle. A stale som cakal ze sa to zlepsi. Ale stale cakat nemozem.

My BIG misstake !!! :idea:

Mimochodom, vsetky tie vybrane slova ktore ste tu napisali som jej uz
povedal. A 1000x viac ako Vy. Ale vzdy len v duchu.
Vigor
King
King
Kontaktovať používateľa:

Chlape vies presne co mas spravit, vies preco to mas spravit a snad aj ako. Uz to skratka len sprav. Vela stastia teraz a aj v dalsich vztahoch.
midnight_man
Guru
Guru

seus napísal:Diky, diky za vsetky prispevky - mate rovnaky nazor ako ja.

Ved ja uz som bol rozhodnuty ze ju poslem definitivne do teplych krajin
uz pred jeden a pol rokom (a potom aj vela krat neskor :( ) ked to zacalo byt naozaj na figu. Ale ked sme sa znova stretli tak som si povedal ze to neni
az take zle. A stale som cakal ze sa to zlepsi. Ale stale cakat nemozem.

My BIG misstake !!! :idea:

Mimochodom, vsetky tie vybrane slova ktore ste tu napisali som jej uz
povedal. A 1000x viac ako Vy. Ale vzdy len v duchu.
som rad ze si to pochopil, sice neskoro ale predsa ;)
Sheep
Addict
Addict

Príspevok od používateľa Sheep »

proste kasli na nu uz, napis jej sms chod do pi*i za ten bordel co robila 3 roky a zi slobodne, good luck :)
midnight_man
Guru
Guru

jak by nahodou na teba skusala tie triky zenske aby si sa vratil a podobne voloviny..opovaz sa! bo si ta najdeme a bitka :D
seus
Novice
Novice

Príspevok od používateľa seus »

Nic neboj, sice by ste ma nenasli :wink:

ale aj tak to s nou skoncim. A potom to bude to najlepsie co som
pre seba spravil.

btw: niekto sa pytal ako daleko byvame od seba.
Az sa hanbim to povedat - ale sme "v rovnakom meste" :oops:
Gangy
Darca
Darca

Príspevok od používateľa Gangy »

Trocha vela povyku na to ze sa vlastne vyriesilo velmi malo.

Tak za nou uz nepojde a bude ju ignorovat. Wow.

Myslite si ze nakoniec najde zenu jeho snov, bude s nou chodit a nakoniec sa stastne vezmu. Zobudte sa ludia. Ak ste si nevsimli hojko ma tu cest ze sem napisal nefalsovany priklad psychicky nie celkom normalneho cloveka. Iste takychto ludi s podobnym problemom ako on je v LVP vela ale v uplne inej mierke. Vy ste snad citali iny prispevok ako ja? Tento clovek ma tridsat rokov a vo vztahu k zene sa sprava horsie ako skolkar a povazuje to za v podstate celkom normalne. Tomuto cloveku nepride nenormalne ze sa mu zena s ktorou "chodi" neozve tri mesiace. Nepride mu nenormalne nazyvat to chodenim, ked si dali pusu po roku. To co 90% muzov zvladne vacsinou v podnapitom stave v nejakom klube za 6 minut, trvalo tomuto exemplaru 6 rokov. Tento clovek zo sebou necha zametat ako s kusom handry a potom mu staci jedna pusa aby to bolo vsetko ok. A nakoniec opakujem, ma 30 rokov.

Seus prepac mi to ale v mojej prvej reakcii som napisal ze si idiot. Ale ty niesi. Si proste znacne asocialny clovek ktory nema potuchy ako to chodi vo vztahoch k druhemu pohlaviu a ma velmi, naozaj velmi skreslenu predstavu o "vztahu" ako takom. Nestava sa to casto, ale odporucam ti aby si siel ku psychologovi a to myslim uplne vazne.

Budem rad ak o tom porozmyslas. Drzim palce.
pinacolada
Guru wannabe
Guru wannabe
Kontaktovať používateľa:

Gangy napísal:A co ked ju mal velmi rad? Sa spamataj. Ta zena ho ma len ako plysaka, ak sa nahodou este dostane domov tak ho v deckej izbe pohladka a viac ju nesere. Je jej uplne ukradnuty a s jeho pristupom by som sa vobec nedivil keby bol jej hlavnym zdrojom zabavy co sa tyka pokecov s kamaratkami. Stavim sa ze 90% zien s ktorymi bola v zivote bola vonku uz pocula pribeh o naivnom idiotovi ktory ju otravuje aj ked sa mu neozve pol roka.
sa nauc citat a menej agresivne vystupovat...som napisal ze ON mal JU velmi rad... :wink: a pi*ov*** ze " sa spametaj" si nabuduce laskavo odpusti
Jirayima
Light Expert
Light Expert

Príspevok od používateľa Jirayima »

strucne povedane,stratene 3roky zivota :roll:
pust ju k vode co najskor
veronique
Light Expert
Light Expert

Príspevok od používateľa veronique »

seus napísal: btw: niekto sa pytal ako daleko byvame od seba.
Az sa hanbim to povedat - ale sme "v rovnakom meste" :oops:
Byvate v rovnakom meste??? A to bol problem kaslat na telefony a zajst za nou rovno domov?
Napísať odpoveď